Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem Moniko, ja tak se żeby sie pozalić:evil_lol:
Zastanawiam się, czy nie zaprząc choćby do podbijania bazarków jakiś wolontariuszek. Małolaty szybko łapią o co biega, no i lubią klikać w klawiaturę. Pojechałybyśmy do schronu w niedzielę, jak one tam bywają, zawieziemy Pimpusia pokazać jak teraz wygląda, wytłumaczymy im całą tą procedurę zwiazaną z dt i o co biega w dogomanii. Niech podrzucają watki.
Co ty na to?

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

shanti napisał(a):
Wiem Moniko, ja tak se żeby sie pozalić:evil_lol:
Zastanawiam się, czy nie zaprząc choćby do podbijania bazarków jakiś wolontariuszek. Małolaty szybko łapią o co biega, no i lubią klikać w klawiaturę. Pojechałybyśmy do schronu w niedzielę, jak one tam bywają, zawieziemy Pimpusia pokazać jak teraz wygląda, wytłumaczymy im całą tą procedurę zwiazaną z dt i o co biega w dogomanii. Niech podrzucają watki.
Co ty na to?

byłabym szczesliwa jakbyscie przyjechały i pogadały:)
mnie i tak mało kto slucha i i rozmówca ze mnie żaden, predzej sie z psami dogadam...:(

Posted

Jz to takie miasto skazane na klęske i urzedników ze swiata zła, czy ktos chce cos zmienic czy nie albo wszystko idzie jak pod góre, albo nie rusza sie nic. Zakopali tu chyba jakiegos złego ducha w podziemiach i zadne dobro nie ma tu wstepu.Taka moja bujda o JZ.

Oby te psiny od stycznia nie odchodziły jeszcze szybciej za TM.Cieawe czy masowe grabarstwo faktycznie przejmie schron.

Posted

Dziękujemy Ick, taka pomoc też jest bardzo cenna. Nie wyrabiam czasem wszystkich oblecieć a nowe muszę robić.

Zobaczymy jak to będzie, ale na pewno bardzo ciężko.
Mogą się na przykład nie zgodzić na ogłaszanie psów na dogo.

Posted

Rozmawialam dzis. Bedzie zupelnie nowy personel. Jezeli ten sam co poprzednio / przed wilczek/ to wolontariatu nie bylo. Mysmy z shanti wchodzily na dziko. Ale czy teraz sie uda? Najgorsze to ze tam sa pomieszczenia gdzie sa psiaki najbardziej potrzebujace pomocy. Tam nas nigdy nie wpuszczano.

Posted

Miejmy nadzieje, że nowy personel nie będzie taki sam co poprzednio i jakos to będzie z tym wolontariatem i ogłoszeniami.
Będe się trzymała tej myśli bo inaczej zwariuje.

Posted

zaglądam do Was cały czas i w duchu sekunduję i zaciskam kciuki za Wasze działanie.Niestety od dziś mam sunię na DT z dzierżoniowskiego schroniska.Chuda i przerażona straszliwie,ale będą z niej psy.

Posted

Gdzieś jeszcze wilczek dawała zdjęcie (nie pamiętam na którym wątku) takiego psiaka ratlerkowego w budzie siedział w kołderce tylko mordkę było widać. Nie wiem, ale to chyba nie ta psinka. Tak mi w głowie siedzi tamten widok tego psiaka.