Monika z Katowic Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 To aniołki dla Ciebie , MISIU! Quote
Monika z Katowic Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Taki piękny obrazek dla Ciebie znalazłam, MISIU! Ty tam już jesteś! Quote
jola_li Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Gdybyś kiedyś spotkał Swojego Człowieka to może dziś siedziałbyś przy choince i czekał na smakołyki ze świątecznego stołu..... Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Niech Cię, Misiu, tam w Niebie - Aniołki "wymizjają" serdecznie!!! Quote
agata-air Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Misiu wierzę, że te święta są dla Ciebie ciepłe i wspaniałe...szkoda, że na górze a nie tu na ziemi z nami... Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dziś Sylwester, Misiu... Huki, wystrzały, łomoty. Pewno też tego nie lubiłeś. Quote
Monika z Katowic Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]"Misiu nie spotkało Cię w życiu nigdy nic dobrego. Żadne dobre słowo, ciepły dom i kanapa ani miłości, ani przyjaźń... Mieszkałeś pewnie w okropnych warunkach, twoi ludzie o Ciebie nie dbali...Misiu nie miałeś nic, teraz gdy już jesteś za TM Psi Bóg da Ci wszystko. Zapomnij o cierpieniu, o bólu jaki towarzyszył Ci przez całe życie, zapomnij o złych ludziach, o złym życiu i o jego końcu- o wypadku, igłach, lekach." - tak pięknie Cię, piesku pożegnali Dobrzy Ludzie.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Ja pamiętam MISIU, że żyłeś na tym świecie.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Ja pamiętam, że zobaczyłam Twoje zdjęcie na dogomanii, kiedy Ciebie już nie było.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Byłeś taki piękny, kudłaty kundelku...[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Misiu! Dołączyła do Ciebie Lady. Zaopiekuj się Nią. Quote
Monika z Katowic Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zima trzyma, MISIU... Ale pewno za Tęczowym Mostem zawsze świeci słońce. Quote
Monika z Katowic Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [FONT=Book Antiqua]"Bo żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem, [/FONT] [FONT=Book Antiqua]to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest: [/FONT] [FONT=Book Antiqua]więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies."[/FONT] Marek Majewski Quote
jola_li Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ile takich Misiów pozostanie na zawsze bezimiennych :-(..... Quote
Monika z Katowic Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Wczoraj dołączył do Ciebie, Misiu, inny pies męczennik - PIRAT :( :( :( Zaopiekuj się PIRATEM! Quote
agata-air Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Misiu w lutym dołączyło do Ciebie trzech naszych podopiecznych. Zamij się maleńkimi dziećmi Dee Dee i niewidomą Figusią...nadal płaczę gdy myślę o tobie. Pamiętamy (*) Quote
Monika z Katowic Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Misiu kochany! Opiekuj się, tam za TM, nowymi pieskami... :( Nich Wam dobre Anioły pomogą! Quote
Monika z Katowic Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [FONT=Book Antiqua]Misiu! Poszedł tam do Ciebie za TM skrzywdzony FILIPEK, stary i głuchy... Szczególnie Nim zaopiekuj się Misiu, bo strasznie było FILIPKOWI źle na tym świecie. I śmierć miał taką ciężką, w samotności[/FONT]. :( :( :( :( Quote
jola_li Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Boże, ile cierpienia... Nigdy nie pojmę - dlaczego.... Quote
Panca Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 zawsze jak tu wchodze to lzy mi same plyna.....:(( Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Misiu! Poszła do Ciebie jedna z nas. Wspaniała dogomaniaczka Talcott... Napisał na dogo ponad 13 tysięcy postów! Kochała Was, psiaczki duze i małe. ŻEGNAJ TALCOTT! :( :( :( :( :( Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Misiu trzymaj łapkę na pulsie. Próbujemy ratować skatowanego TOPIKA: Dołóż grosika dla skatowanego Topika.Zbieramy na hotelik !POMOCY!!! Quote
jola_li Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Misiu, ty już nie jesteś niczyj! Masz swoją Panią - Monikę, która myśli o tobie i jak tylko może zagląda do ciebie... Quote
Recommended Posts