Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W razie czego proszę o przypomnienie......
deklaruje 10 zł miesięcznie na Megi:oops:

AgusiaP deklarowała na 47 stronie 30 zł miesięcznie na Megi:cool3:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te dwa czarnulki wtulone w siebie na pierwszej stronie wątku.

[B]Do deklarujących-[/B]
[B]gdyby się nie udało wyłapać,któregoś z wytypowanych psiaków, na które deklarujecie pieniądze, możemy na ich miejsce wziąść jakąś inną bidę, i na nią przenieść wpłaty?[/B]

Posted

No to zawijam sie spac. Musze z samego rana wstac i przejechac pol Polski wypijajac po drodze sto kaw na kazdej stacji benzynowej. (na Statoil jest najlepsza ;))

Jutro wazny dzien. Dla paru psiakow zmieni sie ich dotychczasowe zycie. Zmieni sie tez nastawienie ludzi, mieszkancow Szydlowca. Beda chociaz troche bezpieczniejsi, beda pewni, ze zwierzaki znajda sie pod wlasciwa opieka.

[B]Prosze wszystkich, ktorzy czytaja ten watek, kibicuja lub psiocza na Nasze dzialania. Dajcie Nam szanse, dajcie szanse sobie a przede wszystkim dajcie szanse tym biednym psiakom.[/B]

Chcemy zaczac wspolprace, chcemy wspolnymi silami uratowac setki istnien, ktore ostatnimi laty zamieszkaly na ulicahc miasta narazone na niebezpiczenstwa zycia na ulicy! Chcemy stworzyc cos co do tej pory wydawalo sie byc niemozliwe. [B]Chcemy WSPOLPRACOWAC![/B]

[B]Trzymajcie kciuki za Nas, za osoby, ktore nam pomoga, za osoby decyzyjne w tych sprawach a przede wszystkim za psiaki, ktorych czesc mam nadzieje, po raz ostatni marznie na zlodowacialej trawie pod blokiem czy na cmentarzu.[/B]

Strasznie sie denerwuje... :)

Posted

[quote name='jagoda1403']A gdzie jest ten Sierpiec i jaki jest tam koszt utrzymania obydwóch psiaków miesięcznie ??[/QUOTE]

pelaodrudego bierze te dwa maluchy do siebie na DT.

Sierpc- 120 km od Wawy kierunek Płock

Posted

trzymam za Was kciuki i myślami będę jutro cały czas z Wami... napiszcie jutro (albo bądźcie w kontakcie tel z kimś kto będzie mógł pojawić się w necie) którym psom udało się pomóc, które pojechały z Wami do lepszego świata...

a ja jutro wtłaczam w życie kolejne pomysły...oby ze skutkiem choć takim jak wczorajszo-dzisiejszy...obskoczę jeszcze mailowo jakieś kilkaset osób

POWODZENIA!!!

Posted

Poszlo 15 zl - 10 zl na Oziego za listopad bo potem koosiek od grudnia.I 5 zl od mamy mojej niech pojdzie na tego psiaka ktory ma najmniej funduszy.5 zl to nie duzo :-( no ale zaawsze cos.Powodzenia jutro

Posted

jestesmy pod podanymi numerami telefonow. Jak nie bedziemy odbierac znaczy ze nie mozemy. Albo moze nie dzwoncie. Psiakom moze sie melodia nie podobac :)

eve-w bedzie Was na biezaco informowac! Bedziemy w stalym kontakcie telefonicznym a ona hop i wszystko pisze Wam tutaj ;)

Posted

Cioteczki zapreaszam na bazarek jeszcze raz im wiecej sie sprzeda tym wiecej bedzie pieniazko na te bidy
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/big-bazar-ciuchy-damskie-dzieciece-itp-itd-na-szydlowiec-mielec-do-11-11-09-a-172827/[/URL]

Posted

Sierpc jest 120 km od W-wy w kier. na Toruń. Ja nie chcę opłat za tymczas, chyba, że dacie na początek na jakies szelki czy weta. Nie prowadze tymczasu bo mam dwa swoje hasiory, troche marne zdrowie i dużo roboty. Gdyby to było przed 1 listopada to nie byłoby takiej możliwości. Teraz będę miała więcej wolnego i mam nadzieję, że znajdę im dobry dom-dla obydwóch. Poniewż znam Szydłowiec i mam tam rodzinę (chociażnie byłam dawno) zwróciłam uwagę na ten wątek. To tyle.

Posted

bardzo się ciesze że ja zabierasz pelaodrudego do sibie ..
Bo ja nie dałam rady nic znależć w okolicy Łodzi i było mi strasznie smutno z tego powodu a tu tak wspaniała wiadomość :)
Sama ich nie mogłam wziąśc bo od niecałych 2 tyg mam u siebie trójłapka ...

Posted

[quote name='Madallena']jestesmy pod podanymi numerami telefonow. Jak nie bedziemy odbierac znaczy ze nie mozemy. Albo moze nie dzwoncie. Psiakom moze sie melodia nie podobac :)

eve-w bedzie Was na biezaco informowac! Bedziemy w stalym kontakcie telefonicznym a ona hop i wszystko pisze Wam tutaj ;)[/QUOTE]

myślę, że na odbieranie telefonów nie będzie czasu i faktycznie lepiej żeby nie dzwoniły...czekamy na wieści w wątku, trzymajcie się!!!

Posted

[quote name='j3nny']co z kotkami:([/QUOTE]

[B]dla kotów jest DT alarmowy w Katowicach, szukamy transportu do Katowic!!!![/B]

Nie było żadnych innych propozycji, po przyjeżdzie będą potrzebne ogłoszenia i szukanie innego DT