Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Poradzcie

Dzis mialam telefon od nowej pani Pusi teraz Taffy. Taffy ma guza na piersi, dusi sie, ma problemy z oddychaniem.Pani rozpoczyna serie badan i pewnie bedzie operacja. Pani boi sie ze nie podola finansowo, a jednoczesnie chce walczyc za wszelka cene. Poradzcie - czy i jak mozemy pomoc. Sunia jest w nowym domu ale jednoczesnie byla pod nasza opieka. Co robic?

Posted

shanti napisał(a):
W zastraszającym tempie przybywa dużych psów. Wysyp onków i innych wielkopsów.

No jakim cudem... czyżby bieda z wyżywieniem? a ja myślałam że "wysyp" to na okres świąteczny przypada...

Posted

[quote name='monika55']Jedzenia jest duzo. Trzeba bedzie te kluchy odchudzac. Miejsca brakuje dla tych wielkich.[/QUOTE]
Ja myślałam o " tych byłych wlaścicielach" że wyżywić wielkopsy trudno i się pozbywają....no bo jak to tłumaczyć.....a boksy to trzeba będzie "nadmuchać" bo odchudzać psiaki .... dlaczego?:evil_lol::-o:eviltong:?

Posted

[quote name='monika55']Jedzenia jest duzo. Trzeba bedzie te kluchy odchudzac. Miejsca brakuje dla tych wielkich.[/QUOT]
no wiesz?....
to żart był chyba:)
odchudzą sie, na wiosne.Teraz tak zimno...One mają tylko miłosc pracowników i te pełne miski, biedulki...Niektóre juz do konca życia...
A pozatym jak odchudzic psy które jako "guru"stada wyjadają innym , nie bardzo jest jak, nie ma ich gdzie dac...Po kastracjach są, to moze i hormony juz nie te...

Posted

Poproszę o kontakt mailowy ([email protected]) osobę odpowiedzialną za ogłaszanie psiaków z jastrzębskiego schroniska (chodzi o umieszczenie ich na stronie fundacji, potrzebna jest osoba, która prześle do mnie zdjęcia psów oraz ich opisy).

Posted

Kurcze, tyle nowych psiaków ale sypnęło śniegiem, siedzą w budach i ani myślą wychodzić. Ciężko samemu robić zdjęcia. Dziś nas w schronie więcej, w weekend wolontariuszki, więc się postaramy.

Posted

zaginiony wątek wolontariuszki:
http://www.dogomania.pl/threads/181164-wychowaj-od-nowa-pokaA-A-e-czA-owiek-nie-zrobi-nic-zA-ego-kaja-i-nesi-czekajAE
Dzikie córki i pechowa matka. Mama powróciła do schronu z adopcji,a jej dzieci nadal siedza i z budki same nie chcą wyjsc mimo naszej kilkumiesiecznej ich socjalizacji, co prawda jest juz duzo duzo lepiej ale przez to ludzie niezbyt je chcą:placz:.

odwiedzcie czasem wątek.Z góry dzieki.

Agrabciu super to allegro! Bardzo ci dziekujemy!