wilczek007 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Mam nadzieję, że teraz kierownik jest i zarząd jest lepszy! Właśnie niedawno daliśmy temu schronisku dary (pracuję w pobliżu) i mam nadzieję, że się przydaly (tego było dwa pełne samochody i sam kierownik po nie przyjechał). Kiedy rządził ten grabarz?[/QUOTE] Grabarz był ponad pół roku temu. Teraz go juz nie ma jest kto inny i zadne masakry ani zaglodzenia psów sie nie zdarzają, psy sa sczepione, przez półtora roku jest inna osoba jako zarządca i schronisko wreszcie zamieniło sie w schronisko a nie umieralnie.A co bedzie od stycznia...sie zobaczy nic nie poradzimy:roll:... Dary do nas ludzie przywożą i to duzo, za co bardzo goraco dziekujemy, napewno nie gniją gdzies w kącie, cieszymy sie ze możemy je wykorzystac i ocieplic budy różnymi kocami a psy moga jesc z lepszych misek karme która dajecie.Dzieki takim ludziom jak ty Moniko naprawde mało kiedy czegos brakuje w schronisku. No oprucz nowych pomieszczen,szczelnych kojców i krat bezpiecznych, pokoju zabiegowego o w miare normalnym standardzie, izolatki itp... Quote
shanti Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 No i dobrze, że mamy tam Wilczek, bo czuwa:lol: Quote
agrabcia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Tylko strach przed styczniem. Co to będzie tego nie wie nikt Quote
Monika z Katowic Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [COLOR=darkred][B]Trzymajcie się, Dziewczyny kochane i walczcie!!! Jastrzębskie psiaki są tego warte![/B][/COLOR] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_11.gif[/IMG] Quote
Monika z Katowic Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [LEFT][COLOR=navy][FONT=Bookman Old Style][B]„[/B][/FONT][FONT=Bookman Old Style][B]SCHRONISKO DLA PSÓW” :-( :-([/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Bookman Old Style][COLOR=#000080][/COLOR][/FONT][/B] [COLOR=navy][/COLOR][/LEFT] [COLOR=navy][/COLOR][LEFT][FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]Jeśli kiedyś duma nadmierna [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=navy][/COLOR] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]z człowieczeństwa w tobie zagości, [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]pójdź do schroniska nie chcianych uczuć, [/B][/COLOR][/FONT][/LEFT] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]przechowalni niepotrzebnych miłości. [/B][/COLOR][/FONT][LEFT][COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy] [/COLOR][/LEFT] [COLOR=navy][/COLOR][LEFT][FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]W każdej klatce mieszka ciężka dola. [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=navy][/COLOR] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]Między pręty smutek wciska nos. [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]I na pewno nie załatwia sprawy [/B][/COLOR][/FONT][/LEFT] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]wzruszenie ramion, no cóż, taki los. [/B][/COLOR][/FONT][LEFT][COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy] [/COLOR][/LEFT] [COLOR=navy][/COLOR][LEFT][FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]Może, kiedy tam się wybierzesz, [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=navy][/COLOR] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]smutne oczy zawładną twym sercem [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]i już będzie jedna miłość potrzebna, [/B][/COLOR][/FONT][/LEFT] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]jednej stanie się kres poniewierce. [/B][/COLOR][/FONT][LEFT][COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy] [/COLOR][/LEFT] [COLOR=navy][/COLOR][LEFT][FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]Potem będziesz miał już samą radość: [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=navy][/COLOR] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]psa z milionem merdających ogonów. [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]I z pewnością szybko się przekonasz, [/B][/COLOR][/FONT][/LEFT] [FONT=Bookman Old Style][COLOR=navy][B]że to lepsze od fałszywych ukłonów.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
monika55 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Piekne to. Szkoda ze dla wielu urzednikow to miejsce to tylko interes do zbijania kasy. Ciagle jeszcze nie wiem jak to robia ale jest to faktem. Quote
wilczek007 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 znam wierszyk, piekny, prawdziwy i smutny... a urzedasy i za Robin Hooda były chamy to i teraz są...Nic sie nie zmieniło.I pwenie nie zmieni.A my jak jakie Don Kichoty latamy i prubujemy wiatraki przewracac... Quote
wilczek007 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 zjrzyjcie czasem jak kto moze... [URL="http://www.dogomania.pl/175751-Porzucony-z-braku-czasu-Rocky-szuka-domu-Jastrzebie-ZdrA-j"]http://www.dogomania.pl/threads/175751-Porzucony-z-braku-czasu-Rocky-szuka-domu-Jastrzebie-ZdrA-j[/URL] dzieki;)... Quote
wilczek007 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 oj to dogo .... to poszukaj na Psy do adopcji: porzucony z braku czasu rocky szuka domu;) moze tam gdzies bede....;) Quote
monika55 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nowe watki [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175753-wA-asciciele-wyjechali-Alferd-zostaA-w-schronisku-Szukamy-domu-JastrzAE-bie-ZdrA-j[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175760-Lady-Suczka-owczarek-colie-szuka-domu-J-Z[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175751-Porzucony-z-braku-czasu-Rocky-szuka-domu-Jastrzebie-ZdrA-j[/URL] Quote
wilczek007 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 daje jednorazowo 50 zł na skarpete. Ja wiem ze to nie duzo, ale po swietach bede wiedziec ile moge dac wiecej8) Quote
wilczek007 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 chyba jednak tylko tyle.Juz wiem.Przepraszam. Quote
shanti Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [SIZE=5][COLOR=Red][B]Bardzo, bardzo dziękuję Państwu z Zakopanego za zasilenie naszej skarpetki o 300 zł.:-o Jest to największa wpłata, jaka wpłynęła na nasze psiaczki i świadczy o wielkości Państwa serc. :loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
shanti Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Agrabciu, kaska by się znalazła ale jest problem, bo nie ma ją gdzie umieścic po zabiegu. Myślałam że wezmę ją po świętach na tymczas, ale wygląda na to że tak mi sie wszystko skomplikuje, ze nie moge. Więc albo kogoś znajdziemy zamiast mnie, albo dowiem sie u weta, czy po zabiegu nie mogłaby zostać w schronisku. Jeśli sunie po sterylce dochodziły tam do siebie, to moze i ona da radę. Quote
monika55 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Pamietamy o niej ale sie tak pozmienialo wszystko. Quote
agrabcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nic nie pisałyście myslałam,że może już gdzieś poszła na dt. Dobrze że jesteście i czuwacie. Quote
Recommended Posts