Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

W tym tygodniu robimy zaległe szczepienia. Parę psów w 2009 roku zostało "przeoczonych" i nie mają szczepień. Umówię się z p.Bartkiem i jedziemy z tym koksem.

Posted

[quote name='shanti']W tym tygodniu robimy zaległe szczepienia. Parę psów w 2009 roku zostało "przeoczonych" i nie mają szczepień. Umówię się z p.Bartkiem i jedziemy z tym koksem.[/QUOTE]

kiedy Lech przejął schron po grabarzu..... kazał na jego koszt zaszczepić wszystkie zaległe psiaki.... może zastosujcie jego taktykę???

a p. Bartek sam mi zwrócił uwagę że w schronie są lewe wpisy do książeczek... po obejrzeniu kilku wydanych przez schron.
Tylko skoro psy były podstawiane (A BYŁY) to nijak nie dojdziecie który był faktycznie szczepiony a który ma wpis po poprzednim psiaku który "zniknął" bez książeczki ;/

Posted

Wiem Clockwork. Na raz pół schronu nie zaszczepimy. Do marca będą zaszczepione te które mają najbardziej "podejrzane" książeczki. Póżniej jakoś tak było śmiesznie, że psy które miały mieć szczepienia w lipcu/sierpniu miały masowo szczepienia w listopadzie. Tu już wszystko wygląda w porzadku.
Taką taktykę jak mówisz zaproponowałam, jednak to nie ode mnie zależy.

Posted

Ten nie od nas, ale ja mam juz zdjęcia i opis spanielki do adopcji. Na razie do schroniska nie trafi, ludzie którzy ją znależli troszkę ją przetrzymają. Ale dopiero wieczorem, teraz wyjezdżam.

Ciekawe z tym ogłoszeniem na jasnecie. Co to za schronisko.

Posted

Jak to nic konkretnego, a prace porządkowe, odśnieżanie, porządkowanie magazynów itp.:eviltong:
Ponoć nawet kamerki już wiszą i alarm hałasuje. Ogólnie warunki się delikatnie, jednak stopniowo poprawiają dla psiaczków, jak i dla pracowników, bo o nich również nie można zapomnieć. I w większości wszystko dzięki takim ludziom jak Wy Ladies :lol:
Pozdrawiam, Krokiecik

Posted

Przejdzie, Moniko, bo musi. Nie ma innej opcji.
Ale jest dobra wiadomość. W przyszłym tygodniu jak transakcja oczywiście dojdzie do skutku, już będę jeżdzić własnym autkiem. Choć Krokiecik (jeśli to on) twierdzi, że na taką brykę faceta nie poderwę :-(
Cóż, to może chociaż jakiegoś psa na zabieg zawiozę :-(
I jak ja mam w depresję nie wpadac, starzeję się a autem nie zaimponuję, w robocie śmierdzę bo szczeniaki mnie obsikują, jeszcze Mikusia mi facetów przegania :placz: