shanti Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Mini adoptowano bezpośrednio ze schronu. Ucieszę sie dopiero jak nie wróci przez powiedzmy dwa tygodnie. Już raz ją zwrócono. :angryy: Imię: Mini Wiek: ok.2 lata płeć: sunia rasa: jamnik Miasto: Jastrzebie Zdrój sterylizacja: goi się szczepienia: ? Malusieńka przestraszona jamnisia-mini. Jeśli jej nie wyciągniemy, nie wiem jak przezyje zimę:placz: Jest kompletnie zdezorientowana, przerażona, na razie samiutka w boksie. Raz porzucona została zabrana i po trzech dniach zwrócona "bo wymiotuje". Wyobrażacie sobie co ta malizna musiała czuć:placz: Tak trudno sie domyślić, że po ciężkostrawnym żarełku schroniskowym, a potem zmianie na domowe jedzonko żołądek może nie wytrzymać? :shake: Czy wizyta u weta to takie wielkie wyrzeczenie? Dla jej "państwa" tak było i bidulka znowu znalazła się w schronie. Sunia została wysterylizowana. Kontakt w sprawie adopcji tel. 606134140 [email protected] Ogłoszenia dla Mini wyszczególnione w poście 28 Dogomania Forum - View Single Post - 4 kilo jamniczego nieszczęścia w schronie. Pomocy, nie przeżyje zimy! Quote
Laima Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Podnoszę. Trzeba by ją pokazać na jamniki w potrzebie. Wkleić wątek? :shake: edit: Widzę, że już jest. Ech, śliczna malutka jamnisia - myślę, że jej się uda. Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Przed chwilką wkleiłam. Biedactwo, trzęsła się jak galareta:placz:Siedzi mi w głowie odkąd ją zobaczyłam. Quote
danka1234 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dobrze ze ja wkleiliscie na jamniki to wiecej osób ja zobaczy.Przy tylu watkach moglibysmy jej wogule nie zauważyc. Piszecie ze taka malizna,na fotkach wyglada na duzą a w jakim jest wieku?moze wiecie. Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Prawdopodobnie ma około dwa latka. Ale potwierdzi to jeszcze Wilczek jak się zjawi. Ona pracuje w schronisku, to mam nadzieje napisze nam coś więcej. Quote
danka1234 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 to zbierzcie jak najszybciej i jak najwiecej informacji do ogłoszeń. Sliczna i młodziutka jest sunieczka to domek pewnie szybciutko sie znajdzie. Quote
Isadora7 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Matko biedna malutka. Dane kontaktowe można prosić? Zrobie jej w niedziele aukcje. Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Kontakt na Wilczek tel.606134140 mail [email protected] mogę publicznie podać bo ma w profilu:eviltong: Dziekuję Wam bardzo za odzew. Wrzuciłam na adopcje.org Quote
wilczek007 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 możesz możesz podac, teraz to juz nie tajemnica:evil_lol: Z tą sunią jest tak: ma około 2 najwyzej 3 latka, jest naprawde malutka na zdjęciach wygląda wieksza. Juz i tak schudła. Trafiła do nas bo ktos ją znalazł na ulicy. Miała na sobie jakis pasek związany drutem:shake: Nikt jej nie szuka. Pisedziała jeden dzien malenstwo i zabrali ja panstwo wielce zakochani (po godzinie przebierania w psach bo mają małe dzieci!)i pojechali dobrze znając warunki na które sie zgodzili. Jak do nich napisałam to sie okazuje ze piesek rzyga i sie boją ze chory ale do weta nie maja kiedy isc:roll:. Na drugi dzien patrze a facet psa przywiózl bo chorego to on nie chce. W sumie dobrze po co wygodnym pacanom wogóle pies! Tylko tej nadzieji suni szkoda:-( No isiedzi sunia w boksie sama bo sie okazało ze ma cieczke i reaguje wymiotami tak samo jak moja sunia. dziekuję cioteczki za pomoc;) Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 No Ciocia Wilczek jak się rozpisze to z rozmachem:evil_lol: Nie chciałabym być w skórze tych ludzi jak się pojawią znów w schronie:evil_lol::diabloti: Quote
wilczek007 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 nooo..bede szalała tym razem miske pokrzywie na ich głowach...:evil_lol: Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Wiola, jeśli ona wróciła po kilku dniach to czy znowu obowiązuje ją kwarantanna? Quote
wilczek007 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 no niestety... no i tez zaszczepic musimy. Tamci ludzie wytargali ją tak jak stała a potem co?wróciła. Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Przez takich debili sunia ma znowu 14 dni karceru:angryy: Quote
Isadora7 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 shanti napisał(a):No Ciocia Wilczek jak się rozpisze to z rozmachem:evil_lol: Nie chciałabym być w skórze tych ludzi jak się pojawią znów w schronie:evil_lol::diabloti: wilczek007 napisał(a):nooo..bede szalała tym razem miske pokrzywie na ich głowach...:evil_lol: Eee tam szkoda nawet rąk brudzić. Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Można nogą i ręce będą czyste:diabloti: Quote
wilczek007 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to było dobre!!! Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 odbierz maila to sie pośmiejesz:lol: Quote
wilczek007 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 :-o:evil_lol::evil_lol:wooow, no fakt, a psiunia tylko zagląda kiedy ze to tam zniknie:evil_lol: Quote
shanti Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 on zagląda kiedy dojrzeje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka1234 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 czyli ze sunia ma kwarantanne? to kiedy byłaby gotowa do adopcji? bo nie wiem czy w tej sytuacji jest sens juz teraz ogłoszenia czy zaczekać? Quote
monika55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dobrze ze sunia ma watek. Trzeba jak najwiecej psin wyekspediowac do domow przed styczniem.:roll: Quote
shanti Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 danka1234 jeśli możesz to ogłaszaj, będziemy wdzięczne:loveu: Postaramy się Moniko;) Quote
wilczek007 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 danka1234 napisał(a):czyli ze sunia ma kwarantanne? to kiedy byłaby gotowa do adopcji? bo nie wiem czy w tej sytuacji jest sens juz teraz ogłoszenia czy zaczekać? ogłaszaj, ogłaszaj nie wierzę zeby do tygodnia sie tłumy całe zgłaszały, akurat bedzie po kwarantannie jak sie komus zechce zajrzec pewnie. dziękujemy danka za pomoc;) Quote
Isadora7 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 czyli allegro na spokojnie tez można przygotować rozumiem. Quote
Recommended Posts