Mysia_ Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Bjutko, napisz mi czy wysyłałaś już te nowe zdjęcia na zwierzaka? Quote
Bjuta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nie, bo nawet jeszcze nie wszystkie wstawiłam. Mam wysłać? Quote
Mysia_ Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Bjuta napisał(a):Nie, bo nawet jeszcze nie wszystkie wstawiłam. Mam wysłać? Jak chcesz, tylko daj mi znać czy ja to mam zrobić czy Ty.... No chyba, że dopiero jak będą te albumiki to wtedy tylko linki, żeby wirtualni opiekunowi mogli pooglądać? Jak myślisz? Quote
Bjuta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Te linki wydają mi się najlepsze! :) Może po jednej najlepszej fotce dla wirtualnych na zachętę. To ja to zrobię, bo Ty masz roboty od metra, a jak będę wysyłać, to do Ciebie też. Quote
Bjuta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Teska i bardzo zacna wolontariuszka! :) i jeszcze jedna zacna wolontariuszka! :) Quote
Bjuta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A jak się nazywa to drugie szczenię? Robiły hałasu, za 5 olbrzymów! Ale i Botti i Kuba bardzo uprzejmie się do szczeniarstwa odnosili. Quote
Bjuta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Striełka z panem Luxem a niech sobie powącha, co tam... Quote
Bjuta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nesca - moja kochana przytulanka. Jak można oddać taką super sunię???? czy ta mucha mnie zje? nie, to ja ją zjadłam! Quote
Artemida Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ah ten szczenior był świetnym krzykaczem :D widok moich brudnych nóg jest bezcenny na tych zdjęciach hahahaha. Striełka ze zmoczonym futrem wygląda nieziemsko :D Bjuta na prawdę gratuluję zdjęć :D:D:D:D Quote
Bjuta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Bardzo dziękuję! :) A ja jeszcze nie skończyłam... Mam wrażenie, że wklejanie fot zajmuje mi 2 x więcej czasu niż spacer..... Teraz już naprawdę ostatki. Otto - który popisał się jak rzadko... Podeszliśmy nad staw - pełni obaw czy są ludzie - owszem byli i to tłumnie, no to my z boczku, a Otto do reklamówki, wyjął zamkniętą paczkę parówek, rozerwał i się poczęstował... Szczęściem ludzi to bardziej rozbawiło niż wkurzyło... Otto był bardzo z siebie zadowolony! Quote
Bjuta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dokładka Normana długo mam jeszcze pozować w tych kwiatach?? Quote
Recommended Posts