shanti Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 To raczej Pimpuś. Tylko uszka położył. Quote
shanti Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ten jest chyba na boksach ogólnych, ale dużo wyższy od Pimpusia. Tak do połowy łydki. Ale drobnej budowy. Jak byłam po Pimpka to też myślałam, że to on.:lol: Szczekliwy bardzo:evil_lol: Ale może sie mylę? Wilczek podpowie. Quote
agrabcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mi się wydaje że to ten w kołderce- a że szczekliwy to normalka u ratlerkowych psiaków. Szkoda mi go bo maleństwo. Quote
agrabcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No właśnie jak Wilczek będzie to wyjaśni. Może powie coś więcej to bym psiaka poogłaszała bo napewno ma szanse na dom. Quote
wilczek007 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 wiec ten w kołderce to Pimpuś;) Ten za krata to nie Pimpus, to taki Kruszynek(ma tak na imie) tez bym go musiała zabrac ale jak są wolontariuszki to mi sie to porozłazi z psami i nie nadązam albo zapomne o niektórych psach(wstyd) w koncu ich tam nie 10 ino prawie 100...A zdjecie mu zrobic we srodku...ZGROZA!!!:DSkoczne toto jak rtęc żywe;) (mowa o kruszynku i tez nie jest spokojny to raczej on pyskuje do innych psów) Mała ratlerka to Pixi. Niepamietam,gdize z ulicy ja przywiezli. Bała sie i juz 3 razy uciekła, na szczescie poza schronisko nie.Teraz siedzi w lepiej zamknietym boksie. No i cale szczescie ja oswoiłam:) Wrzeszczy w niebogłosy zeby tylko ją miziac. Ma ponoc rok. terierek to 5 letni piesek nazwałam go Marco. Jakos tak. Ma cos z nóżką, niewiem czy to wypadek był, czy pogryzienie, narazie wcina leki i jest taki kochany ze nawet wstrętny antybiotyk ode mnie zje,przytulas:) Quote
wilczek007 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Marco tez znaleziony na ulicy. Teraz to juz dokładnie nie pamietam,bym musiała poczytac.Troszke sie boi na smyczy chodzic ale widze ze zakochany chłopczyk szybko sie nauczy:D Jakbym miała swój dom prywatny , to bym zabrała na DT Papika, Marco,Pixi(siedza razem w jednej kwarantannie) i jeszcze pare bid...a tak?...:( Nie przezyje jak sie im cos stanie... Quote
shanti Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Ale jeszcze trzeba mieć na weta i inne wydatki. Łatwo nie jest:shake: Quote
monika55 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ale watki i ogloszenia chyba zrobie, a moze im sie uda? Wisza plakaty w miescie o psach ze schroniska. Fajnie wymyslilas wilczek. Quote
MARCHEWA Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 agrabcia napisał(a):Miejmy nadzieje, że nowy personel nie będzie taki sam co poprzednio i jakos to będzie z tym wolontariatem i ogłoszeniami. Będe się trzymała tej myśli bo inaczej zwariuje. Ja też modlę się o to. Quote
shanti Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Cioteczki, psiaki mają już nowe osobne konto. Dzisiaj przyszły papiery, więc mozna wpłacać i wypłacać. Wieczorem zrobie rozliczenie z wpłat na moje konto osobiste i tych które już sa na nowym koncie. Teraz na bieżąco i w każdym momencie bedzie wiadomo ile mamy, a nie żmudne dodawanie wpłat na piechotkę i liczenie co moje a co psów.:lol: No i na te nowe konto dużo szybciej idą przelewy, niż na moje osobiste. Quote
agrabcia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Trudno sie na te dogo dostać. Wątek hop w góre Quote
wilczek007 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 jakas pani dzwoniła o wplate, dałam nr do shanti skoro bazarki prowadzi i skarbonke. Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Chcialam zalozyc watek. Zalozylam ale zdjecia nie wchodza. Trafi mnie. Quote
shanti Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Dzwoniła Pani Basia z Krakowa. Podałam nr tego nowego konta. Znalazła nas przez jakieś ogłoszenia i się wzruszyła losem jastrzębskich psiaków. Pozdrawiamy! Quote
agrabcia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Fajnie, że jeszcze są tacy ludzie na tym świecie Quote
monika55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Po kazdej wizycie w schroniaku zalamka. To sliczny jamnik, tyle szczeniaczkow i tyle innych biedakow.Serce boli. Quote
wilczek007 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 im bliżej swiat i końca grudnia tym bardziej to serce boli Quote
monika55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nie moge przestac probowac. http://www.dogomania.pl/threads/174996-Marco-popatrz-tylko-w-moje-oczy-Juz-wiesz Quote
wilczek007 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 o nasz Markus:) dziekuje za watek, chciałam mu założyc ale pomyslałam ze wy tu częsciej bywacie z shanti nie mówie juz o tym ze wam to lepiej wychodzi;) Quote
wilczek007 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 dogo sie komercyjne zrobiło woli reklamy walic niz nam dac pisac. Quote
Recommended Posts