koosiek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przykleiłam właśnie dlatego, że nie wiem o co chodzi i chciałam, by zostało to wyjaśnione. Wyjaśnienia usłyszałam, dlatego zedytowałam tamten post. Quote
kaja555 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 komu najbardziej potrzebne allegro z psiaków? Quote
Marinka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='kaja555']komu najbardziej potrzebne allegro z psiaków?[/QUOTE] Major myslę najszybciej znalazłby dom Quote
kaja555 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 a zdjęcia Rosey sobie znalazłam :) Majora poszukam. [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=939263171[/URL] Quote
Marinka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='kaja555']a zdjęcia Rosey sobie znalazłam :) Majora poszukam. [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=939263171[/URL][/QUOTE] A proszę bardzo - oto one: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173055-Major-kolejne-psie-nieszczAE-A-cie-z-SzydA-owca-Deklaracje-potrzebne-ba-cito/page34[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/../173055-Major-kolejne-psie-nieszczAE-A-cie-z-SzydA-owca-Deklaracje-potrzebne-ba-cito/page34"] [/URL] Quote
Marinka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jak tylko dostanę pismo z Fundacji Major, Marcel i Argo jadą do Funi. Będą potrzebne deklaracje i transport Quote
Marinka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A co tutaj tak cichutko :shake: :crazyeye:... czyżby temat się przejadł :-(:roll: Obudźcie się - TE PSIAKI NADAL SĄ W POTRZEBIE ! Quote
Madallena Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 No przejadl sie ... Nie ma co zrobic z psami, ktorych wciaz przybywa...:( Dziewczyny ogarniaja to co moga... ehhh. Quote
Marinka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Madallena']No przejadl sie ... Nie ma co zrobic z psami, ktorych wciaz przybywa...:( Dziewczyny ogarniaja to co moga... ehhh.[/QUOTE] Kiedy ta znieczulica się skończy - ostatnio w gazecie czytałam, że w powiecie szydłowieckim bezrobocie jest największe w Polsce...ech szkoda słów na to co się w tym zapyziałym kraju dzieje Quote
koosiek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Na wątku Anioła padło pytanie, czy był kastrowany - nie był, tak? Quote
anita_happy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Marinkaa']Kiedy ta znieczulica się skończy - ostatnio w gazecie czytałam, że w powiecie szydłowieckim bezrobocie jest największe w Polsce...ech szkoda słów na to co się w tym zapyziałym kraju dzieje[/QUOTE] MARINKA!!!!to bezrobocie to...hmmm...nie wiem..ale jakoś na ulicy tego nie widac... korki jak w WARSZAWIE!!!jaky było takie bezrobocie jak sie pisze to by nie było tylu wozów...trzeba miec za co kupic fure i potem wlać do niej..wright??? no może to KRYZYS??? nie nie nie...to niedbalstwo byłam zawieźć Astiego do Borów. tam cholera nie widziałam wałęsających sie psów. bezdomniaków brak /konkretnie CENCY/ a jak sie pojawiły wolnobiegające piesy to policja została wezwana i mandaty rozdawała hurtowo - bo psy zostały rozpoznane i do włascicilei dostarczone!!!! NO COMENT Quote
Marinka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [B]Zapraszam na kolejny Bazarek dla szydłowiaków w Lublinie: [/B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/181339-Kubraczek-i-golfiki-dla-yorka-lub-jamnisia-na-lubelskie-SzydA-owiaki-do-14-03-godz-22[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/../181339-Kubraczek-i-golfiki-dla-yorka-lub-jamnisia-na-lubelskie-SzydA-owiaki-do-14-03-godz-22"] [/URL] Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [CENTER][B][FONT=Georgia][SIZE=5]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im [COLOR=darkred]MY.[/COLOR] Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][SIZE=7][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][SIZE=7][COLOR=red][U]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ"[/U][/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=5][B][FONT=Georgia][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT][/B][/SIZE] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=purple][U][COLOR=red]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt[/COLOR][/U] [COLOR=navy]z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=red]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=indigo][COLOR=red]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne.[/COLOR] [COLOR=blue]Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=green][U]Zapraszamy również [COLOR=darkred]inne Fundacje[/COLOR] do przyłączenia się do akcji.[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=magenta]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [URL="http://www.psianiol.org.pl"][B][FONT=Georgia][SIZE=7][COLOR=navy]www.psianiol.org.pl[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/URL][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkred]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] Quote
