Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mój tata dziś wyprowadził Teklikę i Satra na spacer. (Ale już nie miał sił na żaden inny spacer - a ja sobie ostrzyłam zęba na traktorka Fistaszka...)

Posted

na tym zdjęciu nic nie widać, ale je lubię, bo Tekila wskoczyła Tacie na klatę i Tacie było miło (i brudno).

Tekila z Satyrem (dobrze brzmi...)

Posted

[quote name='Mysia_']cudne zdjecia :) Bjutko, masz wspaniałego tatę, że wyprowadził chcociaż ich, na prawde pozazdrościć :)

Tata mi się udał, to fakt... Zawsze się zarzeka, że już nigdy do schroniska nie pojedzie, bo na zawał zejdzie, ale grzecznie jeździ - jak na raze...

• 2 weeks later...
Posted

Oj są szczęśliwe, są! Tylko musielibyśmy mieć 30 wolontariuszy a nie 5, żeby wszystkie psy wychodziły na spacer...

BATIS - sam sobie wychodzi, więc w dziele spacerki pojawia się trochę nieprawnie, no ale jest poza schroniskiem - więc w sumie - wklejam.

Posted

Słodka, malutka Triszta z wadą genetyczną łapki (prawie nie widać i nic jej to nie przeszkadza). Ma 4 miesiące. Będzie więcej jej fot.

za malutkim Przecinkiem (z prawej)