Romka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Dżerka zrobiła zbiórkę i będzie w sobotę w schronisku!Pewnie sama napisze już po fakcie co ma dla naszych psiaków!Ja już teraz DZIEKUJĘ BARDZO! Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zdjęcia Brysia i Frani są na 59 str tego wątku, wkleiłam tez pojedyncze zdjęcia na wątku skarpety [url]http://www.dogomania.pl/threads/177078-SKARPETA-A-OWICKA-Fundusz-na-A-owickie-psiaki?p=13832588#post13832588[/url] Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/177341-TERIER-NIEMIECKI-mix-po-NOSA-WCE-z-objawami-neurologicznymi-NIEDOWA-AD-A-AP[/url] Romka zobacz!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((((( Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 nasza Lenka :-(((((((((((((( [url]http://www.dogomania.pl/threads/177753-Lena-krAE-gosA-up-na-wierzchu-pomocy?p=13894637#post13894637[/url] [URL=http://img34.imageshack.us/i/dsc0247z.jpg/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/4339/dsc0247z.jpg[/IMG][/URL] Quote
Romka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Juz widziałam jak wchodziłam na wątek Mozarta,moze jutro przeczytam dokładnie!Toż to psiurek podobny do mojej Romci nie mogłam nie wejść! Quote
Andzike Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Romka']Juz widziałam jak wchodziłam na wątek Mozarta,moze jutro przeczytam dokładnie!Toż to psiurek podobny do mojej Romci nie mogłam nie wejść![/QUOTE] Mi on jakoś tak z pyszczka przypomina Nelke.. :( Biedne maleństwo :( Zdejmuje banerek Nory i wstawiam jego - póki co tylko tak mogę pomóc :( Quote
Romka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Nasza Lenka ma straszna ranę,jak ona musiała cierpieć a dodatkowo była w ciązy!Biedna suczka!Tak bardzo lgnie do ludzi a oni zrobili jej taką krzywdę! Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='andzike']mi on jakoś tak z pyszczka przypomina nelke.. :( biedne maleństwo :( zdejmuje banerek nory i wstawiam jego - póki co tylko tak mogę pomóc :([/quote] wchodzcie też do lenki jej jest potrzebna pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
perdusia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Matko, jak patrzę na to to myślę, że Perełka miała bardzo dużo szczęścia. Quote
Figafiga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 no właśnie...krew mnie zalewa jak widzę takie zwierzaki, a tych co im to zrobili ucięłabym łapska!!!!nie mówiąc o czym innym Quote
Romka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Dzwoniłam dzis do lecznicy z zapytaniem czy mozemy pomoc jakos Lence i kupić np.jakies specjalistyczne opatrunki,ale p.doktor powiedziała,ze na razie nie jest to potrzebne bo rana bardzo ładnie sie goi.Byla mocno zainfekowana,prawdopodobnie po strzale albo uderzeniu czyms ostrym!Lenka dodatkowo była w ciązy i jest już po sterylce aborcyjnej.Będzie dobrze a potem szukamy jej domku. Quote
doddy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Czy w schronisku są jakieś bullowate? Na pierwszej stronie nie widzę, więc pytam. Quote
Romka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 W schronisku nie ma takich psiaków,jak będa będziemy wiedziały kogo powiadomić! Quote
perdusia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 :pissed:[quote name='Figafiga']no właśnie...krew mnie zalewa jak widzę takie zwierzaki, a tych co im to zrobili ucięłabym łapska!!!!nie mówiąc o czym innym[/QUOTE]myślę dokładnie to samo. :pissed: Quote
Romka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 A ja poszłam dziś po pracy z kaszaneczką dla Punia i Leny!:eviltong:Punio,śliczności siedział zamknięty w klatce ale jak podeszłam to podniósł się i zadł ze smakiem kaszaneczki ,oblizał się słodko,potem polizał mnie po nosie i po rękach!:lol:Podrapałam go po grzbiecie i za uszkiem.Drżał z emocji,bo pewnie myslał,ze baby znów chcą cos mu zrobić!Nie męczyłam Punia i poszłam sobie!Lena chodziła po lecznicy ale p.doktor zabroniła dać je kaszanki bo wczoraj zjadła za duzo pasztetowej i...wiecie o co chodzi:cool3:.Lena jest dama więc wprost nie napiszę!:evil_lol: Quote
perdusia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Moje drogie odwiedzajcie nk, bo jest tam dużo pytań, a ja nie umiem na wszystkie odpowiedzieć.:crazyeye: Quote
perdusia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Właśnie wróciłam z nk ktoś już odpowiada super. Czy to wy moje drogie?:multi: Quote
Romka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Perdusia jutro w schronisku jesteśmy około 9 00! Quote
Figafiga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja wystawiłam momentarz u Kusego, ale nie mam was w znajomych Quote
argusiowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 spotkałam dwa nowe ogłoszenia psie jedno o zaginieciu dwóch psów, w zasadzie suczek, 2 stycznia w okolicach ul. Kaliskiej zginęły dwie suczki z jednego domu, owczarek niemiecki 9 miesięcy i druga suczka jasnobrązowa z czarnym, średniego wzrostu . drugie ogłoszenie dotyczyło znalezionej czekoladowej spanielki. nie wiem czy są aktualnie nie miałam gdzie zanotować nr telefonów. Wiszą w sklepie między Alejkami a Starym Rynkiem idąc od ronda (dawna Dymitrowa?)mniej więcej na przeciwko restauracji u Błażeja i jeszcze jedno to samo na Zduńskiej. Quote
perdusia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Co to kurcze jest, że te psiaki tak giną?:roll: Będę się rozglądać. Quote
perdusia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jak było dzisiaj w schronisku? Szkoda, że muszę pracować w sobotę. Quote
mamanabank Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A ja zajrzałam na naszą klasę, odpisałam dziewczynce, która zadała dwa pytania, znam ją, pozwoliłam sobie odpisać. Quote
Romka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 W schronisku jak co sobota,szaleństwo sobotnie!Duzo ludzi,duzo psiaków,duzo hałasu ale tez duzo dobrego ,bo psiaki szczęsliwe!W schronisku jest mały psiaczek szarobury widywany pod Kauflandem!Najpierw przerazony a potem kiedy zobaczył,ze nie dzieje sie nic złego wyszedł z budy i usiadł przy kratach prosząc o głaski!BARDZO MI GO SZKODA!Podobno miał dom ale niezbyt odpowiedzialny i całymi dniami grzał sie w Kauflandzie! Quote
Recommended Posts