Klaudica Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 (edited) wpis usunięty. Edited June 15, 2012 by Klaudica Quote
gii Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Klaudicos']w sierpniu jak jechałam z nią autobusem to szczekała i w ogóle była strasznie niespokojna ... Musiałam zaraz wysiąść... Może na tych wakacjach spróbuje kolejny raz...[/QUOTE] ja miałam tak ale z samochodem! musieliśmy stopniowo przyzwyczajać do jazdy w bagażniku (oczywiście bez deski i nie chodzi o tego psa którego mam teraz, bo ten zaledwie jechał 3 razy) :) moim zdaniem musisz zacząć może od krótkich sesji autobusem bo ludzie mogą na nią źle zareagować i tylko same problemy będą jeżeli będzie szczekać całą drogę, Zacznij od 10 min jazd, głaszcz ją i uspokajaj, może jakiś przysmak?? :) nie jestem ekspertem ale zawsze jak miałam psa to sama radziłam sobie z jego wychowaniem, nie udawałam się na jakieś specjalne szkolenia i psy jakoś żyły! :D Ona czuje się zdenerwowana bo nie wie co to taki wielki pojazd, głośny, trzepoczący się ina dodatek z ludźmi!! :):) Quote
Klaudica Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 (edited) wpis usunięty. Edited June 15, 2012 by Klaudica Quote
Kisses Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Najpierw spróbujcie jechać jakimś kursem, gdzie będzie mało ludzi, dla oswojenia ;) Quote
gii Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Klaudicos']taa, tyle, że ja jechałam jakieś 3 minuty ;D I nie wytrzymywała, ludzie się nieźle krzywo patrzyli ;D Jakaś babcia się pluła, że pies jest agresywny ;p[/QUOTE] i tu się wcale nie dziwię, mnie trafiało jak moja szczekała w samochodzie!! były chwile że miałam ochote ją wysadzić!! hehe ( nie bierzcie tego do siebie!!) :) to wyobrazam sobie jak ludzie reagowali :P ale do wszystkiego da sie przyzwyczaic nawet dorosłego psa tylko schodzi troszke dłużej.. dawaj jej jakieś smaczki podczas jazdy, głaszcz i uspokajaj :) tak żeby wiedziała że jest bezpieczna Quote
Ppx Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 W środę jadę z klasą do Radia Rzeszów :D ! Wreszcie, bo inne klasy o tym samym profilu już były z 10 razy, a my dopiero pierwszy -.-' Ale jedziemy. ; D :mrgreen: Quote
McDzik Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dzisiaj piekna pogoda a ja mam "wolne" :D mamy z Arnim ochotę na rozruszanie kości po zimce na Bulwarach, reflektuje ktoś? :) Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zrobię małego offa, ale może ktoś się skusi: [INDENT][B][SIZE=3][COLOR=red]Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków![/COLOR][/SIZE][/B] :cool3: [U][COLOR=#810081][URL]http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE[/URL][/COLOR][/U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE"][COLOR=#4444ff][/COLOR][/URL] [img]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/zlot-banner.jpg[/img] Miejsce: Bobolin koło Darłowa Data: 5-11 lipca 2010 r. Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy) [B]ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3:[/B] Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: [URL="http://www.morskiedomki.pl/index.php?domki_letniskowe_main"][COLOR=#4444ff]Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
bila1 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 aganela znalazła dziś w Wilczej Woli pod Rzeszowem 2 psy (samce): husky i york; oto wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190325[/URL] może ktoś z Was coś wie? Quote
AnAn Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Witam, czy ktoś jeszcze pisze w tym temacie? Jeśli tak, mieszka ktoś na osiedlu Krakowska południe i mas szczeniaka który mógłby się pobawić z Luną? Quote
