mru Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 feliksik napisał(a):ja wysłałam e-mail z plakatem do Urzędu Gminy w Piasecznie ja też :) może oni.... koosiek, te przytuliska są gdzieś w okolicach Auchan... ale gdzie? nie wiem :( Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 0501258303 taubi je ma, nie wiem kiedy bedzie w domu Quote
mru Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 lecznica w Konstancinie, do której ew. odławiane są psy - też. Quote
feliksik Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 edytowałam, ale może komuś uciec, więc przeklejam i dopisuję, że wysłałam również do: Straży miejskiej - wchodziłam na Piaseczno, ale wyśletlał mi się adres w-wy, ale wysłałam. do portalu http://www.e-piaseczno.pl/kontakt.php i do gazety wyborczej na wawę - wydanie elektroniczne (http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/0,34862.html), przytulisko ursynów, żoliborska klinika, lecznica Alma-Wet w Piasecznie, przychodnia dla zwierząt W-wa ul. Poligonowa 1, Werterynarz W-wa, ul mickiewicza, na wszelki wypadek Lecznika w Pruszkowie ul. Prusa, Inpekcja weterynaryjna Piaseczno ul. Orężna Quote
koosiek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A mam pytanie z innej beczki - co z tym czarnuchem, o którym Kama pisała? Podłączać go pod wątek reszty czarnuchów i pytać, czy tamte deklaracje mogą iść na niego? Czy ktoś założy osobny wątek (zresztą może być na tamtym wątku i mieć też swój osobny jednocześnie)? Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 http://www.psianiol.org.pl/o_azylu/abc/wnowymdomu Kot Karmel pozdrawia z nowego domu :) Wpis o nim jest mniej wiecej w polowie strony ;) Quote
kama210 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Madallena uzupełniłabyś 1 post o wątki psów których nie ma tam jeszcze: Lucky - http://www.dogomania.pl/threads/176106-SzYdA-oWiEcKi-zmarzlak-ma-DOM-THE-END-z-HappyEndem Biszkopt - http://www.dogomania.pl/threads/176243-MaA-y-przecudowny-starszy-Biszkopcik-uratowany-z-psiego-piekA-a-w-SzydA-owcu?p=13754222 Mummy - http://www.dogomania.pl/threads/176490-ByA-a-najlepszAE-matkAE-na-A-wiecie-teraz-chce-byAE-czyimA-najlepszym-przyjacielem można by jeszcze dopisac - mimo że nie mają wątku koty - Carmela i Rosi Quote
AnnaA Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bardzo się ciszę, że Kiara ma nowy domek. Pamiętam, że była to bardzo miła i piękna sunia. Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kiara dużo miłosci w nowym domku. Jestes super dziewczynka i na pewno bedziesz bardzo kochana. Quote
anita_happy Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 BIEDNY ANIELE!!!!!!!!!!!!! esz TY..a tak było miło..tyle starań.. ODNAJDZ SIE!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: TO TYM STAROPOLSKIM OBYCZAJEM.. PSIAKOM ZDROWIA ZYCZE!!!! a nam Dogomaniackim KASY :P na te biedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ZUZANNA11 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Przed chwilą edytowałam wątek o psiakach zabranych z Szydłowca. I wiecie co? Już 10 psiaków grzeje doopki w nowych domkach! 10 na 23 zabranych z tego piekła! To chyba jedno z lepszych podsumowań 2010 roku. :) Dziesięć! Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 :):):):) bardzo sie ciesze :):):) ja sie troche pogubilam, czekalam na takie podsumowanie :):) [FONT=Comic Sans MS]W Nowym Roku zycze SOBIE aby Szanowny Pan Burmistrz i cala reszta waznych urzednikow, ktorym placone sa pensje z pieniedzy szydlowieckich podatnikow, rowniez tych, ktorzy bardzo przejmuja sie losem szydlowieckich psow otworzyli wreszcie oczy na to co dzieje sie wokol nich! :mad:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pewnie zasiedliscie do suto zastawionych stolow, skladaliscie sobie zyczenia w gronie rodzinnym nie myslac zupelnie o tym, co dzieje sie na zewnatrz! nie mysleliscie o tym, jak zwierzeta, ktorym nie chcecie pomoc cierpia! o tym, ZE NIE ZROBILISCIE NIC, zeby im (nam rowniez) POMOC![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pewnie w Noc Sylwestrowa szczesliwi i uradowani puszczaliscie fajerwerki nie zdajac sobie sprawy ile przerazonych istot chowa sie w zasniezonych krzakach! :shake:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zycze Wam, zebyscie NIE WYGRALI nadchodzacych wyborow, zeby nowa wladza w Szydlowcu przyjmowala pomoc z zewnatrz, sama rowniez ja dawala! Kampania wyborcza przed Wami, z checia Wam pomozemy! :angryy: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zycze Wam zebyscie nie byli takimi egoistami jakimi sie okazaliscie! Zycze Wam, zebyscie kiedys znalezli sie w takiej samej sytuacji w jakiej zostawiliscie Wasze zwierzeta! :mad::angryy:[/FONT] Quote
Awit Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 23 uratowane psie życia. 10 psiaków, które oddały siebie swojemu człowiekowi, kochają go i czują się kochane:-)Podpisuję się pod życzeniami Madalleny Quote
lika1771 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Brawo jestescie Wielkie udana akcja:multi: Quote
Saphira Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nie piszę , ale cały czas czytam Wasz wątek i podzielam opinię, że : JESTEŚCIE WIELKIE. Życzę wielu udanych adopcji w Nowym Roku:BIG::BIG::BIG: Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Udana ale jeszcze nie skonczona :( Ciekawe ile psow zginelo a ile przezylo. Ciekawe ile NOWYCH psow dojechalo! Quote
clo Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 madallena ma racje..tu jeszcze bardzo dluga droga...co teraz?jak pomoc kolejnym..?:( Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 clo, napisz taubiemu dane babki, ktora zaaadoptowala Kiare. Potrzebne do umowy :) dzieki! Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 pudzian, zdjecia zdjecia i jeszcze raz zdjecia. WSZYSTKIE OSOBY Z SZYDLOWCA PROSZONE SA O ZROBIENIE ZDJECI PSIAKOW! bez tego ani rusz! i zobaczcie czy owe psiaki sa mniej wiecej w tych samych miejscach... zakladamy watki i ratujemy kolejne 23 :):) Quote
pudzian321 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Co do ilosci psow to moge powiedziec ze przynajmniej moim osiedlu jest kilka nowych sztuk a jeden z nich nie wiem czy nie jakies rodzenistwo Luckiego. Poki co udało mi sie uwiecznić na zdjeciach 2 psiaki, ale to z tego wzgledu ze aparat mam chyba troche popsuty bo nie za każdym razem robi zdjecie a psiaki w między czasie uciekają. (czy ktos moze mi pomoc i powiedziec jak sie wstawia zdjęcia) Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Wchodzisz na strone imageshack.us BROWSE i wybierasz fotke z komputere. LADUJ jak sie zdjecie zaladuje kopiujesz LINK BEZPOSREDNI i wstawiasz pomiedzy (te kropeczki to link bezposredni . i jest na dogo :) Quote
pudzian321 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ten pies sięga do kolana chciałem uchwycić pysk ale na zadne wołanie nie reagował chyba długo nie jadł bo bał się podnieść głowę od przekąski a ten psiak zanim do niego podszedłem uciekł mi za bramę prywatnego domu (ale na pewno jest bezpański) dość wysoki ponad kolano wygląda na młodego no i jest bardzo chudy bo zmieścił się w bardzo wąskiej szparze w tej bramie Quote
Recommended Posts