Romka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='argusiowa']Melduję się posłusznie :) mam kocioł w pracy bo dostawy zjechały ale zabieram kompa do domu wiec wieczorem popodnoszę wątki :) no i kombinuję kaskę dla psiaków a to wymaga pochodzenia:)[/QUOTE] Argusiowa z kaską czy raczej za kaską chodzenie bardzo mi sie podoba!Niedługo znowu zacznę ,nie mogę za często bo przestaną mnie zapraszać! Quote
kajkoowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A Romko czy możemy oprócz zdjęć wziąć też jakieś psiaki na spacer?:cool3: Quote
argusiowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 na pw podeślijcie mi instrukcje i inne takie a ja wieczorem mogę popracować przy kompie :) szykuje małą wyprzedaż na allegro własnego księgozbioru i coś niecoś wpadnie znowu do skarpety:) ale konkrety na początku marca Quote
Romka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Kaja10014']A Romko czy możemy oprócz zdjęć wziąć też jakieś psiaki na spacer?:cool3:[/QUOTE] Jak będa zdjecia to musicie wziąc je poza schronisko!Oczywiste!Jak będa trudnosci dzwoń!Powiedziałam ,ze znacie wszystkie psiaki! Quote
Figafiga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 argusiowa daj spis księgozbioru, może coś dla mnie się znajdzie i kupie i pójdzie do skarpety.ok watek Ruperta może być zamkniety, utowrzyłam przez przypadek 3 i kazałam modowi usunąc dwa i może usuwa i ten założę nowy ok dziewczyny zazdroszczę ferii aaa, ja niedługo moge mieć dłuższe płatne ferie hi hi hi Quote
Romka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='argusiowa']na pw podeślijcie mi instrukcje i inne takie a ja wieczorem mogę popracować przy kompie :) szykuje małą wyprzedaż na allegro własnego księgozbioru i coś niecoś wpadnie znowu do skarpety:) ale konkrety na początku marca[/QUOTE] Argusiowa posunęłas mi pomysł,ja tez mam chęc na porzadki na strychu! Quote
kajkoowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Romciu to świetnie, Paula strasznie się ucieszyła ja też jestem bardzo zadowolona, postaramy się wziąć psiaki, którym Figafiga założyła wątek i które mają same zdjęcia w boksie ;) Quote
Romka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Bardzo sie cieszę Kaju napiszecie coś o Śniezku w opisie ?Ja dowiem sie ile lat ma Śniezek i jeden watek mamy gotowy! Quote
argusiowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Figafiga']argusiowa daj spis księgozbioru, może coś dla mnie się znajdzie i kupie i pójdzie do skarpety.ok Oki wieczorkiem usiądę i spiszę wszystko:) Quote
Figafiga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dziewczyny zgubiłam w sobotę zaślepkę do obiektywu wartą ok. 60 zł. Jak któraś by znalazła to proszę o oddanie. Jestem strasznie zła, bo taka mała rzecz, ale bardzo ważna. [IMG]http://www.pstryk.pl/img/9/05459/main.jpg[/IMG] Quote
Figafiga Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [COLOR=red]mamanabank zmień Rupertowi link, tamte watki zostały usunięte przez moda, bo zrobiłam 3 i kazałam usunąc diwe, a mod roztrzepany wszystkie usunął więc zrobiłam nowy wątek[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180018-RUPERT-kawaler-do-wziAE-cia-do-domku?p=14123874#post14123874[/URL] Quote
klaudia14 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Biedne te psiaki ;(| Jeden odchodzi a następny przychodzi :( To jest okropne ....Ludzie strasznie traktują zwierzęta ! Ten Śnieżek co to u nas na osiedlu mieszkał był strasznie traktowany przez dzieci rzucali w niego czym popadnie :( Quote
argusiowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Prośba do Figi albo Kai: mam zepsuty aparat a chciałabym aby Burasowi zrobić jakieś fajniejsze i cieplejsze fotki, dziewczyny czy któraś z Was miałaby czas przejść się do lecznicy w tym celu? Wiem że działacie aparatami :) Quote
Romka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Zapłaciłam za budę z pieniędzy ,które dostałyśmy od dzieci ze szkoły podstawowej wTeresinie 250zł.Jutro będzie prawdopodobnie w schronisku! Quote
argusiowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kaju będę wdzięczna:) Buras ma same takie jakieś te zdjęcia nie bardzo zachęcające do adopcji, a przecież jest taki miziaty i kochany:) Fidze wiszę ciacho to i dla Ciebie przy najbliższej okazji coś przygotuję:) Quote
Figafiga Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 a ja za bardzo do weterynarza chodzić nie będę, mnóstwo zarazków....a teraz muszę o siebie dbać....w sobotę będę, ale tylko będę zdjęcia robić ;-) a ktos musi mi te psiaki wyprowadzać oświadczam, że MAJA i KITKA mają uzupełnione opisy ;-) Quote
argusiowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Figa a to oczywiście jasna sprawa:) ale ciacho dobre to chyba Ci nie zaszkodzi ;)? Quote
Figafiga Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 oczywiście, że nie..to co do soboty argusiowa ;-) Quote
Romka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Figafiga']a ja za bardzo do weterynarza chodzić nie będę, mnóstwo zarazków....a teraz muszę o siebie dbać....w sobotę będę, ale tylko będę zdjęcia robić ;-) a ktos musi mi te psiaki wyprowadzać oświadczam, że MAJA i KITKA mają uzupełnione opisy ;-)[/QUOTE] "BIerę" się za resztę bo miałam trochę roboty w robocie i nie mogłam nic po cichutku pisać! Quote
mamanabank Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dżerka zobacz [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/c0b5f24b0d3d6ceb6e1cd974e8b6f594,10,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/060eb879e76fdcf733dc34eafb5c36d8,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
argusiowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kochane kobiety mamy kolejna kocią bidę, trójłapkowego Grypsa z więzienia:):) [url]http://www.dogomania.pl/threads/180144-Gryps-trA-jnoA-ny-kociak-A-owicki-do-adopcji-Pilnie-Wszelka-pomoc-mile-widziana?p=14134489#post14134489[/url] więcej dowiem się jutro! Aha najważniejsze:) Burasek w dnu swojego święta dostał nowy domek:) Otrzymałam telefon od Pani Majki że Buras pojechał do nowego domu! Kaju nie musisz zdjęć już robić Burasowi, ale jeśli miałabyś ochotę pomóc w sfotografowaniu Grypsa:) Quote
camisiowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Mała podpowiedź dla Figi, która często nadaje imiona naszym psiakom [URL]http://www.mojpupil.pl/imiona_dla_psow[/URL] Quote
Figafiga Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 rewelacja dzięki....sama wymyślam, ale teraz mam podkładkę ;-) dziewczynki ogłaszam, że idę do szpitala jutro i nie wiem, czy lekarz mój mnie zatrzyma na dłużej czy też nie, więc w sobotę może mnie nie być. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze ;-) a teraz na wesoło: Moim zastępcą w fotografowaniu mianuję Kaję ;-) z Mają też bym prosiła, żeby wyszła Kaja oki...a jak masz jakis gryzak z juty to weź dla Majki, niech sie poprzeciąga ;-) Buziaki dla Was Quote
kajkoowa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To trzymam kciuki Figa, żeby wszystko było dobrze. A gryzak jakiś tam mam, wzięłabym piłkę, ale Maja woli się chyba przeciągać niż za czymś biegać :) Quote
Recommended Posts