Bura Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='AnAn']Witam, czy ktoś jeszcze pisze w tym temacie? Jeśli tak, mieszka ktoś na osiedlu Krakowska południe i mas szczeniaka który mógłby się pobawić z Luną?[/QUOTE] Szczeniaka nie mam ale lekkiego świra, który z niezbyt cięzkim psem mógłby sie pobawić :) Quote
Moniek193 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='AnAn']Witam, czy ktoś jeszcze pisze w tym temacie? Jeśli tak, mieszka ktoś na osiedlu Krakowska południe i mas szczeniaka który mógłby się pobawić z Luną?[/QUOTE] Ja mieszkam b. blisko tego osiedla, właściwie kiedyś tam mieszkałam, niestety ani szczeniaka, ani delikatnego w kontaktach psa nie mam, tylko narwaną bokserkę :D Pozdrawiamy cieplutko! :) Quote
Bura Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='Moniek193']Ja mieszkam b. blisko tego osiedla, właściwie kiedyś tam mieszkałam, niestety ani szczeniaka, ani delikatnego w kontaktach psa nie mam, tylko narwaną bokserkę :D Pozdrawiamy cieplutko! :)[/QUOTE] To do mojego białasa by się nadała. Quote
Moniek193 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='Bura']To do mojego białasa by się nadała.[/QUOTE] To wpadajcie kiedyś do nas, ogród mamy duuży :) Quote
Bura Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='Moniek193']To wpadajcie kiedyś do nas, ogród mamy duuży :)[/QUOTE] Taaak??? Ja też :) To umówmy się może na przyszły weekend, jeśli pogoda dopisze?? Tylko ja mogę w niedzielę, w sobotę jedziemy na zawody groomerskie :) Quote
Moniek193 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='Bura']Taaak??? Ja też :) To umówmy się może na przyszły weekend, jeśli pogoda dopisze?? Tylko ja mogę w niedzielę, w sobotę jedziemy na zawody groomerskie :)[/QUOTE] Chyba nie mam żadnych planów na weekend, ale jeszcze Ci napiszę czy na 100% :) Quote
Bura Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='Moniek193']Chyba nie mam żadnych planów na weekend, ale jeszcze Ci napiszę czy na 100% :)[/QUOTE] Ok, to czekam na wieści :) Quote
AnAn Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 A nikt nie ma 6-miesięcznego psiaka? Jak coś to piszcie na GG. Quote
Coffee&Nera Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A czego akurat 6 miesiecy? Inne psy też sie starsze pobawią ;) Quote
Margo Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='*Iza*']Mam do was jeszcze jedno pytanie.Czy ktoś za hodowle Srebrny Wiatr? Jest to hodowla yorków..;)[/QUOTE] Nieczesto sie wypowiadam o hodowlach, ale tej mam serdecznie dosyc - po raz kolejny kasuje dziesiatki postow spamujacych forum z tekstem Psy yorki tanio [U]yorki bez rodowodu[/U] sprzedam yorki wikipedia yorki pielęgnacja york pies york pies wszystko o yorkach pies psy york pies Pomijam juz to, ze to sprawa nadajaca sie do sprawdzenia przez sad kolezenski, bo to przeciez jednak hodowla zarejestrowana w ZKwP. Ale wkurza cos innego: na prosbe o zaprzestanie spamowania oczywiscie nie bylo zadnej odpowiedzi... Tzn byla - teraz doszedl spam ich sklepu internetowego... Zdecydowanie nie polecam, bo zadna szanujaca sie hodowla nie musi sie reklamowac w ten sposob. Quote
Qeeriefire Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Chyba już nikt tutaj nie zagląda, a przecież wiosna :) :multi: Quote
Coffee&Nera Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Oj wiosna wiosna - ale jakaś taka brzydka! :) Quote
Qeeriefire Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Tej nocy to mój pies wariował , taki był deszcz ;) Przydałoby się słońce . Quote
Coffee&Nera Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 No deszcz okropny - tereny rzeszowskie na spacery bardzo podmokłe - przynajmniej u nas na Baranowce ;) Quote
Recommended Posts