AnnaA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 KIama się odezwała . Jade do Radomoa po Kiarę. Quote
clo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 moze jednak sie zgodzi...kurcze kolege warto zabarc moga byc razem w boksie...ale trzeba tez od razu zebrac na niego deklaracje Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='clo']moze jednak sie zgodzi...kurcze kolege warto zabarc moga byc razem w boksie...ale trzeba tez od razu zebrac na niego deklaracje[/QUOTE] To ja jako pierwsza deklaruję pomoc w u trzymaniu bigielka. Postaram się też namówić mamę. Z tym, że Anna K powinna widzieć czy ma brac jednego czy tez dwa psiaki:cool3: Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dobrze by było, gdyby mały też mógł pojechać... Quote
clo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 anno jak dla mnie bierz go jesli astaroth sie zgodzi..tyle,ze naprawde my juz nie damy z fizia rady go utrzymac ktos inny musi pilotowac jego sprawe.. Quote
ata Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Na szybko trzebaby założyć chłopakowi wątek i zbierać/szukać deklaracji... Podejrzewam, że już dużo niepotrzebnej kasy wydałyście na telefony (bo trudno się Wam dogadać).... Clo - bardzo ciężko czyta się Twoje wątki, wypadałoby się do nich troszkę bardziej przyłożyć ;) Quote
furciaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='clo']anno jak dla mnie bierz go jesli astaroth sie zgodzi..tyle,ze naprawde my juz nie damy z fizia rady go utrzymac ktos inny musi pilotowac jego sprawe..[/QUOTE] Dorzuce pare groszy miesiecznie. Quote
koosiek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mogę założyć wątek jeszcze i jemu, tylko nawet jak będą deklaracje, to co z nim będzie? Pojedzie jednak do Astaroth? Quote
ata Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Koosiek - załóż psiakowi ten wątek (jeśli możesz), jak nie do tego to do innego miejsca będzie można go włożyć (najważniejsza w tej chwili jest KASA :oops:) i ta aby dziewczyny ustaliły konkrety, co i jak... Daję 10zł na 1 dzień utrzymania..... Furciaczek - parę groszy to znaczy ile? :) IKA SONIA - Ile kasy przeznaczasz na chłopaka? :) Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 My z mamą dajemy w sumie 50 zł miesiecznie Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Cześć Kochane. Z tego co przed chwilą rozmawiałam z Kamą wiezie do Radomia Kiarę a bigielek niestety został sam. Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Powiedziała też, że sama daje parę groszy na utrzymanie bigielka ja też się dorzucę. Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No to na wstępie jest już kilka deklaracji, ale gdzie go zabrać? Ja kompletnie nie orientuję się co do hotelików w tamtej okolicy. Quote
furciaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='ata']Koosiek - załóż psiakowi ten wątek (jeśli możesz), jak nie do tego to do innego miejsca będzie można go włożyć (najważniejsza w tej chwili jest KASA :oops:) i ta aby dziewczyny ustaliły konkrety, co i jak... Daję 10zł na 1 dzień utrzymania..... Furciaczek - parę groszy to znaczy ile? :) IKA SONIA - Ile kasy przeznaczasz na chłopaka? :)[/QUOTE] Moge zadeklarowac stale 20zl:p Jak mi jakies Corsiak pojedzie do nowego domu to bede mogla wiecej, narazie tylko tyle. Quote
Claudia_Jazz Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jak pomóc? Mam allegro mogę założyć aukcje np. z cegiełkami (wydrukuje się jakieś podziękowania :P) Quote
koosiek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wątek: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13461573#post13461573]Został sam w psim piekle - na cito potrzebne deklaracje, nim zginie pod kołami!! - Dogomania Forum[/url] Myślę, że jeśli będzie już jakiś hotel, to transport uda się załatwić. Oby jak najszybciej! Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 U Astaroth nie ma miejsca, nie zgodziła się przyjąć bigielka :-( Super, że Kiara jedzie Ale żal biedaka. Już nie tylko dlatego, że trzymali się razem, tylko martwię się o Niego, skoro tak biega za samochodami... Trzeba Go koniecznie zabrać..kurcze tylko gdzie? A jeszcze taki mi pomysł wpadł do głowy - może ktoś z tych osób, które tam Go dokarmiają, zgodziłby się w zamian za karmę, obietnicę wielu ogłoszeń i pilotowania sprawy adopcji, ewentualnie jakieś wynagrodzenie, skoro są już pewne deklarację - dać Mu dom tymczasowy? Narazie są takie deklaracje Ata - 10 zł Ika& Sonia - nie wiem czy dobrze rozumiem - 50 zł w sumie - czyli 40 zł na Kumpla i 10 zł na bigielka tak? Furciaczek - 20 zł miesięcznie Wczoraj dodałam Go na Beagle w potrzebie Quote
koosiek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [B]Kama[/B], [B]Aimez_moi[/B], ile deklarujecie na bigielka? Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='fizia']U Astaroth nie ma miejsca, nie zgodziła się przyjąć bigielka :-( Ika& Sonia - nie wiem czy dobrze rozumiem - 50 zł w sumie - czyli 40 zł na Kumpla i 10 zł na bigielka tak? [/QUOTE] Na Kumpla ja daję 20 zł. + 20 zł. od mojej mamy, a na bigielka ja dorzucam 20 zł. a mama 30 zł. Wszystko oczywiście miesięcznie. Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja mogę 10zł miesięcznie bo mam już inne szydłowieckie psy a Kama? Już dzwonie do Niej. Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kamila 10zł miesięcznie. Z tym, że wolałaby wpłacić od razu za cały rok 120zł. Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A może faktycznie mógłby go ktoś przetrzymać na miejscu do momentu znalezienia hoteliku? Quote
koosiek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dopisałam deklarację mtf :loveu: ale... Wczytałam się w wątek Kiary i Kumpla i podobno dzisiaj ma być jakaś decyzja podjęta odnośnie bigielka. Nie wiem, o co dokładnie chodzi, czy miałby jechać do Azylu, czy jest jakieś miejsce w hotelu... Quote
clo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 kurcze w takim razie pilnie szukamy hoteliku dla beagla..ja slyszalam od yoko100,ze ten hotel jest super hotelterier.pl i tam sa miejsca podobno tyle,ze to w mielcu.. Quote
Recommended Posts