Asia_Klero Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Tamto z Pysiem to Adaś-prywatny pies naszej kierowniczki;) Powyżej zdjęcia chapiego też Adaś:) Quote
Bjuta Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Kazia - przemiłe suczysko -oddane przez - jak powiedziała Pani Aniela "starego dziada" - właściciela. Boi się ręki. Jest maluteńka i słodka. Quote
Bjuta Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Asia_Klero napisał(a):Tamto z Pysiem to Adaś-prywatny pies naszej kierowniczki;) Powyżej zdjęcia chapiego też Adaś:) A faktycznie! Adaś ma taki ciemny paseczek przez nos... Drań Ferwex. Quote
Asia_Klero Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Maleńka ślicznota(także ta na zdjeciu z ferwexem to Kazi;) Quote
Bjuta Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dzięki! Już edytuję! Ona nie ma ogłoszeń... Asiu, dałabyś radę jej opis strzelić? Quote
Mysia_ Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 świetne fotki :) a ta http://global.images8.fotosik.pl/305/6d930d9cb9ff1b30.jpg po prostu rewelacja :D Od Kazuni mam taki opis: Kazi to malutka, kilkuletnia suczka . Do schroniska została przyprowadzona przez Pana, która ją podobno znalazł. Jest bardzo sympatyczna i spokojna, chociaż na spacerach lubi czasem troszkę poszaleć. Kazi jest przerażona schroniskiem, początkowo bardzo źle znosiła swój pobyt tam - bardzo zmarniała. Kazi kiedy kogoś trochę lepiej pozna sama wskakuje na kolana i chcę się tulić. Raczej nie ma problemów w relacjach z innymi psami, ale kaszę sobie nie da dmuchać ;) Szuka domku, w którym będzie miała swój kąt i dużo miłości. Quote
Mysia_ Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 świetnie :) jakoś ta malizna nie ma szczęścia :-( sporo osób się nią interesuje, ale coś nieskutecznie.... Quote
Asia_Klero Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 kochana jest wyjątkowo;) Zero agresji świetnie dogaduje się z innymi psami i jest taka typowo na rączki-do przytulania;) Quote
Bjuta Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Przypomina mi tą Zosię, która się u mnie tymczasowała. http://www.allegro.pl/item1025073458_psia_drobinka_kazia_pies_psy_mikropies.html Quote
Asia_Klero Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Bjutko jakbyś mogła zmienić na Kazi zamiast Kazia to taki drobiazg ale jednak;) Quote
Recommended Posts