Atrisko Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A ja na bazarki zaproszę ...tak przy okazji oczywiście... Quote
monika55 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Poradzcie Dzis mialam telefon od nowej pani Pusi teraz Taffy. Taffy ma guza na piersi, dusi sie, ma problemy z oddychaniem.Pani rozpoczyna serie badan i pewnie bedzie operacja. Pani boi sie ze nie podola finansowo, a jednoczesnie chce walczyc za wszelka cene. Poradzcie - czy i jak mozemy pomoc. Sunia jest w nowym domu ale jednoczesnie byla pod nasza opieka. Co robic? Quote
Ada-jeje Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Przede wszystkim Moniko doradz pani zeby zrobila RTG pluc i badanie krwi pod katem komorek rakowych, pozniej bedziemy sie dalej martwic. Quote
monika55 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Tak, w tym tygodniu beda badania. Boje sie o nia. Byla postrzelona srutem, z noska jej wyjeto. Moze to tylko to? Quote
Ada-jeje Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Z poczatkiem kwietnia przyjezdza do schroniska Fundacja z Holandi. Quote
shanti Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 W zastraszającym tempie przybywa dużych psów. Wysyp onków i innych wielkopsów. Quote
Atrisko Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='shanti']W zastraszającym tempie przybywa dużych psów. Wysyp onków i innych wielkopsów.[/QUOTE] No jakim cudem... czyżby bieda z wyżywieniem? a ja myślałam że "wysyp" to na okres świąteczny przypada... Quote
shanti Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Niestety. Nie mamy tyle boksów na duże psy i robi się niewesoło.:shake: Zobaczcie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181302-Mastif-neapolitanski-Zabiedzony-zaglodzony-trafil-do-schronu[/URL] Quote
Atrisko Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Niee...nooo.....to już przechodzi ludzkie pojęcie....:placz: Quote
monika55 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jedzenia jest duzo. Trzeba bedzie te kluchy odchudzac. Miejsca brakuje dla tych wielkich. Quote
Atrisko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='monika55']Jedzenia jest duzo. Trzeba bedzie te kluchy odchudzac. Miejsca brakuje dla tych wielkich.[/QUOTE] Ja myślałam o " tych byłych wlaścicielach" że wyżywić wielkopsy trudno i się pozbywają....no bo jak to tłumaczyć.....a boksy to trzeba będzie "nadmuchać" bo odchudzać psiaki .... dlaczego?:evil_lol::-o:eviltong:? Quote
wilczek007 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='monika55']Jedzenia jest duzo. Trzeba bedzie te kluchy odchudzac. Miejsca brakuje dla tych wielkich.[/QUOT] no wiesz?.... to żart był chyba:) odchudzą sie, na wiosne.Teraz tak zimno...One mają tylko miłosc pracowników i te pełne miski, biedulki...Niektóre juz do konca życia... A pozatym jak odchudzic psy które jako "guru"stada wyjadają innym , nie bardzo jest jak, nie ma ich gdzie dac...Po kastracjach są, to moze i hormony juz nie te... Quote
hanek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Poproszę o kontakt mailowy ([email protected]) osobę odpowiedzialną za ogłaszanie psiaków z jastrzębskiego schroniska (chodzi o umieszczenie ich na stronie fundacji, potrzebna jest osoba, która prześle do mnie zdjęcia psów oraz ich opisy). Quote
monika55 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Co prawda to nie wiem czy ja odpowiedzialna. Zbiore wszystko do kupy i wysle. To co mam. Quote
shanti Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Kurcze, tyle nowych psiaków ale sypnęło śniegiem, siedzą w budach i ani myślą wychodzić. Ciężko samemu robić zdjęcia. Dziś nas w schronie więcej, w weekend wolontariuszki, więc się postaramy. Quote
monika55 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Dzis bylam na spotkaniu. Moze posilki sie zjawia. Czasu mi potrzeba wiecej na to wszystko. Quote
agrabcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tak na szybko zrobiłam allegro. Jakieś sugestie to prosze pisać, jakiegoś psiaka może jeszcze dodać? [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=957664251[/URL] Quote
wilczek007 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 zaginiony wątek wolontariuszki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181164-wychowaj-od-nowa-pokaA-A-e-czA-owiek-nie-zrobi-nic-zA-ego-kaja-i-nesi-czekajAE[/URL] Dzikie córki i pechowa matka. Mama powróciła do schronu z adopcji,a jej dzieci nadal siedza i z budki same nie chcą wyjsc mimo naszej kilkumiesiecznej ich socjalizacji, co prawda jest juz duzo duzo lepiej ale przez to ludzie niezbyt je chcą:placz:. odwiedzcie czasem wątek.Z góry dzieki. Agrabciu super to allegro! Bardzo ci dziekujemy! Quote
monika55 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A tu nastepny [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180891-ON-ek-BRUTUS-SKAZANY-NA-DOA-YWOCIE-POMA-A-CIE-BIEDAKOWI-ON-TAK-KOCHA-LUDZI[/URL] Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zapraszam na kolejny bazarek dla jastrzebskich bezdomniakow [url]http://www.dogomania.pl/threads/181756-Filmy-po-5-zA-na-jastrzAE-bskie-psiaki-bazarek-trwa-do-25-marca-2010-g-22-00[/url] Bela [B]dziekujemy[/B] w imeniu psiakow. Quote
wellington Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Ada-jeje']Z poczatkiem kwietnia przyjezdza do schroniska Fundacja z Holandi.[/QUOTE] Czy to ci ktorzy juz byli czy jacys nowi ? Quote
Recommended Posts