Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clo']moze jednak sie zgodzi...kurcze kolege warto zabarc moga byc razem w boksie...ale trzeba tez od razu zebrac na niego deklaracje[/QUOTE]

To ja jako pierwsza deklaruję pomoc w u trzymaniu bigielka. Postaram się też namówić mamę.

Z tym, że Anna K powinna widzieć czy ma brac jednego czy tez dwa psiaki:cool3:

Posted

anno jak dla mnie bierz go jesli astaroth sie zgodzi..tyle,ze naprawde my juz nie damy z fizia rady go utrzymac ktos inny musi pilotowac jego sprawe..

Posted

Na szybko trzebaby założyć chłopakowi wątek i zbierać/szukać deklaracji...

Podejrzewam, że już dużo niepotrzebnej kasy wydałyście na telefony (bo trudno się Wam dogadać)....

Clo - bardzo ciężko czyta się Twoje wątki, wypadałoby się do nich troszkę bardziej przyłożyć ;)

Posted

[quote name='clo']anno jak dla mnie bierz go jesli astaroth sie zgodzi..tyle,ze naprawde my juz nie damy z fizia rady go utrzymac ktos inny musi pilotowac jego sprawe..[/QUOTE]

Dorzuce pare groszy miesiecznie.

Posted

Koosiek - załóż psiakowi ten wątek (jeśli możesz), jak nie do tego to do innego miejsca będzie można go włożyć (najważniejsza w tej chwili jest KASA :oops:) i ta aby dziewczyny ustaliły konkrety, co i jak...

Daję 10zł na 1 dzień utrzymania.....

Furciaczek - parę groszy to znaczy ile? :)
IKA SONIA - Ile kasy przeznaczasz na chłopaka? :)

Posted

[quote name='ata']Koosiek - załóż psiakowi ten wątek (jeśli możesz), jak nie do tego to do innego miejsca będzie można go włożyć (najważniejsza w tej chwili jest KASA :oops:) i ta aby dziewczyny ustaliły konkrety, co i jak...

Daję 10zł na 1 dzień utrzymania.....

Furciaczek - parę groszy to znaczy ile? :)
IKA SONIA - Ile kasy przeznaczasz na chłopaka? :)[/QUOTE]

Moge zadeklarowac stale 20zl:p Jak mi jakies Corsiak pojedzie do nowego domu to bede mogla wiecej, narazie tylko tyle.

Posted

Wątek: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13461573#post13461573]Został sam w psim piekle - na cito potrzebne deklaracje, nim zginie pod kołami!! - Dogomania Forum[/url]

Myślę, że jeśli będzie już jakiś hotel, to transport uda się załatwić. Oby jak najszybciej!

Posted

U Astaroth nie ma miejsca, nie zgodziła się przyjąć bigielka :-(

Super, że Kiara jedzie

Ale żal biedaka. Już nie tylko dlatego, że trzymali się razem, tylko martwię się o Niego, skoro tak biega za samochodami...

Trzeba Go koniecznie zabrać..kurcze tylko gdzie?

A jeszcze taki mi pomysł wpadł do głowy - może ktoś z tych osób, które tam Go dokarmiają, zgodziłby się w zamian za karmę, obietnicę wielu ogłoszeń i pilotowania sprawy adopcji, ewentualnie jakieś wynagrodzenie, skoro są już pewne deklarację - dać Mu dom tymczasowy?

Narazie są takie deklaracje

Ata - 10 zł

Ika& Sonia - nie wiem czy dobrze rozumiem - 50 zł w sumie - czyli 40 zł na Kumpla i 10 zł na bigielka tak?

Furciaczek - 20 zł miesięcznie

Wczoraj dodałam Go na Beagle w potrzebie

Posted

[quote name='fizia']U Astaroth nie ma miejsca, nie zgodziła się przyjąć bigielka :-(

Ika& Sonia - nie wiem czy dobrze rozumiem - 50 zł w sumie - czyli 40 zł na Kumpla i 10 zł na bigielka tak?

[/QUOTE]

Na Kumpla ja daję 20 zł. + 20 zł. od mojej mamy, a na bigielka ja dorzucam 20 zł. a mama 30 zł. Wszystko oczywiście miesięcznie.

Posted

Dopisałam deklarację mtf :loveu: ale...

Wczytałam się w wątek Kiary i Kumpla i podobno dzisiaj ma być jakaś decyzja podjęta odnośnie bigielka. Nie wiem, o co dokładnie chodzi, czy miałby jechać do Azylu, czy jest jakieś miejsce w hotelu...

Posted

kurcze w takim razie pilnie szukamy hoteliku dla beagla..ja slyszalam od yoko100,ze ten hotel jest super hotelterier.pl i tam sa miejsca podobno tyle,ze to w mielcu..