Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy ciotka malawaszka wie o nowych fotkach Marfiego? :loveu:

no zdjęcia już mam na kompie :cool3: teraz pomniejszają sie... a trwa to wieki :roll: Moze tutaj ktoś mi podpowie jakiś magiczny sposób na szybkie zmniejszanie, ale zachowanie w miare dobrej jakości? :cool3:

Posted

Śliczne portreciki!!! Mysiu, jak dobrze, że zainwestowałaś w lustrzankę, to jest zupełnie inna jakość! Wieczorem dorzucę fotki do allegro Dżekiego.

Panna Alfa (dlaczego ona tak wraca z adopcji? Zołzowata jest?)

Posted

Jakbym miała kasę ehh...zazdroszcze wam tych aparatów:diabloti:chociaż moim da się zrobić też ładne zdjęcia tylko trzeba się bardziej postarać a lustrzanką na luzie i ładne wychodza:eviltong:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Jakbym miała kasę ehh...zazdroszcze wam tych aparatów:diabloti:chociaż moim da się zrobić też ładne zdjęcia tylko trzeba się bardziej postarać a lustrzanką na luzie i ładne wychodza:eviltong:

Na pewno jest łatwiej - a przede wszystkim więcej możliwości... Tylko drogie to cholerstwo...:mad: Ja jeszcze 2 lata będę spłacać po 60 miesięcznie... Eh...

Posted

[quote name='Bjuta']Śliczne portreciki!!! Mysiu, jak dobrze, że zainwestowałaś w lustrzankę, to jest zupełnie inna jakość! Wieczorem dorzucę fotki do allegro Dżekiego.

Panna Alfa (dlaczego ona tak wraca z adopcji? Zołzowata jest?)

Bjutko, a czy TEN Dżeki ma allegro? bo prawdę mówiąc nie widziałam jeszcze? U nas Dżekich jest trochę....

Alfa miała po prostu pecha... Właścicielka oddawała ją ze łzami w oczach, a ona za swoją Panią piszaczała, wyła i się wyrywała :shake: Przez ostatnie kilka miesięcy mieliśmy non stop telefony od sąsiadów tych ludzi - najpierw, że niby znecają się na Alfą - byliśmy tam i absolutnie żadnego znęcania nie stwierdzono :roll: potem, że niby Alfa w ogóle nie wychodzi na spacery... potem, że piszczy i wyje... a na koniec, że w tym domu wydarzy się tragedia, bo na pewno Alfa zrobi krzywde dziecią :shake: Sasiędzi tak się na tych ludzi uwzieli, że nasyłali i wszystkie możliwe instytucje i niestety ta Pani była zmuszona oddać ją do schroniska. Muszę przyznać, że Alfa do schroniska wróciła piękna, zadbana, wyglądająca młodziej niż kiedyś! On kocha ludzi, była z dziećmi, które z nią ciągle się bawiły, uwielbia wychodzić na spacery... Jedyny minus to taki, że nie przepada za innymi psami.

[quote name='Asia_Klero']Jakbym miała kasę ehh...zazdroszcze wam tych aparatów:diabloti:chociaż moim da się zrobić też ładne zdjęcia tylko trzeba się bardziej postarać a lustrzanką na luzie i ładne wychodza:eviltong:

pewnie, że normalnym aparatem też można zrobić piękne ujęcia :cool3: lustrzanka daje tyle, że jakoś jest lepsza i możliwości więcej ;)

Kilka kolejnych fotek :)

Dżekuś

Dżasmina

Bosek

Firla

Posted

[quote name='Bjuta']http://www.allegro.pl/item1043604634_mlody_jamnikopodobny_dzek_pies_psy.html

Hm... Takiego mam. To ten?

nie, nie... to inny Dżekuś... Ten na moich zdjęciach jest mniejszy i w schronisku nie jest tak długo ;)

Firla

z Gabrysiem

a tu już sam Gabryś

PS. Bjutko myślę, że Firla i Gabryś moga iść do tego zbiorowego Allegro młodych psiaków, jeszcze tam będzie można fotki Groszka dorzucić, zaraz wkleję ;)

Posted

Dobra! Dziś wieczorem wystawię wypasione allegro szczeniorkowe. A co z Alfą? Ogłaszamy ją już? Czy nie chcemy żeby konkurowała z Alvaro?

FIDO