Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy :> ie jest co prawda ostre ale co tam. Eksperymentowalam i robilam sama sesje moja i Klarci :) Przy lepszym swietle na pewno wyszlo by lepiej ;)

Posted

No dziewczyny...duzo ladnych fot i buż!!!!:) Viola, bardzo ciekawa fota, Viris...ja bardzo lubie nieostre zdjecia:) Basiulka...mialas cos na sobie jak robilas foto?;))))))))

Posted

[quote name='Joss']No dziewczyny...duzo ladnych fot i buż!!!!:) Viola, bardzo ciekawa fota, Viris...ja bardzo lubie nieostre zdjecia:) Basiulka...mialas cos na sobie jak robilas foto?;))))))))[/quote] Basiulka jest piękną kobietą, i wystarczy dobry makijaż.:cool2: :lol: :lol: :lol:

Posted

A ja widziałam fantastyczne zdjęcie francuskiego hodowcy grzywaczy chińskich -nagich . Facecik był zupełnie goły ( no nie tak ładny jak Basiuilka ) , klejnoty rodzinne zasłaniały mu psy.
Zdjęcie można obejrzeć w książeczce wydanej w Polsce pt. PSY

Posted

[quote name='basiulka22tychy']joss tak mialam tylk safi lapka niechcacy sciaga ramiaczko od bluzeczki :) Darektr dziekuje :)[/quote] Bardzo lubimy Safi :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='elżbietarusos']A ja widziałam fantastyczne zdjęcie francuskiego hodowcy grzywaczy chińskich -nagich . Facecik był zupełnie goły ( no nie tak ładny jak Basiuilka ) , klejnoty rodzinne zasłaniały mu psy.
Zdjęcie można obejrzeć w książeczce wydanej w Polsce pt. PSY[/quote]

O kurde to musialo byc piekne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Na pierwszym zdjęciu jest mój mąż.
Ma zajęcia z rzeźby ze skazanymi ( resocjalizacja przez sztukę ) , oraz luźną pogadankę na temat hodowli psów rasowych ( resocjalizacja poprzez miłość do zwierząt )
Na następnych zdjęciach będą wychowawcy z zakładu karnego i skazani.
Spotkanie to miało miejsce w zakładzie karnym.
[IMG]http://img467.imageshack.us/img467/1464/pict00195rk.jpg[/IMG]

Gwiazdą na kolanach mojego meża jest BANAN