Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1. Miss_Lovett -10zł Paulina S.
  2. pawelwisniewski- 30zł Paweł W.
  3. kakkaja- 50zł Kamila K.
  4. Roland_z_Gilead- 40zł Bartosz Z.
  5. Chruma- 25zł Grażyna S.
  6. She__Wolf- 5zł Agnieszka L.- W.
  7. ruda-l- 100zł Lidia T.
  8. Ketunia- 250zł Kasia R.
  9. Rosemary77 - 100zł Małgorzata M.
  10. sahteen- 10zł Anna G.
  11. monikra- 25zł Monika R.
  12. Kargothika- 25zł Karina M.
  13. Laura1108- 10zł Magdalena W.
  14. tx2- 25zł Taida T.
  15. Umyslowy- 100zł Iwona G.
  16. marys_82- 100zł Maria W.
  17. Hebe_He- 20zł Agnieszka P.
  18. Abuk_Vader- 20zł Jakub S.
  19. sledziu666- 10zł Wojtek T.
  20. lusia15- 20zł Irena Z.
  21. nirvanagosia- 10zł Małgorzata P.
  22. wanad66- 20zł Wanda B.-Z.
  23. GoryniakMaziarka- 5zł Aleksandra G.-M.
  24. anna-an9- 10zł Anna D.
  25. rikitikitawi- 30zł Magda D.
  26. cukiereczekkk- 10zł Małgorzata S.
  27. kamilbelieve- 10zł Kamil B.
  28. tuptusinka- 5zł Alexandra N.
  29. Semidry- 30zł Bartosz J.
  30. oliwia_kol -10zł Oliwia K.
  31. transito- 5zł Aneta D.
  32. shyl- 20zł Anna S.
  33. evita_- 20zł Ilona S.

W sumie 1135zł - 56,60zł (prowizja allegro)= 1078,40zł

Posted

Izabela124. napisał(a):
Allegro cegiełkowe zostało usunięte, ponieważ

Zaraz zrobię rozliczenie wpłat

Nie pierwszy i nie ostatni raz...mnie usunięto allegro Milordzika...uzasadnienie to samo-niezgodne z zasadami allegro...:oops:

Posted

Zaktualizowalam wczoraj pierwszy post. Sa linki do watkow oraz dane, pod czyja opieka ktore psiaki obecnie sie znajduja.

Jeszcze raz prosze! nie zajmujmy sie kazdym psem z Szydlowca. Skupmy sie na tych najbardziej potrzebujacych!

Co do reakcji wladz to byla pozytywna. W przyszlym tygodniu umowimy sie na spotkanie, trzeba omoowic sprawe i zadecydowac co dalej. Nie ukrywam, ze znajac urzednikow spodziewalam sie awantur, rzucania klod pod nogi itp. Tu bylam mile zaskoczona! Mam nadzieje, ze rozmowy cos dzadza i zaczniemy wspolpracowac obustronnie :)

Czekamy na odppowiedz z Urzedu na pismo, ktore napisalismy....dawno. Bez tego ani rusz.

SZUKAMY TRANSPORTU DLA FLIPA I FLAPA! DT jest i to bezplatny a my jutro MUSIMY wsadzic je do platnego hotelu. TO NIE MA SENSU! Dlatego TRANSPORT na CITO!!!

Posted

Madallena napisał(a):
Z Warszawa/Falenica do okolic Torunia (do peliodrudego).
pelaodrudego! odezwij sie :)

Jeśli może być płatny i jest pilny, spytajcie Pati-c.. Niestety, my do Brodnicy psy zawozimy za tydzień z Boguszyc.. chyba i tak by nie weszły wszystkie..

Posted

a czy anita ma dzis wziac jakiegos psa?jesli tak to trzeba ja powiadomic..
mamy sie nie zajmowac wszystkimi psami z szydlowca..ale w takim razie co z nimi bedzie dalej?

