shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 W tym tygodniu robimy zaległe szczepienia. Parę psów w 2009 roku zostało "przeoczonych" i nie mają szczepień. Umówię się z p.Bartkiem i jedziemy z tym koksem. Quote
clockwork Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='shanti']W tym tygodniu robimy zaległe szczepienia. Parę psów w 2009 roku zostało "przeoczonych" i nie mają szczepień. Umówię się z p.Bartkiem i jedziemy z tym koksem.[/QUOTE] kiedy Lech przejął schron po grabarzu..... kazał na jego koszt zaszczepić wszystkie zaległe psiaki.... może zastosujcie jego taktykę??? a p. Bartek sam mi zwrócił uwagę że w schronie są lewe wpisy do książeczek... po obejrzeniu kilku wydanych przez schron. Tylko skoro psy były podstawiane (A BYŁY) to nijak nie dojdziecie który był faktycznie szczepiony a który ma wpis po poprzednim psiaku który "zniknął" bez książeczki ;/ Quote
shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Wiem Clockwork. Na raz pół schronu nie zaszczepimy. Do marca będą zaszczepione te które mają najbardziej "podejrzane" książeczki. Póżniej jakoś tak było śmiesznie, że psy które miały mieć szczepienia w lipcu/sierpniu miały masowo szczepienia w listopadzie. Tu już wszystko wygląda w porzadku. Taką taktykę jak mówisz zaproponowałam, jednak to nie ode mnie zależy. Quote
monika55 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jest wiele ciekawych historii do opowiedzenia. Ale nie tu. Na Jasnecie jest mix spaniela. To od nas? Quote
shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Ten nie od nas, ale ja mam juz zdjęcia i opis spanielki do adopcji. Na razie do schroniska nie trafi, ludzie którzy ją znależli troszkę ją przetrzymają. Ale dopiero wieczorem, teraz wyjezdżam. Ciekawe z tym ogłoszeniem na jasnecie. Co to za schronisko. Quote
shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Nie kojarze tego miejsca na zdjęciu u nas. Kiedyś obiło mi się o uszy że w Pawłowicach ma powstać jakieś prywatne schronisko. Quote
monika55 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tez slyszalam, nawet slyszalam kto chce otworzyc. Domyslasz sie? Quote
wilczek007 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ogłoszenia jeszcze nie widziałam ale jak ktos ma takie otworzyc to wiem kto.Wy tez sie domyslacie. Nowe "centrum handlowe"?...a moze to z serca???... hm Quote
monika55 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/179565-JastrzAE-bie-Zdr-A-liczna-spanielka-spod-mostu-Pilnie-szukamy-DS-bo-trafi-do-schronu?p=14068199 Quote
wilczek007 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 to ogloszenie innego schroniska,szukają pomocy. Quote
wilczek007 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ja wiem ze tu nie ma co pisac, ale podniosę chociaz moze ktos chetny zawsze cos wspomoze Quote
shanti Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Co pisać jak zima trzyma i nic się konkretnego nie dzieje. Trwają prace porządkowe, odśnieżanie, porządkowanie magazynów itp. Quote
Krokiecik Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jak to nic konkretnego, a prace porządkowe, odśnieżanie, porządkowanie magazynów itp.:eviltong: Ponoć nawet kamerki już wiszą i alarm hałasuje. Ogólnie warunki się delikatnie, jednak stopniowo poprawiają dla psiaczków, jak i dla pracowników, bo o nich również nie można zapomnieć. I w większości wszystko dzięki takim ludziom jak Wy Ladies :lol: Pozdrawiam, Krokiecik Quote
monika55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Witamy Krokiecika. Posilki nadchodza:lol: Quote
wilczek007 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 czy to ten Krokiecik co ja mysle????:) witamy Cie Krokieciku! Quote
shanti Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Hello Krokiecik! :lol: Chciałam coś wesołego napisać Ci na przywitanie, ale mam dzisiaj deprechę. :-( Do jutra mi przejdzie.:roll: Quote
monika55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Boze kochany, niech Wam przejdzie ta deprecha. Musi byc lepiej. Quote
Atrisko Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cioteczki no co wy...to taki podmuch na otrzeźwienie...wiatr prosto w oczy... najlepiej pochylić głowę i dalej do przodu...nie dajcie się... Quote
monika55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja tak zawsze mam jak wracam ze schroniska. A one tam ciagle sa. A to doluje koszmarnie. Quote
shanti Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Przejdzie, Moniko, bo musi. Nie ma innej opcji. Ale jest dobra wiadomość. W przyszłym tygodniu jak transakcja oczywiście dojdzie do skutku, już będę jeżdzić własnym autkiem. Choć Krokiecik (jeśli to on) twierdzi, że na taką brykę faceta nie poderwę :-( Cóż, to może chociaż jakiegoś psa na zabieg zawiozę :-( I jak ja mam w depresję nie wpadac, starzeję się a autem nie zaimponuję, w robocie śmierdzę bo szczeniaki mnie obsikują, jeszcze Mikusia mi facetów przegania :placz: Quote
monika55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ale Ci sie wiedzie, no, no. A Krokiecik to on czy ona? Quote
Recommended Posts