Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesek jest gotowy do drogi. Nie mam obrozy ale mogę mu zapeltac smycz tak jak Aniołowi. Faktycznie dobry byłby kocyk bo małe ciągle je. Jest słodki. Odpchlony ale nie dawałam mu nic na robaki bo na drogę to chyba nie za bardzo.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej..hej
LUCEK NA RZYGAŁ :P

LUDZIE zmiana planów moze byc mala!!!!!!!!????
ja jade do szydłowca jutro /musze swoją mamcie zawiesc..nie mam sum ienia jej autobanem puszczac :(
wiec..jak maluch dzis nie pojedzie, a ma jechac rano do wawy..to pliz AMIEZ zostaw go u siebie na dzien..a ja wieczorem odbiore!!!!ja mam doswiadcznie w transporcie malolatów w aucie..
kocy fulll
a tak...bez potrzemy malemu wprowadzimy do zycia kolejna osobe /przewoznika/
odbiore go od AMIEZ i kwita....

Posted

Zmiana planow!!!!!!!!!!

Anita jutro zabierze malego do Warszawy bo bedzie w Szydlowcu!!!!

Amez, przetrzymaj go do jutra :) bedzie smieszniej :):)

Ladniejsze zdjecia potrzebne,, chce mu ogloszenia zrobic!

Amez, daj mu tablete na robale.

Posted

FOTY TO JA JUZ ZROBIE :P
a propos...
kolega mi sie zaoferował, ze porobi profesjonalne foto naszym bezdomniakom...
foto amator - ale foty robi z duszą i profesjonalny ma sprzet :PPP

mamy pierwszego modela :)
hihihi

p.s.
DZIEKI Amiez za przetrzymania szczyla....nagłaszczcie sie go jeszcze dzis i jutro :P

Posted

Anita, dajesz psiakowi tymczasowy tymczas. Na chwile obecna nie mamy co znim zrobic. Dlatego fotki potrzebna natychmiast. Trzeba szukac mu DS bo to jedyna szansa dla niego. A Ty wkleisz foty dopiero jutro wieczorem...

FOTY, LADNE FOTY POTRZEBNE!!!

DT dla SZCZENIAKA POTRZEBNY!

Porozsylajcie prosze na watkach ifno o DT dla szczeniora, sama nie dam rady.

Acha! POSZUKUJE tez kogos, kto na NK zalozy Aniolowy profil i porozsyla informacje z plakatem o wszystkich osob mieszkajacych w okolicach Bobrowca. (na mapie trzeba sprawdzic co tam jescze jest)

Nie ma osob, zeby porozwieszac plakaty, beznadziejny okres, nikt nie ma czasu, jeszcze... dlatego musimy sie ratowac Internetem.

Posted

Pewnie, ze mozesz. Wpisz cale dane wraz z numerem konta.

Jak masz troche czasu to zrob tak: zaloz albumy, jeden ogolny (mozesz wziac to zdjecie z pierwszej storny) i opisz sytuacje. W drugim albumie psy uratowane i poszukujace domu. W kolejnym albumie w nowym domu a w nastepnym za Teczowym Mostem

Nazwa uzytkownika bedzie dobra HORROR W Szydlowcu. Link na dogo obowiazkowy!

Robimy kampanie przedwyborcza Panu Buristrowi !

Zapros wszystkich z Szydlowca, radomia, okolic. Kazdego!

Musimy tez pozbierac pieniadze, wiec wpisuj, wszedzie, ze wplaty pod numerem konta itp.

Komentowac trzeba kazde zdjecie, aktualizowac i informowac.

Dzieki :):)

Posted

konto na NK zalozone. wysylalem zaproszenia bo stwierdzilem ze tak bedzie lepiej i szybciej zaproszen wyslanych 50 do osob z Bobrowca i Jazgarzewszczyzny wmiare czasu i mozliwosci konto bedzie aktualizowane i bede wysylal wiecej zaproszen

Posted

Zgadza się ma cos na łapach i na głowie. Tylko ja się na tym nie znam. Poza tym jest chyba w dobrej formie, ciagle biega za jedzeniem, bawi się dziś jeszcze nie spał.