Jump to content
Dogomania

Helga - mix amstaffa - po prostu ...wróciła do siebie. Ma dom!!!!

Recommended Posts

Posted

jej trzeba porobic jeszcze inne ogłoszenia w necie...niestety ostatnio jakaś cisza zapanowała w e-mailach i telefonach:shake: ja ogłaszma naszą tymczasówkę - słodką 2 mies. astkę z Celestynowa i....nawet złamanego sms o nią nie mam:-( dobry odzew jest z Gumtree...trzeba by ją na wszystkie możliwe gumy pozgłaszać

Posted

[quote name='andzia69']jej trzeba porobic jeszcze inne ogłoszenia w necie...niestety ostatnio jakaś cisza zapanowała w e-mailach i telefonach[/QUOTE]

ja tez mam parę psów poogłaszanych i żadnego odzewu...:shake:

Posted

[quote name='andzia69']jej trzeba porobic jeszcze inne ogłoszenia w necie...niestety ostatnio jakaś cisza zapanowała w e-mailach i telefonach:shake: ja ogłaszma naszą tymczasówkę - słodką 2 mies. astkę z Celestynowa i....nawet złamanego sms o nią nie mam:-( dobry odzew jest z Gumtree...trzeba by ją na wszystkie możliwe gumy pozgłaszać[/QUOTE]
Nie trzeba jej już żadnych ogłoszeń:lol::lol::multi: Helgę odnalazł właściciel:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='karolciasz28']Nie trzeba jej już żadnych ogłoszeń:lol::lol::multi: Helgę odnalazł właściciel:multi::multi::multi:[/QUOTE]

naprawdę????:crazyeye: kamień z serca mi spadł!:multi::multi::multi::multi::multi:

a jak ją odnalazł? ot tak przyjechał do schroniska? czy z ogłoszenia?

Posted

:multi::multi::multi:
Tylko jedna rzecz mnie martwi....Helga była trochę zaniedbana jak trafiła do schronu.....czy miała w tym swoim domku dobra opiekę? Zapytam kierownika jutro i napiszę. Mam nadzieje , że jednak wszystko dobrze jest:lol:

Posted

[quote name='andzia69']naprawdę????:crazyeye: kamień z serca mi spadł!:multi::multi::multi::multi::multi:

a jak ją odnalazł? ot tak przyjechał do schroniska? czy z ogłoszenia?[/QUOTE]

Andzia69 - a co ty masz kobieto w podpisie ??? :crazyeye::crazyeye:
Kto cie tak wysmarował ? :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='andzia69']Majuska - a czy tytuł wątku nie można by zmienić?:p[/QUOTE]
Jutro będę w schronie , wypytam kierownika jak to z tym domkiem w końcu było szczegółowo i wszystko ponapisuję i pozmieniam, ok??

Posted

[quote name='majuska']Jutro będę w schronie , wypytam kierownika jak to z tym domkiem w końcu było szczegółowo i wszystko ponapisuję i pozmieniam, ok??[/QUOTE]
Tak za pamięci, wirtualnie wiercę Ci dziurę w brzuchu o Kinga:p Tego benkowatego moskala. Benkowe ciotki chcą robić ogłoszenia, wrzucać go na n-k, wspólne allegro... Szkoda by to zmarnować. Chciałabym podać Twoje namiary do kontaktu, w razie czego.

Posted

MagdaH zaraz Ci piszę PW odnośnie Kinga.

Jeżeli chodzi o Helgę...psisko odebrał jej właściciel, trochę to trwało, ze wzgledu na to, że przebywał w szpitalu, ma się nią teraz dobrze zaopiekować.
Zmieniamy zatem tytuł wątku:lol: