Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oui. Młody brunet 171 cm wzrostu szuka rodziny do której się może wkraść.:evil_lol:
Jestem tu nowy i niedoświadczony, wszędzie piszecie "cioteczki" (nie widziałem jeszcze wujaszka),
więc wypsnęło się "Ciocia" :oops:

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Krokiecik']Oui. Młody brunet 171 cm wzrostu szuka rodziny do której się może wkraść.:evil_lol:
Jestem tu nowy i niedoświadczony, wszędzie piszecie "cioteczki" (nie widziałem jeszcze wujaszka),
więc wypsnęło się "Ciocia" :oops:[/QUOTE]

Krokiecik, nie ściemniaj tylko się ujawniaj:evil_lol:

Posted

A my znow zapraszamy na zakupy dla naszych wspolnych podopiecznych.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/180520-Antyczny-bazar-ozdobny-z-jajmi-Na-podopiecznych-Pro-Animals-do-10-03-2010?p=14170712#post14170712[/url]

Posted

[quote name='Krokiecik']Oui. Młody brunet 171 cm wzrostu szuka rodziny do której się może wkraść.:evil_lol:(...)[/QUOTE]
Dobra to ja biorę Krokiecika w ciemno na DT...a jak się będzie sprawował to może nawet na DS...:cool3:
poduczę nieco zwyczajów z dogo ......a jak się nie sprawdzi to wystawię na bazarku...:evil_lol:

Posted

Osobny pokój, kino domowe, plazma, minibarek na ciepłe i lodóweczka na zimne napoje.
No i oczywiście opieka całodobowa. Na DT powinno mi wystarczyć.
Schabowy niestety odpada, kotlecik tylko z piersi.

Posted

Mój drogi gdyby to Cioteczki na wizycie przedadopcyjnej zażądały, to ja rozumiem...ale Ty:crazyeye:...hmmm... na dogo mówią że psiaki....i Krokieciki:evil_lol:nie wybierają...tylko dostają.:diabloti: No dobra opieka może być:mad:...o reszcie zapomnij...:evil_lol: a żarełko tylko suche w tym wypadku... dietetyczne...:angryy:

Posted

wiem że już po zimie, ale czy kubraczki jakieś są jeszcze potrzebne? znajomy mnie molestuje :roll: że ma kilka kurtek... nie wiem ile, nie wiem jakie, ale jak ma niech śle do lasek szyjących i niech szyją dla jastrzębskich.... jakby co to Wy potem ustalicie jakie rozmiary ;) ok?

a przy okazji- czytaliście?

[URL="http://www.jasnet.pl/wydarzenia/wydarzenia.php?id_wyd=14860"][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]"Zlikwidować te psy!"[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]

[QUOTE]Są też jastrzębianie chcący wprowadzenia kategorycznego zakazu trzymania psów w budynkach wielorodzinnych. [/QUOTE] :mdleje:

jak tu ludzie mają się decydować na psy :shake::shake:

Posted

[B]ZAPRASZAMY !!![/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/180738-Ciuszkowy-bazarek-na-podopiecznych-Fundacji-Pro-Animals-w-Chrzanowie-do-10-03-2010?p=14192421#post14192421[/url]