Posted

[quote name='clo']a czy anita ma dzis wziac jakiegos psa?jesli tak to trzeba ja powiadomic..
mamy sie nie zajmowac wszystkimi psami z szydlowca..ale w takim razie co z nimi bedzie dalej?
No właśnie? one nie długo będą w takim samym stanie jak dzis te najbardziej potrzebujące. Rozumiem, że w 1 kolejności należy ratować te chore, ale o pozostałych też nie można zapomnieć.

Posted

clo napisał(a):
a czy anita ma dzis wziac jakiegos psa?jesli tak to trzeba ja powiadomic..

clo ja tez sie martwie tymi co zostaly... Patrze na ogrom sytuacji i stwierdzam, ze trzeba zajac sie tymi w najgorszym stanie! Nie mamy miejsc na zdrowe. Trzeba najpierw wyadoptowac to towarzystwo co mamy i na ich miejsce wsadzac nastepne.

Na chwile obecna w najwiekszej potrzebie jest:
ANIOL
Staruszek GIBON
Suka ciezarna (widzielismy ja tylko raz, byla tak wielka, ze nie wiem czy juz nie urodzila)
Ciezarna kotka z chorymi oczami przy kwiaciarni.

Te widzialam i wiem, ze nas potrzebuja. Oporcz nich sa pewnie inne, ktorych jeszcze nie znamy...

ZDJECIA ZDJECIA PILNIE POTRZEBNE!

Z Aniolem Anita sobie nie poradzi. Jego trzeba sposobem i potrzeba pare godzin, zeby sposob zaczal dzialac.
Staruszek GIBON raz jest raz go nie ma.
Suka - nie wiem czy nie zaszyla sie gdzies ze szczeniorami

Kotka da sie wylapac bez porblemu. Jest dla niej tymczas na slasku (?) ale trzeba pilnie znalezc DT w Warszawie i transport na slask. POMOCY!!!

Posted

AnnaA napisał(a):
Mogę Wam pomóc znowu w transporcie do Mielca tylko musi byc wszystko uzgonione na tip-top. Mogę jechac w środę albo w sobote niedzielę.

Jeżeli AnnaA wzięłaby Kaja, to może dzisiaj Anita ta suczkę ze szczeniakiem. chyba trzebaby sięskontaktować z Anną, bo Kaj jest do odebrania i czy to miejsce w Mielcu jest zarezerwowane dla niego i także trzeba skontaktować się z Anitą, czy brać dzisiaj te suczki i gdzie. Co myślicie?

Posted

moze niech w takim razie anita zgarnie ta sunke?albo jakiegos innego pilnie potrzebujacego skoro kaj ma jechac do mielca a jest jeszcze miejsce to szkoda by bylo zmarnowac transport ,miejsce i szanse..wiec moze tylko jakiegos jednego jeszcze...?:)tylko trzeba jej dac znac

Posted

kaj jest narazie bezpieczny chyba u aimez moi i jak pojedzie jeszcze jeden z szydlowca jakis biedak to potem moga razem do mielca..tylko trzeba jej dac znac zeby kogos brala..

Posted

jedzie ktos do szydłowca z wawy w najbliższym czasie? 6 duzych puszek mam do nakarmienia tych, co są na ulicy. "ziarko do ziarka".

chyba, ze karmy macie wystarczająca ilość (bo były jakieś dary, czytałam) - to przekażę gdzie indziej.

no i ten makaron nieszczęsny, tylko czy jest jak zorganizowac to ciepłe jedzonko? może osoba z szydłowca (przepraszam, zapomniałam, który nick jest z szydłowca) przyjęłaby makaron? dorzuce mięso i włoszczyznę, żeby im cos ugotowac ciepłego choć raz na jakis czas.... a na miejscu to chyba najłatwiej.

Posted

Kaj ma deklaracje, ale reszta nowych psiaków wcale:roll:
Tam jest jakiś wiekszy szczeniak z mamą, może tego szczeniaka można by odłowić , może, może ale skąd na to wszystko brać kasy.

I tu powinno pomóc miasto. Jezeli mają podpisaną umowę z inną gminą a ta nie może przejmować z powodu przepełnienia , to te pieniądze powinny pójść na opłacenie np.hoteli, na paliwo itp.