Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shanti']Na zewnątrz to czasem słoneczko przyświeci i sie psiaki wygrzeją. W środku ziąb cały czas.:shake:[/QUOTE]
shanti to raczej na zewnątrz jest gorzej...słonce tam nie swieci bo to na wschód boksy i wiecznie zimno. Mini narazie siedzi ze szczeniakami to im ciepło bo z innego boksu zwiewała(takie idiotyczne kraty są).

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zostałam zaproszona na wątek . Wysłałam zdjęcia suni z prośbą o DT . Napiszcie proszę jaka ona jest do dzieci i innych psiaków? Pewno nie ma możliwości sprawdzenia jaka jest do kotów .

Posted

Dzięki, że jesteś. :lol:
Podsumowując wiadomości od Wilczek, mała jest wesołą, rozbawioną psiną, była w domu z dziećmi i raczej nie skarżyli się, ze ich nie lubi. Koty, ciężko powiedzieć, chyba nie będzie jak sprawdzić:shake:
Nie ma info, żeby nie zgadzała się z innymi psiakami. Jest po sterylce. Jak ją zobaczyłam, była malusią, trzęsącą się galaretką, Wilczek pisała, że malutka się już rozlużniła. Lubi uciekać, więc trzeba jej pilnować.

Posted

Decyzja powinna być po niedzieli . W weekend maja odbyć się narady rodzinne ponieważ w grę wchodzi też chłopak z innego schroniska .Mam nadzieję,że do suni uśmiechnie się szczęście.

Posted

Jo37 napisał(a):
Decyzja powinna być po niedzieli . W weekend maja odbyć się narady rodzinne ponieważ w grę wchodzi też chłopak z innego schroniska .Mam nadzieję,że do suni uśmiechnie się szczęście.

O, Asiu, super! :lol:
Strasznie jej szkoda, ze tak marznie...

Posted

adresik mam, tylko gapa nr tel nie wziełam:oops:Pani jest z Bielska, była z mężem i córeczka, bardzo im sie spodobała Mini, oni tez wyglądali porzadnie, mam nadzieje ze nic sie juz nie zepsuje.