shanti Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Wiem Moniko, ja tak se żeby sie pozalić:evil_lol: Zastanawiam się, czy nie zaprząc choćby do podbijania bazarków jakiś wolontariuszek. Małolaty szybko łapią o co biega, no i lubią klikać w klawiaturę. Pojechałybyśmy do schronu w niedzielę, jak one tam bywają, zawieziemy Pimpusia pokazać jak teraz wygląda, wytłumaczymy im całą tą procedurę zwiazaną z dt i o co biega w dogomanii. Niech podrzucają watki. Co ty na to? Quote
wilczek007 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 shanti napisał(a):Wiem Moniko, ja tak se żeby sie pozalić:evil_lol: Zastanawiam się, czy nie zaprząc choćby do podbijania bazarków jakiś wolontariuszek. Małolaty szybko łapią o co biega, no i lubią klikać w klawiaturę. Pojechałybyśmy do schronu w niedzielę, jak one tam bywają, zawieziemy Pimpusia pokazać jak teraz wygląda, wytłumaczymy im całą tą procedurę zwiazaną z dt i o co biega w dogomanii. Niech podrzucają watki. Co ty na to? byłabym szczesliwa jakbyscie przyjechały i pogadały:) mnie i tak mało kto slucha i i rozmówca ze mnie żaden, predzej sie z psami dogadam...:( Quote
monika55 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Do poludnia moge. Po poludniu Mikolaj u moich wnuczat. Quote
shanti Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 To pojedziemy. Trzeba coś zrobić bo nie wyrabiam. Quote
wilczek007 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jz to takie miasto skazane na klęske i urzedników ze swiata zła, czy ktos chce cos zmienic czy nie albo wszystko idzie jak pod góre, albo nie rusza sie nic. Zakopali tu chyba jakiegos złego ducha w podziemiach i zadne dobro nie ma tu wstepu.Taka moja bujda o JZ. Oby te psiny od stycznia nie odchodziły jeszcze szybciej za TM.Cieawe czy masowe grabarstwo faktycznie przejmie schron. Quote
monika55 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wiem tylko ze przejmie JZK. Ale kto bedzie rzadzil w schronisku nie wiadomo. Tak czy tak dla tych psow tragedia. Quote
agrabcia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A wiadomo czy Wilczek zostanie i czy będzie wolontariat? Quote
2010 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Postaram się Pomóc i podbijam bazarki:lol: Quote
shanti Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Dziękujemy Ick, taka pomoc też jest bardzo cenna. Nie wyrabiam czasem wszystkich oblecieć a nowe muszę robić. Zobaczymy jak to będzie, ale na pewno bardzo ciężko. Mogą się na przykład nie zgodzić na ogłaszanie psów na dogo. Quote
monika55 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rozmawialam dzis. Bedzie zupelnie nowy personel. Jezeli ten sam co poprzednio / przed wilczek/ to wolontariatu nie bylo. Mysmy z shanti wchodzily na dziko. Ale czy teraz sie uda? Najgorsze to ze tam sa pomieszczenia gdzie sa psiaki najbardziej potrzebujace pomocy. Tam nas nigdy nie wpuszczano. Quote
monika55 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nie damy sie tak latwo. Jak jutro wroce to bedziemy musialy sie spotkac i obgadac wszystko. Quote
agrabcia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Miejmy nadzieje, że nowy personel nie będzie taki sam co poprzednio i jakos to będzie z tym wolontariatem i ogłoszeniami. Będe się trzymała tej myśli bo inaczej zwariuje. Quote
shanti Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Przyjedzcie do mnie, poczęstuje winkiem jabłkowym lub cydrem do wyboru :diabloti: I Pimpuszka zobaczycie. Quote
Poker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 zaglądam do Was cały czas i w duchu sekunduję i zaciskam kciuki za Wasze działanie.Niestety od dziś mam sunię na DT z dzierżoniowskiego schroniska.Chuda i przerażona straszliwie,ale będą z niej psy. Quote
shanti Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Tak jak z mojego Pimpuszka. :lol: Trzymamy również za Was. Maleńka sunia, bardzo przestraszona, zdjęcia przysłała Wilczek Quote
shanti Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Terierkowaty psiaczek z pogryzioną nóżką. Quote
monika55 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jakie slicznosci. Plakac sie chce.Ale nie tylko. Wilczek prosze o info dokladniejsze o tych psiakach. Dzis nie dam rady ale jutro zaloze watki. Quote
agrabcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Szkoda,że nie moge juz miec więcej psiaków. Ta mała mnie rozwaliła Quote
agrabcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Gdzieś jeszcze wilczek dawała zdjęcie (nie pamiętam na którym wątku) takiego psiaka ratlerkowego w budzie siedział w kołderce tylko mordkę było widać. Nie wiem, ale to chyba nie ta psinka. Tak mi w głowie siedzi tamten widok tego psiaka. Quote
shanti Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Może to był Pimpuś? Nie kojarzę innej ratlerkowej bidy. Quote
Recommended Posts