Bjuta Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Niunia z Przecinkiem i Triszta (z lewej) oraz PRZECINEK (imię zawdzięcza temu się wszędzie przeciśnie :evil_lol:) No i czasem układa się w przecinek - jak tu: Przecinek rzadko występuje solo Quote
Bjuta Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Co mały, umiesz dotknąć językiem noska? Bo ja umiem! Quote
Bjuta Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 IŚKA - rzadko wychodzi na spacery, bardzo jej się podobało, ale miała jakieś uwagi do mijanych psów... :mad: Quote
Bjuta Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Bosek oddany przez kochającą rodzinę, bo urodziło się dziecko :angryy: Quote
Mysia_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Bjutko piękne fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Mam wrażenie - że nigdy w życiu ich nie wstawię... Szybciej było pojechać do Psitula (1,5 godziny w jedną stronę) i uczestniczyć w spacerach przez 5 godzin niż teraz obrabiać i wklejać, wklejać, wklejać... Farsa nie wiem kto z lewej EDIT - Pysio Quote
Mysia_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 no prosze, Farsa ma w końcu jakieś zdjęcia porządne :loveu: nie tylko tyłka :eviltong: po lewej Pysio ;) Quote
Bjuta Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Teraz leci Psotka, a że nie miała zbyt dużej ilości zdjęć spacerkowych - będę bez litości. Wklejam wszystkie! Quote
Mysia_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Psocia :loveu: jaka sesja zdjęciowa :cool3: i Sandrusia się na fotki załapała :evil_lol: Quote
Recommended Posts