snuszak Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 piękna i gdy tylko dojdzie do siebie szybko znajdzie domek ;) Quote
supergoga Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Pewnie tak, byle tylko doszła do siebie. Quote
Lilmo Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A ja tak patrzę na te zdjęcia Grety i muszę zapytać... czy Greta nie ma budy, że wszystkie zdjęcia ma na tym posłaniu? Czy ma,lecz boi się do niej wejść? Quote
Gdusia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Na tych zdjeciach Greta jeszcze nie miala budy ale w weekend dostalismy budy wiec sunia juz ma nowa i cieplutka bude :) Quote
Lilmo Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Gdusia']Na tych zdjeciach Greta jeszcze nie miala budy ale w weekend dostalismy budy wiec sunia juz ma nowa i cieplutka bude :)[/QUOTE] Uffff... bałam się, że zimę spędzi w tej skrzyneczce i już myślałam o bazarku na budę :evil_lol: W takim razie dobrze, że Grecia ma teraz już cieplej, choć oczywiście lepiej byłoby jej w domu we własnym kąciku. Greciu, Greciu co to z Tobą będzie :shake: Quote
supergoga Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Greta już wychodzi z niektóymi psami na spacerniak. Ale cały czas jest niezwykle ostrożna, mało wylewna. Sama do człowieka nie podejdzie. Nie jest agresywna, tylko wypłosz wielki. Pierwsze kroki zaczyna jednak robić do Pawła, wie, że nie skrzywdzi jej. Zgłosił się Pan chętny do zaopiekowania się psicą. Chyba z forum azjatów. Wyślę dzisiaj ankietę. Paweł chce troszke jeszcze odczekać, żeby się choć ciutek otworzyła. I kto wie. Może zimy nie spędzi w klatce. Quote
PaulinaT Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cudna. Trzymam kciuki za projekt Greta. Quote
chucas Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Tutaj wygląda jakby sie "usmiechała" bardzo, bardzo sie cieszę, że psica robi postępy :loveu: ostatnio jak ją widziałam, to była zupełnie rozbita i bardzo niesmiała, a tu proszę jakie robi postępy :lol: Ona w rzeczywistosci jest jeszcze piekniejsza, cud nie pies, jak byłam w Buku to oczu nie mogłam od niej oderwać... Myślę, ze taka cudna sunia bardzo szybko znajdzie nowy, wspaniały domek i będzie super szczęsliwa :loveu: Quote
Lilmo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bardzo się cieszę zarówno z tego, że widać postępy w zachowaniu, jak i z domku na horyzoncie. Nadal nie mogę wyjść z podziwu jaka ona piękna :loveu: Quote
Gdusia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Grete znalazla wlascicielka. Okazalo sie ze sie zgubila, ale juz jest we wlasnym domku... Quote
Lilmo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Właśnie wczoraj się o tym dowiedziałam od Supergogi. Długo zajęły tej pani poszukiwania Grety, ale najważniejsze, że sunia jest już w swoim domu. Quote
LILUtosi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ta właścicielka to porządna kobita?? Czy sunia ociekła jej jednorazowo, czy częściej się zdarzało?? Prześwietliliście trochę Panią??? :eviltong: Quote
supergoga Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Paweł będzie pilnował sprawy. Mam nadzieje, że będzie już dobrze. Quote
PaulinaT Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 No to oby to było prawdziwe szczęśliwe zakończenie! :thumbs: Quote
Recommended Posts