Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yolanovi']Mam odpowiedź na piśmie z Gminy, że odłowione z ich terenu psy wożone są do schroniska w Szczytach i w Jastrzębiu Zdr. W Szczytach juz szukałam i też nie ma. A umowe na odławianie psów mają podpisaną z Panem R. Żmuda[/QUOTE]
Jest jeszcze jedna mozliowsc szukania psa w org. ktora ma siedzibe w Myszkowie, ta para wspolpracuje z soba.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Klementynkaa']jeśli dostanę jeszcze jakieś foto to wrzucę go na FB, może jednak ktoś go szuka... wygląda na zadbanego, prawda? z kim bezpośrednio kontaktować się w jego sprawie?[/QUOTE]
na FB jest informacja,że został odebrany przez właściciela :)

• 1 month later...
Posted

Prosiłabym o info, jesli do schronu trafi pies z Gmimy Tomice, wies Witanowice, starszy owczarek niemiecki. Koleżanka własnie widziała jak wywalony został z auta, niestety mogłam poradzić jej tylko zgłoszenie go do Urzędu gminy...

• 4 weeks later...
Posted

też szukam małej czarnej suczki zabranej odemnie -poki co niewiem gdzie wogole trafiła

podobno facet ktory ja zabierał powiedział ze najpierw do zawiercia pozniej moze do cieszyna ale gdyby u was sie pojawiła prosze dajcie znac

[URL=http://www.fotosik.pl]7f67594321c8aec4med.jpg[/URL]

Posted

Była zabrana z Będzina woj.Śląskie dokładnie 27 września

ta ze schronu w Cieszynie ma łapki jakby bardziej żółte a tamta "odemnie" miała bardziej kremowe

niewiem gdzie ta mała trafiła :(