Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Ci dziekuje, w nastepnym tygodniu Rotek sprobuje porobic zdjecia wszystkim maluchom i wtedy do Ciebie napisze. Narazie nie mamy dobrych zdjec.:shake:
Jest ich w Schronisku juz 22 sztuki wiec trzeba oglaszac .

Posted

Senega już w nowym domu
mamy więc 21 szczeniąt

przyjechała rodzinka i chciała młodego psiaka do domu
wziełam senegę na spacer i...podbiła ich serca

będzie miała jak w niebie

Kierownik schroniska znał ich i mówił że po tym jak mieli swojego poprzedniego psa(a był wyjątkowo wredny) to dobrze że wybrali Senę, bo dopiero teraz będą wiedzieli jak wygląda fajny pies:lol:
skoro nie oddali do schroniska swojego poprzedniego psa to można było im dać największego czorta w schronisku i tak by go pokochali

Senega miała to do siebie że była bardzo skromna i spokojna

Posted

chłopak- 2 miesiące, mały rozrabiak po suczce imieniem Kapi więc często nazwywany Kapiszonem
Claudia możesz porobić ogłoszenia???
będę powoli dodawać zdjęcia psiaków

Posted

Dziewczyny podajcie adres do schroniska,do której pracujecie? Dzwoniła do mnie przedchwilą pani z Wałbrzycha, chciała adoptować moją tymczasowiczkę, aleto już nie aktualne i wysłałam ją do Was po szczeniaka. Wydaje się miła i bardzo jej zależy, na już. Wyślę jej adres, bo nie wiedziała gdzie Was szukać.

Posted

Ośrodek Pomocy dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych
Os. Białe 7
Uciechów
58-203 Dzierżoniów

Uciechów to pierwsza miejscowość za Dzieżoniowem w kierunku na Wrocław.
Schronisko znajduje się na początku miejscowości po lewej stronie jeśli Pani będzie jechała z Dzierżoniowa na Uciechów
Na środku pola są dwa duże białe budynki-ten drugi mniejszy to schronisko

W tarkcie dojazdu może zadzwonić pod numer 510 433 322 i w razie problemu podpowiemy jak do nas dojechać
schroniskojest czynne codziennie od 10.-18.00 ale tak naprawdę na ośrodku jesteśmy do godziny 19.30 i wtedy także można przyjeżać
często otwieramy także ośrodek na telefon-wystarczy dać nam znać

Posted

Niestety nie widzę części fotek. Znowu miałam telefon od fajnej Pani w sprawie szczeniaka. Wszystkim dzwoniącym i piszącym obiecuję zdjęcia innych maluszków do adopcji z krótkim opisem. Dajcie dziewczyny aktualne zdjęcia Waszych maluszków, może coś z tego wyjdzie.

Posted

Porta N., podeślę jutro, sorki ale w weekend zwykle jestem w schronisku ;)

Chcę za to przekazać dobre wieści :)
Dwa Kapiszony poszły do adopcji, trzeci zaklepany :)
Są to pieski. Co oznacza że z miotu zostały dwie niunie do adopcji :)