Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]"Misiu nie spotkało Cię w życiu nigdy nic dobrego. Żadne dobre słowo, ciepły dom i kanapa ani miłości, ani przyjaźń... Mieszkałeś pewnie w okropnych warunkach, twoi ludzie o Ciebie nie dbali...Misiu nie miałeś nic, teraz gdy już jesteś za TM Psi Bóg da Ci wszystko. Zapomnij o cierpieniu, o bólu jaki towarzyszył Ci przez całe życie, zapomnij o złych ludziach, o złym życiu i o jego końcu- o wypadku, igłach, lekach." - tak pięknie Cię, piesku pożegnali Dobrzy Ludzie.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Ja pamiętam MISIU, że żyłeś na tym świecie.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Ja pamiętam, że zobaczyłam Twoje zdjęcie na dogomanii, kiedy Ciebie już nie było.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Byłeś taki piękny, kudłaty kundelku...[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]

• 4 weeks later...
Posted

[FONT=Book Antiqua]"Bo żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem, [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest: [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies."[/FONT]

Marek Majewski

• 2 weeks later...
Posted

Misiu w lutym dołączyło do Ciebie trzech naszych podopiecznych. Zamij się maleńkimi dziećmi Dee Dee i niewidomą Figusią...nadal płaczę gdy myślę o tobie. Pamiętamy (*)

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Book Antiqua]Misiu! Poszedł tam do Ciebie za TM skrzywdzony FILIPEK, stary i głuchy... Szczególnie Nim zaopiekuj się Misiu, bo strasznie było FILIPKOWI źle na tym świecie. I śmierć miał taką ciężką, w samotności[/FONT]. :( :( :( :(