Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Collak odebrany, Nasir w domu. Bezik też pojechał. Przybyła przecudna spanielka. Właściciel oddał bo sie brudziła.:angryy: Uwalona błotem że szkoda mówić.

możecie coś bliżej o tej spanielce??
bardzo byłabym wdzięczna!

Posted

Spanielka ma 5 lat, jest przepiękna. Oddał ją właściciel. Faktycznie, tak brudnego psa nie widziałam. Każde ucho to pare kilogramów błota. Na razie jest przerazona. Ale trzeba pomyśleć jak to odciąć. Teraz i tak kwarantanna.

Posted

wiecie coś bliżej dziewczyny o tej nowej klinice/ hotelu ?
miałam tam jechać na przeszpiegi, ale chyba sie bałam że spotkam tam naszą "znajomą" wetke :loveu: i chyba wydygałam bo zwlekałam z dnia na dzień ........ :evil_lol:
ale powęszyłam troszkę w necie- i już wiem że to nie ona :loveu:

Jakaś Aleksandra Mucha i M. Szopa- chyba nowe twarze w Jebiu bo ja nazwisk nie kojarzę ......

za to doczytałam że mają też szkolenie psów, rozwiązywanie problemów behawioralnych

Fajnie by było- gdyby był w Jastrzębiu taki specjalista ale ciekawe jak to wygląda w praktyce.... i czy przetrwa w zacofanym Jastrzębiu :roll:

http://www.hodowle.com.pl/wpis/750/Klinika_weterynaryjna_Vetka
http://najlepszylekarz.pl/OMnie.is.vetka-klinika-weterynaryjna-astrow-jastrzebie-zdroj.html#strona

Posted

monika55 napisał(a):
Spanielka ma 5 lat, jest przepiękna. Oddał ją właściciel. Faktycznie, tak brudnego psa nie widziałam. Każde ucho to pare kilogramów błota. Na razie jest przerazona. Ale trzeba pomyśleć jak to odciąć. Teraz i tak kwarantanna.

w takim razie poczekamy na zdjęcia może ktoś zrobi bidulce...wiek jest akurat wporządku bo moja ma 4 lata... :) fajnie by było gdyby udało się nam razem zamieszkać :D ale nie bądźmy porywczy...emocje opadną to porozmawiamy :) a może uda mi sie w poniedziałek tam do Was podskoczyć! kto będzie w poniedziałek w schronie?

Posted

ANIMAdn napisał(a):
w (...)fajnie by było gdyby udało się nam razem zamieszkać :D ale nie bądźmy porywczy...emocje opadną to porozmawiamy :) a może uda mi sie w poniedziałek tam do Was podskoczyć! kto będzie w poniedziałek w schronie?

ooo...czyżby nam się już "kroił" domek dla spanielki...cuuudnie by było gdyby wszystko się poukładało ...trzymam kciuki

Posted

no właśnie chcieliśmy spanielka ale bijemy sie z myślami, no i nie wiemy jak Nasza perła to wytrzyma, musimy jednak dobrze to wszystko przemyśleć, bo czeka nas jeszcze zmiana mieszkania! czekaliśmy na jakąś biede a teraz się trafia pod nosem...także zobaczymy!

Posted

ANIMAdn napisał(a):
nie ma pośpiechu...podjade tam do Was, zobaczymy co z tego będzie!

:kciuki: aby podbiła wasze serduszko ...sama miałam 14 lat spanielkę z odzysku ( zołzik z niej był , ale była kochana , mądra sunieczka)

Co do wetów , napisałam do znajomych z BB , czekam na info w temacie .

Posted

Byłam widzialam i naprawde nie mogłam uwierzyć, ze można tak zaniedbac psa. Jakie ta mała ma wystraszone zdezorientowane oczy, taka śliczna a jednocześnie tak brudna.
Zaraz wgram zdjęcia.

Posted

Suczka
Opis
Sunia w typie beagle. Wychudzona i wynędzniała. Około 4 lata. Na razie zestresowana, więc o charakterze dopiero później, ale agresji w niej nie ma, raczej powiedziałabym że zamknieta w sobie i wycofana. Rozruszamy i odkarmimy

Posted

SZOK .... jak można spanielkę było do takiego stanu doprowadzić .... dobrze ze ten pseudowłaściciel ją oddał ....to naprawde trzeba dużo aby na uszach zrobił się filc więc pewnie pan flejtuch wcale o sunieczkę nie dbał ... uszka i łapki pewnie grzebienia czy szczotki nie mówiąc o nozyczkach do wycinania pantofelków nie widziały ...
( słuchajcie czy ona musi mieć 14 dni kwarantanny jak oddał właściciel ??)

a druga sunia to bardzo w typie beagle ...pewnie ktoś kupił sobie szczeniaczka bo beagle takie ładne a jak niunia pokazała że beagielki potrzebują by się nimi zająć by nie niszczyły to wywalili

Posted

Zasięgnęłam opinii o VETCE i znajomi z BB są zadowoleni z uslug. Poza tym nie mają wygórowanych cen , nie zdzierają , więc spokojnie chyba można korzystać jesli nie ma się kogoś zaufanego na podoredziu i polecac byłym klientom pewnej pani .