łamAga Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zima fakt jest fajna i ma swój magiczny urok ale ile można , dzisiaj widzę że jest -18 już sobie wyobrazam jak musi byc zimno na dworze brrrrr aż sie z domu nie chce wyjsc :roll: a trzeba :roll: Quote
Shirai - Koki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jaka sliczna wiosenna Misia !!! http://qqk.kk.e-wro.pl/Misia/DSCF2594.jpg Matko u nas jest dzisiaj 7 stopni, a jak chodze w kurtce narcirskiej i marzn chyba mi sie w glowie poprzewracalo :roll:...a wogole spac nie moge, chyba musze sobie skolowac proce i bede z modeliny strzelala do psa sasiadkow wyl cala noc.....a to juz nie pierwszy raz :angryy::angryy::angryy:... Quote
Illusion Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 U nas jest -15*C :placz:. Nie cierpię zimy :angryy:. Quote
Daga&Maks Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 u nas rano było -14. Nawet pies nie chciał iść na długi spacer. Teraz jest już trochę cieplej, ale co to będzie w przyszłym tygodniu jak ma być jeszcze zimniej :angryy: Quote
wiki4 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 RCookie napisał(a):U nas jest -15*C :placz:.. U nas też tyle :shake: Miłego weekendu :D Quote
anetta Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Morze...kiedy to było...:rolleyes::loveu: Ja lubię zimę ale nie z takimi :mdleje: mrozami :mad: Quote
NATKA Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Vlk napisał(a):no jak pogoda do bani? Piękna jest :) ja się dziś zakochałam w iskrach tańczących na śniegu... jak słonko wyjrzało. A mrozik taki fajny, że ho ho :) A jak już się człowiek z futrami na spacerze wymrozi to w sam raz jakąś herbatkę z prądem wypic albo coś inkszego, równie grzejącego :) Dokładnie :loveu: Ja jak rano poszłam z psem na łąki to było - 19 (jak wychodziłam z domu o 8.00) po drodze spotkałam sąsiada, który dodał mi otuchy słowami "tam dalej co najmniej dwa więcej na minusie" :evil_lol: Fakt nos mi chciał odpaść i w ogóle na początku to oddychać normalnie na tym mrozie się nie dało ale jak zobaczyłam zaciesz na pycholku Futrzaka to już mrozik nie był taki straszny ;) A w ogóle to dzisiaj świetna ta pogoda jest, słoneczko tak dogrzewa, że nawet mróz nie jest straszny :p A fotki morskie superaśne :lol: Quote
ames Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mmmmmmmmm,rozmarzyłam się... http://qqk.kk.e-wro.pl/Misia/DSCF0239.jpg ale ja tam zimę uwielbiam:) uszy do góry,niedługo będzie cieplej;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No pocieszmy się tym że już niedługo bd cieplej ;) i mrozik zniknie. Ale Zima też ma swój urok Quote
sunshine Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Oj tam nie marudźcie:p Latem będzie Wam znów za gorąco:D Wolę mrozik niż ukrop w którym oddechu nie idzie złapać...^^ Quote
puchu Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 sunshine napisał(a):Oj tam nie marudźcie:p Latem będzie Wam znów za gorąco:D Wolę mrozik niż ukrop w którym oddechu nie idzie złapać...^^ Dobrze gada! Zima zdecydowane lepsza :) U nas wieczorem też było -17. Psica nawet chciała połazić, tylko jakiś debil zaczął petardy puszczać :angryy: Quote
QQk Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Żyjemy ale co to za życie, do rzyci chyba ;) Dla nas -15 to za zimno. Po kilkuset metrach potwora staje, podnosi łapki, chce wracać. Jak się ma szpica i to jeszcze wilczego ;) albo syberiana czy malamuta to nie problemu z niską temperaturą. Ale jak byłem z gadem przed chwilą na ostatnim wyjściu to siadł sobie facet na ławce, otworzył puszkę i zaczął pić piwko. Jak to widziałem to było mi jeszcze bardziej zimno. Quote
QQk Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 4 razy to samo strasznie mi dziś dogo wariuje Quote
zuzolandia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Oj to przeca tamten facio pił browarka a Tobie sie czkawka przytrafiła hihihh.... No faktem jest ze takie -2-3. w zupełnosci by wystarczyło .......a nie zaraz arktyczne masy powietrza ;-) cieplutkie pozdrowionka przesyłam... Quote
łamAga Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 U nas dziś nadal -18 brrrrrrrrrrr, co ide z Neronem na spacer , wracamy a on ma pocięte łapy mimo iż zawsze przed wyjściem smaruje mu je maścią glicerynową ale ten śnieg pozamarzany pęka pod jego ciężarem i tnie mu opuszki :shake: my tez tęsknimy już za latem :cool1: Quote
KT Arts Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 dOgLoV napisał(a):U nas dziś nadal -18 brrrrrrrrrrr, co ide z Neronem na spacer , wracamy a on ma pocięte łapy mimo iż zawsze przed wyjściem smaruje mu je maścią glicerynową ale ten śnieg pozamarzany pęka pod jego ciężarem i tnie mu opuszki :shake: my tez tęsknimy już za latem :cool1: U mojego jest to samo.. Dlatego ograniczamy spacery.. A Krosia to już marznie cała. Wychodzi tylko na siku i wraca bo jej zimno... Dzisiaj mamy -10 wrrrrrr... Quote
agaciaaa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 U mnie w nocy -24 było :diabloti: Kto mnie przebije? :evil_lol: http://qqk.kk.e-wro.pl/Misia/DSCF0112.jpg piękne zdjęcie! :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A u mnie bylo dzisiaj w dzien 15 na plusie, a w nocy 4 nadal na plusie :-)...caluski dla Misiaczki !!! Quote
zuzolandia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dobrywieczorek;-) dla poprawy humoru na moim dyzurnym termometrze jest zaledwie -16 hihihihih pozdr;-) Quote
Recommended Posts