Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dżerka zrobiła zbiórkę i będzie w sobotę w schronisku!Pewnie sama napisze już po fakcie co ma dla naszych psiaków!Ja już teraz DZIEKUJĘ BARDZO!

Posted

Zdjęcia Brysia i Frani są na 59 str tego wątku, wkleiłam tez pojedyncze zdjęcia na wątku skarpety
[url]http://www.dogomania.pl/threads/177078-SKARPETA-A-OWICKA-Fundusz-na-A-owickie-psiaki?p=13832588#post13832588[/url]

Posted

nasza Lenka :-((((((((((((((

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177753-Lena-krAE-gosA-up-na-wierzchu-pomocy?p=13894637#post13894637[/url]

[URL=http://img34.imageshack.us/i/dsc0247z.jpg/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/4339/dsc0247z.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Romka']Juz widziałam jak wchodziłam na wątek Mozarta,moze jutro przeczytam dokładnie!Toż to psiurek podobny do mojej Romci nie mogłam nie wejść![/QUOTE]

Mi on jakoś tak z pyszczka przypomina Nelke.. :( Biedne maleństwo :(
Zdejmuje banerek Nory i wstawiam jego - póki co tylko tak mogę pomóc :(

Posted

Nasza Lenka ma straszna ranę,jak ona musiała cierpieć a dodatkowo była w ciązy!Biedna suczka!Tak bardzo lgnie do ludzi a oni zrobili jej taką krzywdę!

Posted

[quote name='andzike']mi on jakoś tak z pyszczka przypomina nelke.. :( biedne maleństwo :(
zdejmuje banerek nory i wstawiam jego - póki co tylko tak mogę pomóc :([/quote]

wchodzcie też do lenki jej jest potrzebna pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dzwoniłam dzis do lecznicy z zapytaniem czy mozemy pomoc jakos Lence i kupić np.jakies specjalistyczne opatrunki,ale p.doktor powiedziała,ze na razie nie jest to potrzebne bo rana bardzo ładnie sie goi.Byla mocno zainfekowana,prawdopodobnie po strzale albo uderzeniu czyms ostrym!Lenka dodatkowo była w ciązy i jest już po sterylce aborcyjnej.Będzie dobrze a potem szukamy jej domku.

Posted

:pissed:[quote name='Figafiga']no właśnie...krew mnie zalewa jak widzę takie zwierzaki, a tych co im to zrobili ucięłabym łapska!!!!nie mówiąc o czym innym[/QUOTE]myślę dokładnie to samo. :pissed:

Posted

A ja poszłam dziś po pracy z kaszaneczką dla Punia i Leny!:eviltong:Punio,śliczności siedział zamknięty w klatce ale jak podeszłam to podniósł się i zadł ze smakiem kaszaneczki ,oblizał się słodko,potem polizał mnie po nosie i po rękach!:lol:Podrapałam go po grzbiecie i za uszkiem.Drżał z emocji,bo pewnie myslał,ze baby znów chcą cos mu zrobić!Nie męczyłam Punia i poszłam sobie!Lena chodziła po lecznicy ale p.doktor zabroniła dać je kaszanki bo wczoraj zjadła za duzo pasztetowej i...wiecie o co chodzi:cool3:.Lena jest dama więc wprost nie napiszę!:evil_lol:

Posted

spotkałam dwa nowe ogłoszenia psie jedno o zaginieciu dwóch psów, w zasadzie suczek, 2 stycznia w okolicach ul. Kaliskiej zginęły dwie suczki z jednego domu, owczarek niemiecki 9 miesięcy i druga suczka jasnobrązowa z czarnym, średniego wzrostu .

drugie ogłoszenie dotyczyło znalezionej czekoladowej spanielki.

nie wiem czy są aktualnie nie miałam gdzie zanotować nr telefonów. Wiszą w sklepie między Alejkami a Starym Rynkiem idąc od ronda (dawna Dymitrowa?)mniej więcej na przeciwko restauracji u Błażeja i jeszcze jedno to samo na Zduńskiej.

Posted

W schronisku jak co sobota,szaleństwo sobotnie!Duzo ludzi,duzo psiaków,duzo hałasu ale tez duzo dobrego ,bo psiaki szczęsliwe!W schronisku jest mały psiaczek szarobury widywany pod Kauflandem!Najpierw przerazony a potem kiedy zobaczył,ze nie dzieje sie nic złego wyszedł z budy i usiadł przy kratach prosząc o głaski!BARDZO MI GO SZKODA!Podobno miał dom ale niezbyt odpowiedzialny i całymi dniami grzał sie w Kauflandzie!