Tigraa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Koniecznie zróbcie bannerek. Dogomaniacy chętnie wrzucą go sobie do podpisów i dzięki temu więcej osób dowie się o akcji. Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Podbijam! i zaczynam smiecic :) Aimez - przekopiuj to na watki, ktorym codziennie wpisujesz nowa hopke :) [INDENT][CENTER][B][FONT=Georgia][SIZE=5]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im [COLOR=darkred]MY.[/COLOR] Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][SIZE=7][COLOR=red][U]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ"[/U][/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=5] [B][FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT][/B][/SIZE] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=purple][U][COLOR=red]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt[/COLOR][/U] [COLOR=navy]z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=red]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=indigo][COLOR=red]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne.[/COLOR] [COLOR=blue]Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=green][U]Zapraszamy również [COLOR=darkred]inne Fundacje[/COLOR] do przyłączenia się do akcji.[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=magenta]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [URL="http://www.psianiol.org.pl/"][B][FONT=Georgia][SIZE=7][COLOR=navy]www.psianiol.org.pl[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/URL] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkred]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [/INDENT] Quote
missieek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 nie czytam watku na biezaco, wiec jak temat byl juz poruszany to przepraszam suki juz pewnie w cieczkach lataja moze warto zastanowic sie nad blokadami dla nich? kastracje takiej ilosci zajma wieki Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 missieek to znaczy? pisz pisz, kazdy pomysl jest na wage zlota. Quote
ocelot Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nie rozumiem... Przecież samorządy mają obowiązek ustawowy walczyć z bezdomnością? Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 ocelot. tak, racja. Pytanie tylko ile z nich wywiązuje się ze swoich obowiązków. Szydłowiec napewno NIE! Historia z życia Szydłowca wzięta. Dziewczyny chcą odłowić oNka , który błąka sie na ulicy. Chca go zawiezc do hotelu i sprawowoac nad nim piecze. Poprosily SM i UM o pomoc. Chcialy, zeby wynajeli hycla i odlowili Onka. I wiecie co zrobil Urzad? Tak, ten, ktory obiecywal poprawe bytowa zwierzat na ulicy? DAL IM 3 TABLETKI SEDALINU i powiedzial: PRosze, wylapcie go sobie! TO JEST WLASNIE SZYDLOWIEC! Wstyd i hanba! Quote
ocelot Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 tak to prawda niewiele zapewne. My tu mamy zamiar zrobić spotkanie w Powiecie wójtów...., ale cy to coś da? Quote
Tigraa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 To i tak cud, że dał. Na ogół mają w d.... psiaki. Tak jak większość paniusiów z radomskiego TOZu. Siedzą sobie tam, bo ładnie wygląda jak startują na radnych, jak napiszą "działalność społeczna". No i na dodatek wyprowadzają sporą kasę, która jest przeznaczona na psiaki... do swoich kieszeni. Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 No tak.... bo najlatwiej zabrac tym, ktorzy glosu nie maja :(:( CZY KTOS MOZE ZROBIC BANEREK? Quote
pudzian321 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wieści o akcji powoli rozchodzą się po NK -ciekawe z jakim skutkiem ? Quote
happy-mamas Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 a CYWIL NADA Nie do odłowienia...Madallena - moze pomoizecie w srode?? ja jutro ide jeszcze raz SAMA - bez Aimez...zapolować na CYWILA... dziś przerobił nas i zniknął jak kamfora!!! juz wierze w to, ze ten pies nie jest do wyłapania.. SEDALINU NIE ZJE - bo nie jje nic od dziewczyn...ode mnei tez... ludzie co go dokarmiają - wypieli sie...mój kolega, kt go dokarmiał tez juz jest znieloubiany przez CYWILA i nie wchodzi na jego posesje..nawet nie reaguje na zawołania... JUTRO PRÓBOJE JESZCZE RAZ... JAK CYWILA nie złąpiemy - to na tymczasowo do JAMORA jedzie swieżynka - podrzutek, kt ok 2 tygodni błaka sie zagubiony..odganiany prez inne psy SZCZENIAK OWCZARKA mix - bieda straszna...jedzie na miejsce CYWILA do JAMORA... prosimy o pomoc w wyłapaniu CYWILA JAK CYWIL bedzie złapany - jedzie do JAMORA, a maluch idzie na DT awaryjne...jest taki piękny i łagodny, ze szybko znajdziemy dom :P I HOPE :) Quote
happy-mamas Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ups...TO PISAŁAM JA anita-happy :P p.s. DZIEKI ZA POMOC Z KARMĄ...przyda sie..ale nie rozsypujcie tej karmy..bo namoczonej to psy nie jedzą... można ją zostawić u ludzi, kt dokarmiają psy... mozna zostawić na wysypisku /moze miasto da się przekonać do współpraycy??chociaaż jako magazyn na karme!!!/ JAKO FUNDACJA sprawdzcie co sie dzieje z piesami na wysypisku..nam mówią, ze psy maja sie dobrze..ale co to znaczy??? Quote
Recommended Posts