Mysia_ Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Frejko jest prześliczny! Asiu daj go na ogólny... Tam prędzej ktoś do ogłoszeń sie znajdzie, Sabinka pewnie chętnie zrobi mu allegro :) Quote
Asia_Klero Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 mam jeszcze sporo fajnych fot tylko nie mam kiedy wrzucic... bo zaraz jadę po Kubusia. Wieczorkiem pewnie mi się uda albo nawet późnym popołudniem;) Quote
Asia_Klero Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Piciuś i łapka na spacerze ,, na wkręta":) Quote
Asia_Klero Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Aspro i Szolka? szolka? kochana dziewczynka:) semik Quote
Asia_Klero Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 łapka ślicznota, która da sobie zrobić wszystko;) aspro i już gonitwa;) Quote
Mysia_ Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Asiu ta suczka, którą się zachwycasz to przecież Maszka nasza kochana! wróciła, bo ludzie są totalnymi deb...wrrr :angryy: powód - robi się agresywna, a to pies do rany przyłóż... Mówię im, żeby powiedzieli na serio czemu ją oddaja... No to stwierdzieli, że im ucieka... a potem jeszcze, ze im dom demoluje jak wychodzą, a jakoś wczesniej zakochani byli, że pies cudowny... :angryy: A sunia z boksu Aspro to tak jak piszesz Szolka ;) Quote
Mysia_ Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 http://i43.tinypic.com/33u8l1j.jpg Asia, a Kuba Ci pozwala wstawiać takie zdjęcia? :D Quote
Asia_Klero Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ona jest cudowna...zachowywała się jak szczeniak, dała sobie zrobić wszystko, przychodziła na każde zawołanie-złoty pies... semik łapcia a taka jestem piękna!;) Quote
Asia_Klero Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 mój aparat moje zdjecia:eviltong::diabloti: Quote
Mysia_ Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 właśnie dlatego Maszka do nich trafiła, bo w domu były małe dzieci, a ona jest taka, że na wszystko sobie pozwoli :) no ale cóż - trafiła na beznadziejnych ludzi ;( Najlepsze, że te starsze dzieci z tego domu jeszcze przychodziły do nas jako wolontariusze, bo tak pieski kochają... a teraz Maszkę do schroniska oddali. Asiu, masz rację :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 http://i41.tinypic.com/fvhf7r.jpg jejciu ten po lewej troche mi przypomina moją córe :loveu: oby i jemu sie udało ;) super że te psy tak za wami chodzą , jeszcze w takich ilościach :loveu: :D Quote
Bjuta Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Chapi (albo Czapi) - nie wiem jak się do pisze z żoną Myszką. Chapi to ten mikrusek Myszka Quote
Recommended Posts