argusiowa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 wiem już jakie są zasady bazarku bo już je przestudiowałam zdjęcia od Andzike już mam :) mam też kilka własnych pozycji ksiązkowych już obfoconych. nie wiem czy to przeczytacie bo może mnie po raz kolejny skasuje i zawiesi no ale ostatnią próbę podejmę Quote
Romka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 W srodę jedziemy z kocurkiem do kliniki dr Szulca na konsultacje.Mamy dom tymczasowy w Warszawie ,Andzike mozemy mieć do Ciebie znów prośbę o sprawdzenie domku?:roll:Robisz to zawsze doskonale. Kocurek jest słodki i jest kotkiem specialnej troski zależ nam ,zeby domek był odpowiedni. Quote
Andzike Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Oooo, domek dla kocurka? ;) Tego jeszcze nie robilam :D czy mam zabrać ze sobą Rudolfa? ;) Czwartek / piątek mam wolne - w czwartek odbieram z Centralnego Joszi z Ostrowa Wlkp i zawoże do nowego domku, ale poza tym jestem na rozkazy ;) Quote
Romka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 DZIĘKI STOKROTNE W IMIENIU NASZEGO KOCURKA!Wysyłam Ci informacje na PW! Quote
Andzike Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ok, przeczytałam :) Zajmę się tym w czwartek lub w piątek jak kocurek bedzie juz po konsultacji :) Quote
Andzike Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ok, mam :) zajmę się tym czwartek / piątek :) Quote
argusiowa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Andzike dziękuję:) i mam nadzieję że domek okaże się tak świetny jak brzmiało w słuchawce:) zabieram dzisiaj komputer do domu i małe takie coś co mi łączność zapewni:) i zaczynam bazarkować:) Andzike jakie ceny minimalne ustalasz dla swoich ksiązek?:) Quote
argusiowa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 :) oki:) taka spontaniczna myśl mi się napisała:) mam takie pytanie gdyby dzieciaki z którejś szkoły chciały zrobić zbiórkę na schronisko to jak to trzeba zorganizować? chodzi mi o zbiórkę podobną do dżerkowej:) Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 wydaje mi się, że z tym pytaniem do dżerki, bo ona najlepiej wie jak to zoorganizować. Ma w końcu doświadczenie ;-) jestem ciekawa jakie tytuły ksiązek macie??i co jeszcze?? Quote
mamanabank Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='argusiowa']:) oki:) taka spontaniczna myśl mi się napisała:) mam takie pytanie gdyby dzieciaki z którejś szkoły chciały zrobić zbiórkę na schronisko to jak to trzeba zorganizować? chodzi mi o zbiórkę podobną do dżerkowej:)[/QUOTE] Dzieciaki muszą mieć opiekuna ze szkoły, pozwolenie na piśmie od rodziców, trzeba wyznaczyć ramy czasowe zbiórki i sposób, w jaki będzie się odbywała, jakieś plakaty trzeba sobie stworzyć, czy ulotki ręcznie robione promujące zbiórkę. A potem trzeba się rozliczyć z tego co zostało uzbierane, musi być protokół podpisany przez koordybatora działań, a potem ładne podziękowanie w formie np gazetki ze zdjęciami przekazania darów. Dyrektor szkoły powinien wyrazić zgodę na takie przedsięwzięcie. Quote
Romka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Antoś został pogryziony przez Tapczanika,awanture zaczął Antos!Odyn natomiast został pogryziony przez Borysa,zaczął Borys.Chłopaki rozsadzone do róznych boksów. Quote
Romka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Dziewczyny znalazłam okazyjnie transport do Bogatyni za 300zł .Pan moze zawieżć nasza Abi juz w sobotę.Dogadujemy się z przyszła opiekunka Abi jest w stanie pokryc w części koszty transportu(100zł),100zł proponuję wziąc ze skarpety czy mozemy złozyć sie na pozostałe 100zł(wszystkie)kazdy po trochu.Potrzebujemy 5 razy po 20 zł albo 10 razy po 10 zł.Oczekuje propozycji.BARDZO SZYBKO BO MUSZĘ TO USTALIĆ DO DZIŚ!Proszę o delkaracje! Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dobra prosze o wpisy!!! [COLOR=red]Figafiga - 10 zł[/COLOR] [COLOR=red]Romka - 10 zł[/COLOR] [COLOR=Red]Mamanabank - 10 zł[/COLOR] [COLOR="#ff0000"]UMilki - 20 zł[/COLOR] [COLOR=Red]Grażynka - 10 zł Camisiowa - 10 zł[/COLOR] [COLOR=Red]Argusiowa - 10 zł[/COLOR] [COLOR="#ff0000"]Kaja - 20 zł[/COLOR] prosimy dziewczyny Quote
Romka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Masz moje 10 zł.Dziewczyny jak dobrze pojdzie to Abi juz w sobote bedzie w domku! Quote
camisiowa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja i Grażynka (przed chwilą z nią rozmawiałam) też deklarujemy po 10 zł, czyli razem od nas dla Abi będzie 20 zł. Quote
pysiunia133 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Hej, pisałam o tym psu co błąka się po mojej wsi dzisiaj moja mama prawie go potrąciła samochodem wyskoczył z krzaków :( i się wystraszyłam i niedługo dodam zdjęcia i mam pytanie bo moja mama chciała go zawieść do schroniska tylko boi się że nie wezmą go albo będzie trzeba dać karmę albo pieniądze :( czy byśmy mogły go zawieść do schronu ?? Quote
mamanabank Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Oczywiście dokładam się do transportu Abi, na dzień dzisiejszy 10zł Quote
mamanabank Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='pysiunia133']Hej, pisałam o tym psu co błąka się po mojej wsi dzisiaj moja mama prawie go potrąciła samochodem wyskoczył z krzaków :( i się wystraszyłam i niedługo dodam zdjęcia i mam pytanie bo moja mama chciała go zawieść do schroniska tylko boi się że nie wezmą go albo będzie trzeba dać karmę albo pieniądze :( czy byśmy mogły go zawieść do schronu ??[/QUOTE] W tej sprawie musisz zadzwonić do Zakładu Usług Komunalnych w UM w Łowiczu, my nie decydujemy o tym, który psiak zostanie przyjęty do schroniska, a który nie, możesz też zadzwonić bezpośrednio do p.Marka do schroniska i zapytać. Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 halo dziewczyny czekamy na dalsze deklaracje...bardzo prosimy dla naszej Abi Romka poszły zdjęcia Quote
argusiowa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 jednocześnie proszę o jakieś małe wsparcie w marcu dla Fridka na tymczas lub leki :eviltong::diabloti: Quote
Romka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Zdjęcia doszły!Pieniądze odbiore jutro od Argusiowej ,jedziemy z kocurkiem na konsultacje do dr Szulca Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Romka kiedy robisz remament stryszku bo chętnie zajrzę... Quote
Recommended Posts