Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://qqk.kk.e-wro.pl/Misia/DSCF3496.jpg

http://qqk.kk.e-wro.pl/Misia/IM000234.jpg

sliczne te zdjecia!!!

a propos Miski,
moja mama co jakis czas zaglada i czyta dogo, ostatnio natrafila na wasza galerie i mowi, wola, krzyczy do mnie: ALE MACIE SLICZNEGO NIETOPERZA NA DOGO!!!
patrze a tu zdjecia waszego potffora :iloveyou: kazala napisac ze ma uszy nieziemskie...spodobala jej sie Misia, no i macie kolejna fanke ktora wpadla po uszy hihihihi.....napewno bedzie was czesciej odwiedzac a ja bede za nia komentowac hihihi

najlepszego w 2010 roku :iloveyou:

Posted

No teraz to przegiąłeś z tymi widoczkami :mad: nie dosyć że mam doła po pogryzieniowego to teraz mam jeszcze depresje pogodową - ja chce lato i morze!!!

Atak serio to dawaj jeszcze bo super są te fotki :cool2:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Też chcę latoo albo chociaż wiosnę już bez śniegu

świetne widoczki

no jak to tak, zima jest najcudniejsza :) śnieżek, pieski się cieszą, czyściutkie, wytarzane w śniegu... właścicielka też wytarzana w śniegu :D I te piękne, ośnieżone drzewa... i śnieg, śnieeeg, śnieeeeeg! :multi:

Posted

QQk napisał(a):
Nie ma fot, bo sypie a sprzętu mi szkoda. Jutro weźmiemy chyba 'głupiego jasia'. Jak go trafi to i tak żadna strata. Z innych ciekawostek, koło naszego auta chyba pług przejechał, zaspa do połowy drzwi o wyjechaniu mowy nie ma.

a co sypanie szkodzi sprzętowi ;) ja z moim się szlajam, zresztą widać po galerii. A i przy -20 też zdjęcia robię. Lubię takie niskie temperatury ;) baterie co prawda szybko padają ale czego się nie zrobi dla porządnej zimy. Ale ja to dziwna jestem, a moje psy też kochają śnieg ;D

co do zasypania auta... przypomina się taki patent, jak jeden pan po mieście w zimie jeździł zaprzęgiem samojedów, bo autem się średnio dało ;) oczywiście ktos się musiał doczepić i mu chyba mandat chcieli dać czy jakoś tak, nie pamięam intrygi. Ale przynajmniej nie miał problemów z odśnieżaniem karoserii ani zapłonem :D czy odkopaniem auta