majuska Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fiszka-wciaz-nieodkryty-skarb-moze-byc-wlasnie-twoj-orzechowce-172383/ Quote
karolciasz28 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jest zapytanie o Korę, a Majuska o Helgę nie ma:oops: Tak się rozmarzyłam... Quote
majuska Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Na razie echo...ale wierzę , że to się odmieni:razz: Quote
majuska Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Hopsiamy Sunię z rańca, może ktoś dostrzeże...:roll: Quote
andzia69 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 jej trzeba porobic jeszcze inne ogłoszenia w necie...niestety ostatnio jakaś cisza zapanowała w e-mailach i telefonach:shake: ja ogłaszma naszą tymczasówkę - słodką 2 mies. astkę z Celestynowa i....nawet złamanego sms o nią nie mam:-( dobry odzew jest z Gumtree...trzeba by ją na wszystkie możliwe gumy pozgłaszać Quote
Becia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='andzia69']jej trzeba porobic jeszcze inne ogłoszenia w necie...niestety ostatnio jakaś cisza zapanowała w e-mailach i telefonach[/QUOTE] ja tez mam parę psów poogłaszanych i żadnego odzewu...:shake: Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='andzia69']jej trzeba porobic jeszcze inne ogłoszenia w necie...niestety ostatnio jakaś cisza zapanowała w e-mailach i telefonach:shake: ja ogłaszma naszą tymczasówkę - słodką 2 mies. astkę z Celestynowa i....nawet złamanego sms o nią nie mam:-( dobry odzew jest z Gumtree...trzeba by ją na wszystkie możliwe gumy pozgłaszać[/QUOTE] Nie trzeba jej już żadnych ogłoszeń:lol::lol::multi: Helgę odnalazł właściciel:multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='karolciasz28']Nie trzeba jej już żadnych ogłoszeń:lol::lol::multi: Helgę odnalazł właściciel:multi::multi::multi:[/QUOTE] naprawdę????:crazyeye: kamień z serca mi spadł!:multi::multi::multi::multi::multi: a jak ją odnalazł? ot tak przyjechał do schroniska? czy z ogłoszenia? Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='andzia69']naprawdę????:crazyeye: kamień z serca mi spadł!:multi::multi::multi::multi::multi: a jak ją odnalazł? ot tak przyjechał do schroniska? czy z ogłoszenia? Pewnie ot tak, ale nie wiem po to piszą na stronie Orzechowskiej:eviltong::multi::multi:;) Helga | Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach | oficjalny serwis Quote
majuska Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 :multi::multi::multi: Tylko jedna rzecz mnie martwi....Helga była trochę zaniedbana jak trafiła do schronu.....czy miała w tym swoim domku dobra opiekę? Zapytam kierownika jutro i napiszę. Mam nadzieje , że jednak wszystko dobrze jest:lol: Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A może ona się zgubiła dostała jakiejś infekcji, i pan jej szukał i znalazł:lol::lol: Quote
majuska Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 No może, może...dobrze , że już u swojego ludzia. W schronisku mają nosa do ludzi i myślę, że jakby coś było nie tak to by jej nie oddali;) Quote
Becia66 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='andzia69']naprawdę????:crazyeye: kamień z serca mi spadł!:multi::multi::multi::multi::multi: a jak ją odnalazł? ot tak przyjechał do schroniska? czy z ogłoszenia?[/QUOTE] Andzia69 - a co ty masz kobieto w podpisie ??? :crazyeye::crazyeye: Kto cie tak wysmarował ? :crazyeye::crazyeye: Quote
andzia69 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='becia66']Andzia69 - a co ty masz kobieto w podpisie ??? :crazyeye::crazyeye: Kto cie tak wysmarował ? :crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] a takie tam na yellow stronach;) Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Majuska - a czy tytuł wątku nie można by zmienić?:p Quote
majuska Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='andzia69']Majuska - a czy tytuł wątku nie można by zmienić?:p[/QUOTE] Jutro będę w schronie , wypytam kierownika jak to z tym domkiem w końcu było szczegółowo i wszystko ponapisuję i pozmieniam, ok?? Quote
MagdaH Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='majuska']Jutro będę w schronie , wypytam kierownika jak to z tym domkiem w końcu było szczegółowo i wszystko ponapisuję i pozmieniam, ok??[/QUOTE] Tak za pamięci, wirtualnie wiercę Ci dziurę w brzuchu o Kinga:p Tego benkowatego moskala. Benkowe ciotki chcą robić ogłoszenia, wrzucać go na n-k, wspólne allegro... Szkoda by to zmarnować. Chciałabym podać Twoje namiary do kontaktu, w razie czego. Quote
majuska Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 MagdaH zaraz Ci piszę PW odnośnie Kinga. Jeżeli chodzi o Helgę...psisko odebrał jej właściciel, trochę to trwało, ze wzgledu na to, że przebywał w szpitalu, ma się nią teraz dobrze zaopiekować. Zmieniamy zatem tytuł wątku:lol: Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mam nadzieję, ze juz nic sie nie wydarzy w życiu tej psiny:p Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Oby już Helganie miała przygód ze schronem;):p Quote
Recommended Posts