Mysia_ Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 a czy ciotka malawaszka wie o nowych fotkach Marfiego? :loveu: no zdjęcia już mam na kompie :cool3: teraz pomniejszają sie... a trwa to wieki :roll: Moze tutaj ktoś mi podpowie jakiś magiczny sposób na szybkie zmniejszanie, ale zachowanie w miare dobrej jakości? :cool3: Quote
Mysia_ Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 przed pracą na szybciutko 4 fotki :roll: Albisia Albisia i Dżekuś Dżasmina Łapcia Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Śliczne portreciki!!! Mysiu, jak dobrze, że zainwestowałaś w lustrzankę, to jest zupełnie inna jakość! Wieczorem dorzucę fotki do allegro Dżekiego. Panna Alfa (dlaczego ona tak wraca z adopcji? Zołzowata jest?) Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jakbym miała kasę ehh...zazdroszcze wam tych aparatów:diabloti:chociaż moim da się zrobić też ładne zdjęcia tylko trzeba się bardziej postarać a lustrzanką na luzie i ładne wychodza:eviltong: Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Asia_Klero']Jakbym miała kasę ehh...zazdroszcze wam tych aparatów:diabloti:chociaż moim da się zrobić też ładne zdjęcia tylko trzeba się bardziej postarać a lustrzanką na luzie i ładne wychodza:eviltong: Na pewno jest łatwiej - a przede wszystkim więcej możliwości... Tylko drogie to cholerstwo...:mad: Ja jeszcze 2 lata będę spłacać po 60 miesięcznie... Eh... Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Właśnie Bjutko ale kiedys sobie nazbieram a co:evil_lol: Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Fiona - najoryginalniejszy pies na kuli ziemskiej! Quote
Mysia_ Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Bjuta']Śliczne portreciki!!! Mysiu, jak dobrze, że zainwestowałaś w lustrzankę, to jest zupełnie inna jakość! Wieczorem dorzucę fotki do allegro Dżekiego. Panna Alfa (dlaczego ona tak wraca z adopcji? Zołzowata jest?) Bjutko, a czy TEN Dżeki ma allegro? bo prawdę mówiąc nie widziałam jeszcze? U nas Dżekich jest trochę.... Alfa miała po prostu pecha... Właścicielka oddawała ją ze łzami w oczach, a ona za swoją Panią piszaczała, wyła i się wyrywała :shake: Przez ostatnie kilka miesięcy mieliśmy non stop telefony od sąsiadów tych ludzi - najpierw, że niby znecają się na Alfą - byliśmy tam i absolutnie żadnego znęcania nie stwierdzono :roll: potem, że niby Alfa w ogóle nie wychodzi na spacery... potem, że piszczy i wyje... a na koniec, że w tym domu wydarzy się tragedia, bo na pewno Alfa zrobi krzywde dziecią :shake: Sasiędzi tak się na tych ludzi uwzieli, że nasyłali i wszystkie możliwe instytucje i niestety ta Pani była zmuszona oddać ją do schroniska. Muszę przyznać, że Alfa do schroniska wróciła piękna, zadbana, wyglądająca młodziej niż kiedyś! On kocha ludzi, była z dziećmi, które z nią ciągle się bawiły, uwielbia wychodzić na spacery... Jedyny minus to taki, że nie przepada za innymi psami. [quote name='Asia_Klero']Jakbym miała kasę ehh...zazdroszcze wam tych aparatów:diabloti:chociaż moim da się zrobić też ładne zdjęcia tylko trzeba się bardziej postarać a lustrzanką na luzie i ładne wychodza:eviltong: pewnie, że normalnym aparatem też można zrobić piękne ujęcia :cool3: lustrzanka daje tyle, że jakoś jest lepsza i możliwości więcej ;) Kilka kolejnych fotek :) Dżekuś Dżasmina Bosek Firla Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Mysia_']Bjutko, a czy TEN Dżeki ma allegro? bo prawdę mówiąc nie widziałam jeszcze? U nas Dżekich jest trochę.... http://www.allegro.pl/item1043604634_mlody_jamnikopodobny_dzek_pies_psy.html Hm... Takiego mam. To ten? Quote
Mysia_ Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Bjuta']http://www.allegro.pl/item1043604634_mlody_jamnikopodobny_dzek_pies_psy.html Hm... Takiego mam. To ten? nie, nie... to inny Dżekuś... Ten na moich zdjęciach jest mniejszy i w schronisku nie jest tak długo ;) Firla z Gabrysiem a tu już sam Gabryś PS. Bjutko myślę, że Firla i Gabryś moga iść do tego zbiorowego Allegro młodych psiaków, jeszcze tam będzie można fotki Groszka dorzucić, zaraz wkleję ;) Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dobra! Dziś wieczorem wystawię wypasione allegro szczeniorkowe. A co z Alfą? Ogłaszamy ją już? Czy nie chcemy żeby konkurowała z Alvaro? FIDO Quote
Recommended Posts