Figafiga Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a czym ja odstraszam!!dajcie przykład!!!bo wychodzi na to, że ja jestem taka zła!!!! Quote
Romka Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Figula no cos Ty!Co byśmy bez Ciebie zrobiły!:buzi: Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 :mad::mad::mad::mad::mad::mad:no no, bo jak poszczuje moim pitem grenlandzkim ha ha ha, to zaliże, zaskacze, pobrudzi i obszczeka na śmierć!!!! [URL=http://img51.imageshack.us/i/dsc0274yb.jpg/][IMG]http://img51.imageshack.us/img51/8778/dsc0274yb.jpg[/IMG][/URL] Quote
mamanabank Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Romka Ty się nie przejmuj, co my skwasimy to Ty dosłodzisz i będzie git! A mówiłaś, że lubisz słodko-kwaśne :-) Quote
zuzia_kuzik Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 figo a moglabys mi podac swoja poczte ?? wyslala bym Ci to zdjecie kalendarza a ty bys tu wstawila , bo ja to ciemna kobieta jesetm Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 oki zuzia [email][email protected][/email] Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 perdusia albo ja albo wy usuńcie z NK Puszka i Bubę, bo mają już domy Quote
UMilki Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A propos kalendarza... Nie myślałyście o zrobieniu kalendarza ze zdjęciami naszych psiaków ze schronu?? Ja z przyjemnością mogę go przygotować. Trzeba by było tylko "zmolestować" jakąś drukarnię, co by sponsorowała przedsięwzięcie :) (w sensie druku) i potem zrobić aukcję? To by mogło być coś... Szkoda, że nie pomyślałam o tym wcześniej. Widziałam kiedyś taki koci kalendarz ze zdjęciami kotów forumowiczów, a zamiast imienin ludzkich, były wstawione imiona kocie :) Quote
Romka Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Musimy o tym pogadać we wlasnym gronie pomysł przedni,drukarnie biore na siebie! Pytanie czy nie jest za pózno!:lol: Quote
Romka Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Mam jeszcze informację o naszej LULU,pamietacie biało-beżową suczkę ,która mieszkała w tym boksie co Reks i Hera?Otóz LULU to teraz PUNIA!Punia juz na 3 dzień poczuła sie u siebie i chciała ugryż sąsiada!Mieszka z psiakiem i kotami!Jak jest sama na podwórku to bawi się z kociakami,ale kiedy są we dwoje to działa zasada "zabij kota".W ten sposób nasza Punia pozbawiła życia jednego ze swoich towarzyszy!Punia poluje tez na szczury i jak powiedział jej nowy opiekun odnosi sukcesy!Widać było,ze jej opiekun ja lubi.Martwiłysmy się trochę jaki jest nowy domek naszej LULU ale jak na razie jestem uspokojona!Wiosna pewnie ja odwiedzimy! Quote
Romka Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Figula ten rotkopodobny dla mnie a dobermanopodobny dla Ciebie to prawdopodobnie 1 z 3 psów o których pisałysmy na watku.Husky,miks huski i własnie ten pies ,którego wyłowiono z rzeki!Powiadomiłam właściciela może rozpozna w tym psiaku swojego psiaka!Jutro dowiem sie więcej!Trzeba zbójowi uniemożliwić uciekanie z podwórka bo to naprawdę grożny pies jeśli to ten pies! Quote
Romka Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Następna wiadomość!Psiak ze sznurkiem widziany na Nowym Rynku!Zdaniem pani ,która mnie o tym powiadomiła wygląda o niebo lepiej niz ostatnio kiedy go widziała!Czasami go karmi!To o niebo lepiej to jego wyglad fizyczny ale takze lepszy stosunek do ludzi(mniej sie boi).Udzieliłam informacji co nalezy z nim zrobić jak się pojawi (zatrzymac w miejscu ,które uniemozliwi mu ucieczkę) i podałam mój nr telefonu!Bądżmy dobrej mysli! Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a ja bym tego agresywnego psa właścicielowi nie oddawała - jak mu zwiał jak się nim nie interesuje i zagryza inne osy i atakuje ludzi - to jaki sens - to bomba z opóźnionym zapłonem.... zuzia już patrzę i wkleję tu na wątku - nie doszły żadne zdjęcia zuziu Quote
perdusia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Figafiga']perdusia albo ja albo wy usuńcie z NK Puszka i Bubę, bo mają już domy[/QUOTE]Puszka już mogę ale Buba ma piękny wierszyk ale cóż usuniemy jak sobie chcecie. Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 wiesz niektórzy ludzie nie potrafią czytać i jak spojrzą na zdjęcie to będą pisać czy psiak jest w schronie...jesli nie chcesz nie usuwaj Quote
Romka Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 DZIEWCZYNY ZGŁASZAM OFICJALNY WNIOSEK O REGULARNE PODNOSZENIE WĄTKÓW!Reks i Hera oraz Abi byli na 3i 4 stronie forum łódziego!Proszę pomyślcie o nich ,kto tam dotrze? Quote
perdusia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Romka']DZIEWCZYNY ZGŁASZAM OFICJALNY WNIOSEK O REGULARNE PODNOSZENIE WĄTKÓW!Reks i Hera oraz Abi byli na 3i 4 stronie forum łódziego!Proszę pomyślcie o nich ,kto tam dotrze?[/QUOTE]Ja byłam u Abi, przy okazji szukania Perełki. Quote
Romka Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dzieki Perdusia i pozostałe dziewczyny jak cos jest na 3 lub 4 zaraz podnoście! Quote
perdusia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dziewczęta gdzie jest Perełka nie widzę jej a doszłam do 6 strony. Ratujcie!!!! Quote
DogAngel Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/3815/dsc01105j.jpg[/IMG] [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/2799/dsc01109y.jpg[/IMG] Dodaję te dwa zdjęcia tutaj, ponieważ wydaje mi się, że ten piesek nie ma osobnego wątku, a uznałam że są to dwie najbardziej przejmujące fotografie z mojej sobotniej wizyty w schronisku,psina ma takie smutne spojrzenie :( . Jest chyba nowy , jego boks znajduje się zaraz obok boksu Princessy. Quote
Recommended Posts