wilczek007 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='shanti']Na zewnątrz to czasem słoneczko przyświeci i sie psiaki wygrzeją. W środku ziąb cały czas.:shake:[/QUOTE] shanti to raczej na zewnątrz jest gorzej...słonce tam nie swieci bo to na wschód boksy i wiecznie zimno. Mini narazie siedzi ze szczeniakami to im ciepło bo z innego boksu zwiewała(takie idiotyczne kraty są). Quote
shanti Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 To Mini taka ucieczkowiczka:-o Przedsiębiorcza dziewczynka;) Quote
danka1234 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 widze zadnych szans na domek nie widać jeszcze.:-( Quote
shanti Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Telefonów nie ma, biedna Mini musi poczekać w kolejce, bo z jeszcze jednym dt sobie nie poradzimy. Quote
Jo37 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zostałam zaproszona na wątek . Wysłałam zdjęcia suni z prośbą o DT . Napiszcie proszę jaka ona jest do dzieci i innych psiaków? Pewno nie ma możliwości sprawdzenia jaka jest do kotów . Quote
shanti Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dzięki, że jesteś. :lol: Podsumowując wiadomości od Wilczek, mała jest wesołą, rozbawioną psiną, była w domu z dziećmi i raczej nie skarżyli się, ze ich nie lubi. Koty, ciężko powiedzieć, chyba nie będzie jak sprawdzić:shake: Nie ma info, żeby nie zgadzała się z innymi psiakami. Jest po sterylce. Jak ją zobaczyłam, była malusią, trzęsącą się galaretką, Wilczek pisała, że malutka się już rozlużniła. Lubi uciekać, więc trzeba jej pilnować. Quote
Jo37 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Decyzja powinna być po niedzieli . W weekend maja odbyć się narady rodzinne ponieważ w grę wchodzi też chłopak z innego schroniska .Mam nadzieję,że do suni uśmiechnie się szczęście. Quote
malagos Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jo37 napisał(a):Decyzja powinna być po niedzieli . W weekend maja odbyć się narady rodzinne ponieważ w grę wchodzi też chłopak z innego schroniska .Mam nadzieję,że do suni uśmiechnie się szczęście. O, Asiu, super! :lol: Strasznie jej szkoda, ze tak marznie... Quote
danka1234 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 podajcie jakis adres,wyśle jej polarowy kubraczek zeby miała cieplej o ile nie jest tam mokro i bedzie mogła go nosić. Quote
monika55 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziekujemy za wszystko. Mini pojechala do domu stalego.:lol: Quote
danka1234 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 o rany ależ wieści,to cudownie ze kruszunka juz ma domek.:multi: a wiecie gdzie trafiła i cokolwiek o domku? Quote
wilczek007 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 adresik mam, tylko gapa nr tel nie wziełam:oops:Pani jest z Bielska, była z mężem i córeczka, bardzo im sie spodobała Mini, oni tez wyglądali porzadnie, mam nadzieje ze nic sie juz nie zepsuje. Quote
shanti Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Mini nasza kochana, oby Ci się poszczęściło. Może wiesz Wilczku czy przyjechali z ogłoszenia, czy przypadkowo? Quote
danka1234 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 skoro sunia w domku to zmieńcie tytuł.;) Quote
shanti Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Nie wiem, boję się żeby jej znowu ktoś nie oddał po kilku dniach:shake: Wstrzymam się jeszcze. Ale jak ją oddadzą :mad: Quote
shanti Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Na razie nie zmienię tytułu:obrazic:Potem będzie na mnie, że zapeszyłam:eviltong: Quote
Recommended Posts