AnnArt Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Czyli teraz w schronie są dwie haszczki? Shanti jesteś jutro? Bo chyba psiaki będą mi jutro musiały pomóc w zadaniu domowym na weekend :D Quote
szafra Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ja już czuję się lekko zagubiona ( z tymi haszczkami) : wydaje mi się,że mówimy cały czas o jednej...:roll::roll: Ania - jakie masz zadanie ??? Quote
shanti Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Nie, to ta sama. Tylko chyba gdzie indziej mieszka młoda a gdzie indziej rodzice. Czyj jest w końcu pies też trudno ustalić. Quote
szafra Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 A to taaaakie buty ( to pewnie rodzice mieszkają na mojej ulicy). Jakieś wieści z domków Fuksa i łysego Chipa :evil_lol::evil_lol: ? Quote
AnnArt Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 No ja się już lekko pogubiłam :P A są jakieś nowe psiaki? A zadanie domowe to zdjęcia sekwencyjne, nawet znalazłam w necie przykład z psem :D Ja planuję raczej mniej ambitnie zrobic któregoś jak biegnie. [IMG]http://www.pawprintspet.com/Products_files/Lola%20composite%20matted.jpg[/IMG] Quote
monika55 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Może teraz promować Mamuśkę? Shanti napisz coś o niej, zdjęcia są. Takie zdjęcia to dla mnie czarna magia. W ogóle nie umiem robic. Jakoś tego nie czuję. Quote
Mona1991 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kobita od Megi (haszcki) powinna se na czole wytatuować napis "Jestem Pi3r0LN1eT@". Najlepiej drukowanymi i z polskimi znakami. :mad::mad::mad: Mam nadzieje, że jak bede jutro i w piątek to na nią trafie, to sobie na niej zęby poostrze. :diabloti: Quote
AnnArt Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Haha, strach się bać :D A zapowiadała się, że się pojawi? widzimy się jutro ! Quote
Mona1991 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Podobno ma przyjechać do końca tygodnia... Bardzo bym była rada gdybym na nią trafiła. :razz: I oczywiście mam nadzieje, że mi nie będzie przerywać... Co poniektórzy wiedzą jakie ja mam struny głosowe. :mad: Aż se napisałam w notesiku co mam jej mówić! :cool1: Quote
monika55 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Collaczka jest w złym stanie - ma krwotoczne zapalenie jelit. Shanti jest z nią na kroplówce u weta. Kto da kroplówke wieczorem. DT na już potrzebne. Quote
terra Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='monika55']Collaczka jest w złym stanie - ma krwotoczne zapalenie jelit. Shanti jest z nią na kroplówce u weta. Kto da kroplówke wieczorem. DT na już potrzebne.[/QUOTE] :( Trzymaj się maleńka Wypatrzyłam na blogu pieska Amora, dla mnie on mix Rhodesian ridgeback [img]http://pu.i.wp.pl/k,NjU2NDQ4NjYsNDkyNTkwODQ=,f,352216_SDC11536_big.jpg[/img] trzeba go na rodezjanowe forum wstawić, może jakiś miłośnik rasy przygarnie: [url]http://www.rrclub.pl/forum/viewforum.php?f=40&sid=a44b048ca1c560ed4200d8239aa2e1c6[/url] Quote
szafra Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Trzymam mocno kciuki za malutką :shake: żeby tylko było wszystko dobrze !!! Strasznie się martwię. Quote
szafra Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Napisałam do forum Rhodesianów w sprawie Amora. Czekam na odpowiedź. Quote
AnnArt Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dajcie znac co z Lucy jak od niej wrócicie .. Dzięki Ola :) [IMG]http://annamari.webd.pl/blog/schronisko/tiger.jpg[/IMG] Quote
Mona1991 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jeeeee :crazyeye: nie wiedziałam, że to tak ekstra będzie wyglądać :roll: :eviltong: Nie umiem się dodzwonić do Pani I... Co z małą... ??? Quote
shanti Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Dopiero wróciłam od weta. Nie mogłam odebrać. Lucy walczy dalej. Po 15.00 daliśmy jej jeszcze jedną kroplówę. O 17.30 będzie u weta Monika55 i potrzyma maleńką do następnych. Dziękuję Ci Moniko. Jestem padnięta psychicznie. Napisze więcej jak zjem śniadanie i nakarmię moje stado. Quote
szafra Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Biedulka -musi walczyć ! Jeżeli mogę się na coś przydać to dajcie znać. Od piątku po pracy do niedzieli wieczór mam więcej czasu wolnego. Umiem też podłączyć kroplówki. Quote
shanti Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Monika i Mona siedzą z maleńką u weta. Słaba bidulka. Jak przeżyje noc to jutro o 8.00 będzie z nią Mona, ja muszę być na schronisku, później będziemy myśleć co dalej. Quote
terra Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Czyli ta noc jest decydująca? Wspieram dobrymi myślami malutką. Quote
alina71 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jutro na jakies godz dwie ja moge siedzec u weta, z godz moze Magda. Quote
shanti Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Dziękuję Ciotki, bardzo się przyda Wasza pomoc, bo ja muszę jutro po pracy zapierniczać do domu. Mam ważne spotkanie. W ciągu dnia się umówimy, dobrze? Bo na razie nie wiem co będzie. O 8.00 rano będzie Ola-Mona i dopiero dowiemy się kiedy Lusi dostanie następne kroplówy, czy w lecznicy, czy w schronie, zobaczymy. Dziękuję Fundacji Dr.Lucy za chęć wsparcia finansowego, możliwe że się przyda. Quote
alina71 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Będę w biurze koło 10 bo około 9 mam spotkanie w banku. Jestem w pracy do 17, czyli w tym czasie mogłabym się wyrwać na godz dwie. Mam oba telefony czynne więc jeśli będę potrzebna jestem do dyspozycji. Później mam młodego więc będzie trudniej. Quote
Recommended Posts