Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez.
Widzieliśmy reportaż o kolejnej umieralni zwanej schroniskiem. Jak ta była pracownica płakała to ja razem z nią. I ten pies bez oka na końcu. Jak można jak można.

Posted

Monika porobiłam troche ogloszeń, część auktualniłam.
Jutro zrobie kolejną partie.
Beza, amstaffki (Szira i Leaila), beagle, Fargo, Spayki, Miedziak, haska Megi, Inez. Toffik, Bella, Piraciki, Inez, Łezka, Ruduś, Igor, Sara, Ptyś i maluchy u Habiny mają allegro, jasnet, olx, F i NK u mnie.
Nie wiem czy Sara nadal jest.
I które jeszcze psy są super pilne. To zrobię najpierw a później reszte z 1 strony.
Którym trzeba zdjęć? Beza jedzie do fryzjera, jutro powiem kiedy. Beagle wysłałam koleżance czekam na odzew.
Czy mogę w czymś pomóc ?
Może kawa u mnie w biurze podrukuje ogłoszenia i Shanti powie ktore psy sa które już mają domy itd. :)
Dominiki i inne dziewczyny kiedyś robiły takie fajne ogłoszenia do drukowania. To by sie przydalo żeby zrobić segregator i łatwiej byłoby mieć informacje w jednym miejscu. :)

Posted

Można sobie darować bigielkę, są już dwa chętne domki. Być może Leila pojedzie w sobotę, pan widział, przywiezie panią i będzie decyzja.
Sara? Nie kojarzę, ale muszę zrobić porządek z pierwszą stroną, część już adoptowana. Mam zaległości.

Posted

A o tą dziewczynkę. Ta już w domku. Poszła szybciutko, zaraz po kwarantannie. W pierwszym momencie myślałam, że to ten biedaczek, z robaczycą i chorą trzustką i nerkami [']

Możliwe że jutro przyjadą ludzie zobaczyć Szirę. Chcieli coś bulowatego, podobał im się Blejd. Problem w tym że w rodzinie sa dzieci i Blejduś się nie nadaje. Poleciłam im Szirę. Zobaczymy.

Posted

ANIMAdn napisał(a):
Iwonka jutro do Ciebie jadę...przyjade ze znajomymi...może nawet potencjalnym domkiem ;) zobaczymy co z wizyty wyniknie!!!

Bardzo się cieszę Beniu, ale ja dalej na urlopie :lol:
Spotkacie się z Krokiecikiem, on oblatany we wszystkich sprawach. Dogo też czyta, ale się nie ujawnia:evil_lol:;)
Pracuję w weekend, a później od poniedziałku do piątku znów mnie nie ma.
Rezydencja wymaga dopieszczenia, niestety:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rezydencja :diabloti:
Ale spokojnie przecież rybaki widzom słyszom to pomogom.:angryy:
Ja będę we wtorek po Beze czyli muszę ponczusie zabrać. ;) ;)
Może wpadne w weekend. Zależy ile mnie potrzymają w szkole.

Posted

:D Krokiecik :D
oj ta bigelka słodka taka...siedzi tam, patrzy tymi swoimi smutnymi oczyma i wzrusza po prostu!!!
ach psiaki fajne są, szkoda, że do trzymania w domu ogranicza liczba... :(
Iwona buduj te apartamenta, rezydencje, będziem w lato grilla i imprezy na hektarowym ogrodzie robić... z psami!!!

Posted

Bigielka wczoraj wróciła do domku. Podobno szukali jej od października.

Poszedł Blejd, Szira, mały, czarnobrązowy z "20". Oby nie było powrotów. Obawiam się troszkę o Szirę, tam są małe dzieci, ale spróbujemy.

Posted

Chciałam informacyjnie, że jak czasem nieodbieram telefonu (podatnik, kieruje czy inne sprawy rodzinne) proszę wysłać mi smsa. Ja już sobie na oba telefony wklepałam nr które znam ale różnie bywa.
Podjade dziś do schroniska za godz do 13. Potem mam szkołe i zaliczenie. Po niedzieli wraca Magda i wpadniemy ze 2 razy z pączkami do panów. No ja we wtorek o 10.30 po Beze. :) Odwioze ją po fryzjerze i sesji zdjęciowej w biurze.
Dziewczyny komu pilnie trzeba nowych zdjęć to dziś oprócz szczeniaków moge zrobić bo tak z 1,5 godz bede mieć to dużo na zdjęcia.