Asia_Klero Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dżeksiu to wogole jest model;) postaram się jeszcze jakies fotki dzisiaj wrzucic;) Quote
Asia_Klero Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 naszo: kali razem raźniej.. leon i granduś Quote
Mysia_ Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 ooo widzę, że w końcu zabraliście też Sarkę :) prawde, że fajna z niej sunia? :loveu: pieknie wyszła na fotkach :loveu: Quote
Asia_Klero Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Już byla z nami jakieś 2tygodnie temu ale nie zrobilismy zdjec;) wtedy strasznie nie chciala isc bała się i uciekała ale teraz bylo już lepiej. Na spacerze jest wspaniala:) Quote
Bjuta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No jak miło zobaczyć Sarcię, jak się miło uśmiecha a nie drze mordę cały czas! Śliczna z niej dziewczyna! Mamy jakiś jej opis? Quote
Asia_Klero Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 kiedyś chyba robiłam do oferty ale pewna nie jestem.. Chce założyć jej wątek:) ale to juz nie dzisiaj. Mysia napisz mi skąd ona trafiła:) Quote
Mysia_ Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Z Centrum Zabrza... i na 100% tam mieszkała, bo ją bardzo często widywałam z takimi chłopcami - może 10 lub kilkunastoletnimi, zawsze kręcili się z nią w okolicach Placu Teatralnego, na pewno była ich. Przyprowadziła ją nam jakaś Pani, która mieszkała zresztą w tych okolicach, ale podobno ją znalazła. Na początku była koszmarnie zlękniona, w ogóle nie szczekała, ale bardzo się bała... Potem w miare możliwości poświęciłyśmy jej trochę uwagi i stała się odważniejsza, od tego czasu obszczekuje ludzi za kratami swojego boksu, jednak kiedy się wchodzi przestaje, można ją zapiąć na smycz co kiedyś było problemem. Wbrew pozorą jest kontaktową sunią i lubi ludzi, uwielbia wychodzić na dwór pobiegać, zarówno na wybieg jak i na spacery, jak się rozkręci zachęca do zabawy. Ma parę latek, ale stara nie jest na pewno :) Zgadza sie z psiakami, ale ma też tendencje do dominacji. Quote
Asia_Klero Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziękuję!!!:):):) Postaram się dzisiaj założyć wątek-może ogłoszenia jej pomogą bo jest śliczna:) Quote
Asia_Klero Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 zbój .......................................... Quote
Asia_Klero Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 baro(ostatnio bardzo schudł i zmarniał....) snuff Kubus(boi się zdjęc..) Quote
Mysia_ Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Asia_Klero']Dziękuję!!!:):):) Postaram się dzisiaj założyć wątek-może ogłoszenia jej pomogą bo jest śliczna:)[/QUOTE] oby sie jej udało :) a Bardzo schudł jak każdy psiak dany do tego boksu :( Straszny problem z nimi mamy, Baro we wczesniejszym boksie rzadził i wszyscy sie go bali, a teraz sobie sam nie radzi :-( Quote
Asia_Klero Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Bo on jest taki zaczepny ale tam okropnie zmarnial.... ja bym dżemiego przeniosla do 5 a jego moze do szczeniarni:P Quote
Mysia_ Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 za silny jest do szczeniarni :-( zresztą Dżemi za słaby do 5 :-( Dżemi głupieje i wojuje, ale wbrew pozora jest słaby.... Nie ma lekko. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 to ja pokaze z Rzeszowskiego schroniska "kundelek" ;) moge ??:razz::lol: Dereszka Quote
Bjuta Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Witamy! :loveu: Świetne foteczki! A co tam szarzeje z tyłu? Najpierw myślałam, że to jezioro, ale to chyba jakiś budynek, czy co? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bjuta napisał(a):Witamy! :loveu: Świetne foteczki! A co tam szarzeje z tyłu? Najpierw myślałam, że to jezioro, ale to chyba jakiś budynek, czy co? ohh jakbym chciala zeby tam bylo jezioro :loveu: nie . To są takie ogromne 2 rury :lol: Quote
Recommended Posts