Ada-jeje Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='yolanovi']Mam odpowiedź na piśmie z Gminy, że odłowione z ich terenu psy wożone są do schroniska w Szczytach i w Jastrzębiu Zdr. W Szczytach juz szukałam i też nie ma. A umowe na odławianie psów mają podpisaną z Panem R. Żmuda[/QUOTE] Jest jeszcze jedna mozliowsc szukania psa w org. ktora ma siedzibe w Myszkowie, ta para wspolpracuje z soba. Quote
Klementynkaa Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Hej! wpadam z zapytaniem o dobermana odłowionego w Jastrzębiu. Jest w schronie? Coś o nim wiadomo? Quote
Klementynkaa Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 jeśli dostanę jeszcze jakieś foto to wrzucę go na FB, może jednak ktoś go szuka... wygląda na zadbanego, prawda? z kim bezpośrednio kontaktować się w jego sprawie? Quote
halszka Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='Klementynkaa']jeśli dostanę jeszcze jakieś foto to wrzucę go na FB, może jednak ktoś go szuka... wygląda na zadbanego, prawda? z kim bezpośrednio kontaktować się w jego sprawie?[/QUOTE] na FB jest informacja,że został odebrany przez właściciela :) Quote
Klementynkaa Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 ooo nie zauważyłam - świetna wiadomość i kamień z serca!!! Quote
ewunian Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Prosiłabym o info, jesli do schronu trafi pies z Gmimy Tomice, wies Witanowice, starszy owczarek niemiecki. Koleżanka własnie widziała jak wywalony został z auta, niestety mogłam poradzić jej tylko zgłoszenie go do Urzędu gminy... Quote
MartynaP Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 też szukam małej czarnej suczki zabranej odemnie -poki co niewiem gdzie wogole trafiła podobno facet ktory ja zabierał powiedział ze najpierw do zawiercia pozniej moze do cieszyna ale gdyby u was sie pojawiła prosze dajcie znac [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
Ada-jeje Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 też szukam małej czarnej suczki zabranej odemnie -poki co niewiem gdzie wogole trafiła podobno facet ktory ja zabierał powiedział ze najpierw do zawiercia pozniej moze do cieszyna ale gdyby u was sie pojawiła prosze dajcie znac bardzo podobna jest w Cieszynie, w jakiej gminie byla sunia wylapana? http://schronisko.ustronet.com/?617,gala Quote
MartynaP Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Była zabrana z Będzina woj.Śląskie dokładnie 27 września ta ze schronu w Cieszynie ma łapki jakby bardziej żółte a tamta "odemnie" miała bardziej kremowe niewiem gdzie ta mała trafiła :( Quote
Recommended Posts