Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jak fajnie - że przychodzą nowi ludzie!! A teraz Wiza - staruszka z solidnym stażem w Psitulu Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wspaniały, miły, stary JAKOB oddany przez "kochającego" pana po ... 10 latach. Miał go od szczeniaka! Właściwie, Jakobowi by się wątek należał! Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Oj tak już kiedyś wspominałam na dogo o Jakobku..strasznie mi go żal biedaka:( Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Naprawdę jest kochany! Jak mu się smycz zaplątała w nogi to usiadł i czekał aż mu pomogę - bez problemów powalał mi - w końcu całkiem obcej - podnosić nogi itd. Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Zdjęcia Fistaszka mi nie wyszły. Nie chciał pozować - tylko jedno jest przyzwoite z kropelką wody... Oj Fistaszku, Fistaszku... pozowanie do fot jest dla Twojego dobra!!! Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Fistaszek, oprócz tarzania się w trawie, uwielbia wylegiwanie się w wodzie. Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Natomiast jeśli chodzi o pozowanie do zdjęć - to jest 100% tego co można od niego dostać: Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A teraz nieznany mi jegomość w łatki. EDIT - nazywa się Łoles Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cudny Punto - dlaczego on już 4 lata w schronisku??? No kto mi to wyjaśni??? :shake: Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 I seria zdjęć miłosnych - nie wiem co Marta na to, ale wg mnie są świetne do ogłoszeń i mogą Punto wyadopotować... ;) Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Takie zdjęcia przyciągają z człowiekiem takie ,,miłosne"więc myślę, że warto je dorzucic:) Quote
Mysia_ Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ten łaciaty to Łoles :cool3: Marta na pewno się nie obrazi, wreszcie Punto ma świetne fotki :multi: Ja nawet dzisiaj porobiłam zdjecia, ale mam problem z rzuceniem ich na kompa, coś mój komuterek nie chce czytać apratu :angryy: myślę, że do wieczora coś wymyślę :roll: Quote
Recommended Posts