Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem już jakie są zasady bazarku bo już je przestudiowałam zdjęcia od Andzike już mam :) mam też kilka własnych pozycji ksiązkowych już obfoconych. nie wiem czy to przeczytacie bo może mnie po raz kolejny skasuje i zawiesi no ale ostatnią próbę podejmę

Posted

W srodę jedziemy z kocurkiem do kliniki dr Szulca na konsultacje.Mamy dom tymczasowy w Warszawie ,Andzike mozemy mieć do Ciebie znów prośbę o sprawdzenie domku?:roll:Robisz to zawsze doskonale. Kocurek jest słodki i jest kotkiem specialnej troski zależ nam ,zeby domek był odpowiedni.

Posted

Oooo, domek dla kocurka? ;) Tego jeszcze nie robilam :D czy mam zabrać ze sobą Rudolfa? ;)
Czwartek / piątek mam wolne - w czwartek odbieram z Centralnego Joszi z Ostrowa Wlkp i zawoże do nowego domku, ale poza tym jestem na rozkazy ;)

Posted

Andzike dziękuję:) i mam nadzieję że domek okaże się tak świetny jak brzmiało w słuchawce:)
zabieram dzisiaj komputer do domu i małe takie coś co mi łączność zapewni:) i zaczynam bazarkować:)
Andzike jakie ceny minimalne ustalasz dla swoich ksiązek?:)

Posted

:) oki:) taka spontaniczna myśl mi się napisała:) mam takie pytanie gdyby dzieciaki z którejś szkoły chciały zrobić zbiórkę na schronisko to jak to trzeba zorganizować? chodzi mi o zbiórkę podobną do dżerkowej:)

Posted

wydaje mi się, że z tym pytaniem do dżerki, bo ona najlepiej wie jak to zoorganizować. Ma w końcu doświadczenie ;-)
jestem ciekawa jakie tytuły ksiązek macie??i co jeszcze??

Posted

[quote name='argusiowa']:) oki:) taka spontaniczna myśl mi się napisała:) mam takie pytanie gdyby dzieciaki z którejś szkoły chciały zrobić zbiórkę na schronisko to jak to trzeba zorganizować? chodzi mi o zbiórkę podobną do dżerkowej:)[/QUOTE]

Dzieciaki muszą mieć opiekuna ze szkoły, pozwolenie na piśmie od rodziców, trzeba wyznaczyć ramy czasowe zbiórki i sposób, w jaki będzie się odbywała, jakieś plakaty trzeba sobie stworzyć, czy ulotki ręcznie robione promujące zbiórkę. A potem trzeba się rozliczyć z tego co zostało uzbierane, musi być protokół podpisany przez koordybatora działań, a potem ładne podziękowanie w formie np gazetki ze zdjęciami przekazania darów. Dyrektor szkoły powinien wyrazić zgodę na takie przedsięwzięcie.

Posted

Antoś został pogryziony przez Tapczanika,awanture zaczął Antos!Odyn natomiast został pogryziony przez Borysa,zaczął Borys.Chłopaki rozsadzone do róznych boksów.

Posted

Dziewczyny znalazłam okazyjnie transport do Bogatyni za 300zł .Pan moze zawieżć nasza Abi juz w sobotę.Dogadujemy się z przyszła opiekunka Abi jest w stanie pokryc w części koszty transportu(100zł),100zł proponuję wziąc ze skarpety czy mozemy złozyć sie na pozostałe 100zł(wszystkie)kazdy po trochu.Potrzebujemy 5 razy po 20 zł albo 10 razy po 10 zł.Oczekuje propozycji.BARDZO SZYBKO BO MUSZĘ TO USTALIĆ DO DZIŚ!Proszę o delkaracje!

Posted

Dobra prosze o wpisy!!!

[COLOR=red]Figafiga - 10 zł[/COLOR]
[COLOR=red]Romka - 10 zł[/COLOR]
[COLOR=Red]Mamanabank - 10 zł[/COLOR]
[COLOR="#ff0000"]UMilki - 20 zł[/COLOR]
[COLOR=Red]Grażynka - 10 zł
Camisiowa - 10 zł[/COLOR]
[COLOR=Red]Argusiowa - 10 zł[/COLOR]
[COLOR="#ff0000"]Kaja - 20 zł[/COLOR]

prosimy dziewczyny

Posted

Hej, pisałam o tym psu co błąka się po mojej wsi dzisiaj moja mama prawie go potrąciła samochodem wyskoczył z krzaków :( i się wystraszyłam i niedługo dodam zdjęcia i mam pytanie bo moja mama chciała go zawieść do schroniska tylko boi się że nie wezmą go albo będzie trzeba dać karmę albo pieniądze :( czy byśmy mogły go zawieść do schronu ??

Posted

[quote name='pysiunia133']Hej, pisałam o tym psu co błąka się po mojej wsi dzisiaj moja mama prawie go potrąciła samochodem wyskoczył z krzaków :( i się wystraszyłam i niedługo dodam zdjęcia i mam pytanie bo moja mama chciała go zawieść do schroniska tylko boi się że nie wezmą go albo będzie trzeba dać karmę albo pieniądze :( czy byśmy mogły go zawieść do schronu ??[/QUOTE]

W tej sprawie musisz zadzwonić do Zakładu Usług Komunalnych w UM w Łowiczu, my nie decydujemy o tym, który psiak zostanie przyjęty do schroniska, a który nie, możesz też zadzwonić bezpośrednio do p.Marka do schroniska i zapytać.