Aimez_moi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Piesek jest gotowy do drogi. Nie mam obrozy ale mogę mu zapeltac smycz tak jak Aniołowi. Faktycznie dobry byłby kocyk bo małe ciągle je. Jest słodki. Odpchlony ale nie dawałam mu nic na robaki bo na drogę to chyba nie za bardzo. Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Na robale musowo. Amez masz cos? jak nie anita, trzeba bedzie kupic (tabletka kosztuje 5 zl, dla niego jedna wystarczy..) Quote
Aimez_moi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Mam pyrantelum i vermox. Dać mu? Ale kiedy? Teraz na drogę i chyba pyrantel. Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 oj, nie znam sie kompletnie! To zapakuj mu i anita da jak dojedzie. DT DLA SZCZENIAKA !!! PILNIE !!!!! Quote
elfiadusza76 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A moze wstrzymac sie i dac mu po przyjezdzie do Warszawy, zeby w samochodzie nie mial sensacji zoladkowych.Kolega by mi nie wybaczyl:) Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 NIEch kolega wylozy tylne siedzenia folia malarska. Maly moze se rzygnac - jak wszystkie psiaki z Szydlowca ;) Quote
Aimez_moi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Madalenka jestes niemozliwa.... One po prostu pierwszy raz w zyciu jechały samochodem i tyle. Zapakuje i dostanie na miejscu. Quote
anita_happy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 hej..hej LUCEK NA RZYGAŁ :P LUDZIE zmiana planów moze byc mala!!!!!!!!???? ja jade do szydłowca jutro /musze swoją mamcie zawiesc..nie mam sum ienia jej autobanem puszczac :( wiec..jak maluch dzis nie pojedzie, a ma jechac rano do wawy..to pliz AMIEZ zostaw go u siebie na dzien..a ja wieczorem odbiore!!!!ja mam doswiadcznie w transporcie malolatów w aucie.. kocy fulll a tak...bez potrzemy malemu wprowadzimy do zycia kolejna osobe /przewoznika/ odbiore go od AMIEZ i kwita.... Quote
elfiadusza76 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nie mam folii malarskiej, a teraz to juz nie kupie, mam reklamowki i jakies stare poszewki to mu wyloze. Quote
anita_happy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 JADE do Szydłowca JUTRO wiec po problemie :))) Amiez mam nadzieje,ze przezyjecie jeszcze jedna nocke :PPP ja jutro szczyla zabiore :) plizzzzzzzzzzzzzzz Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Zmiana planow!!!!!!!!!! Anita jutro zabierze malego do Warszawy bo bedzie w Szydlowcu!!!! Amez, przetrzymaj go do jutra :) bedzie smieszniej :):) Ladniejsze zdjecia potrzebne,, chce mu ogloszenia zrobic! Amez, daj mu tablete na robale. Quote
anita_happy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 FOTY TO JA JUZ ZROBIE :P a propos... kolega mi sie zaoferował, ze porobi profesjonalne foto naszym bezdomniakom... foto amator - ale foty robi z duszą i profesjonalny ma sprzet :PPP mamy pierwszego modela :) hihihi p.s. DZIEKI Amiez za przetrzymania szczyla....nagłaszczcie sie go jeszcze dzis i jutro :P Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Anita, dajesz psiakowi tymczasowy tymczas. Na chwile obecna nie mamy co znim zrobic. Dlatego fotki potrzebna natychmiast. Trzeba szukac mu DS bo to jedyna szansa dla niego. A Ty wkleisz foty dopiero jutro wieczorem... FOTY, LADNE FOTY POTRZEBNE!!! DT dla SZCZENIAKA POTRZEBNY! Porozsylajcie prosze na watkach ifno o DT dla szczeniora, sama nie dam rady. Acha! POSZUKUJE tez kogos, kto na NK zalozy Aniolowy profil i porozsyla informacje z plakatem o wszystkich osob mieszkajacych w okolicach Bobrowca. (na mapie trzeba sprawdzic co tam jescze jest) Nie ma osob, zeby porozwieszac plakaty, beznadziejny okres, nikt nie ma czasu, jeszcze... dlatego musimy sie ratowac Internetem. Quote
pudzian321 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ja moge ANIOLOWI zalozyc to konto na NK A moze zalozyc konto wszystkim bezdomniakom z Szydlowca Quote
anita_happy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 wydaje mi sie ze NK dla wszystkich bezdomniakó z szydłowca jest OK... zakładaj bedziemy rozsyłac :) pzdr 4 u Pudzian Quote
anita_happy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 wydaje mi sie ze NK dla wszystkich bezdomniakó z szydłowca jest OK... zakładaj bedziemy rozsyłac :) pzdr 4 u Pudzian Quote
anita_happy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 fajny pomysł z NK dla wszystkich bezdomniaków - zakładaj ALE ANIOŁ OSOBNO i powysyła sie wo ludzi z bobrowca/lesznowoli/gałkowa ??? godnes Quote
pudzian321 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 to teraz zrobie jedno osobne dla Aniola a potem jedno konto dla wszystkich jeszcze taka kwestia techniczna czy w polu nazwisko moge wpisac nazwe fundacji bedzie bardziej wiarygodnie Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Pewnie, ze mozesz. Wpisz cale dane wraz z numerem konta. Jak masz troche czasu to zrob tak: zaloz albumy, jeden ogolny (mozesz wziac to zdjecie z pierwszej storny) i opisz sytuacje. W drugim albumie psy uratowane i poszukujace domu. W kolejnym albumie w nowym domu a w nastepnym za Teczowym Mostem Nazwa uzytkownika bedzie dobra HORROR W Szydlowcu. Link na dogo obowiazkowy! Robimy kampanie przedwyborcza Panu Buristrowi ! Zapros wszystkich z Szydlowca, radomia, okolic. Kazdego! Musimy tez pozbierac pieniadze, wiec wpisuj, wszedzie, ze wplaty pod numerem konta itp. Komentowac trzeba kazde zdjecie, aktualizowac i informowac. Dzieki :):) Quote
kama210 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 wstawiłam kilka zdjęc na wątku kolejnej bidy, niewyrazne trochę, potem zrobicie mu lepsze pies wymaga wizyty u weta - ma coś ze skórą (plamy ze struami zwłaszcza na łapach i trochę na łepku) http://www.dogomania.pl/threads/176687-MaA-e-CzArNe-DO-KOCHANIA-szuka-swojego-czA-owieka/page3 Quote
pudzian321 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 konto na NK zalozone. wysylalem zaproszenia bo stwierdzilem ze tak bedzie lepiej i szybciej zaproszen wyslanych 50 do osob z Bobrowca i Jazgarzewszczyzny wmiare czasu i mozliwosci konto bedzie aktualizowane i bede wysylal wiecej zaproszen Quote
Aimez_moi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Zgadza się ma cos na łapach i na głowie. Tylko ja się na tym nie znam. Poza tym jest chyba w dobrej formie, ciagle biega za jedzeniem, bawi się dziś jeszcze nie spał. Quote
Recommended Posts