sonikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='figa33']chorobcia , dużo tych wpłat jeszcze brakuje.....:shake: na pewno dorzucę się do transportu do kiedy trzeba dać odpowiedź?[/QUOTE] na razie nie wiadomo czy pojedzie, bo bez chociazby 2/3 deklaracji nie ośmielę się go zawieżć do hotelu. Ani mnie ani SBD (tak myślę) nie stać na utrzymanie go tam, niestety... Ale dzięki za ofertę pomocy, jak będzie jechał upomnę się :-) Quote
sonikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [B]DEKLARACJE:[/B] dzidda- 10 ZŁ sbd - 5 zł orpha - 5 zł Livka - 10 zł mikoada -10zł Florentynka - 10 zł szarotka - 20 dolarów kanadyjskich [B]jednorazowo:[/B] CoolCaty - 50zł Ciotki, kto jeszcze, choćby po 5 zł proszę! Quote
Szarotka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='sonikowa'][B]DEKLARACJE:[/B] dzidda- 10 ZŁ sbd - 5 zł orpha - 5 zł Livka - 10 zł mikoada -10zł Florentynka - 10 zł [B]jednorazowo:[/B] CoolCaty - 50zł szarotka - 20 USD (jednorazowo?) Ciotki, kto jeszcze, choćby po 5 zł proszę![/QUOTE] Szarotka - dulary kanadyjskie :):) , jak bedzie potrzeba to moze byc stala :):) Quote
sonikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Szarotka']Szarotka - dulary kanadyjskie :):) , jak bedzie potrzeba to moze byc stala :):)[/QUOTE] Dla mnie dolary to dolary ;-) przepraszam Kanadę :-) dzięki cioteczko! Quote
figa33 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 deklarowałam na wątku Trampa 30 zł wpłat na jego hotelik , mam nadzieję ,że te deklaracje przejdą na Rikiego (moja i inne ) jeśli tak się stanie deklaruję 50 zł na Rikiego poza tym , za pierwszy miesiąc wpłacę 200zł nie daje to oczywiście gwarancji dalszych wpłat, ryzyko jest ,ale może coś się jeszcze uzbiera a ten hotelik w Brodnicy macie sprawdzony? Quote
Monika z Katowic Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Hotelik Ani w Brodnicy to psi raj:loveu: Quote
Szarotka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Hotelik Ani w Brodnicy to psi raj:loveu:[/QUOTE] Nasz Lady tam byla i tak sie zasiedziala, ze juz mylslalam, ze dostala tam posade :):) Quote
Livka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='figa33']deklarowałam na wątku Trampa 30 zł wpłat na jego hotelik , mam nadzieję ,że te deklaracje przejdą na Rikiego (moja i inne ) jeśli tak się stanie deklaruję 50 zł na Rikiego poza tym , za pierwszy miesiąc wpłacę 200zł nie daje to oczywiście gwarancji dalszych wpłat, ryzyko jest ,ale może coś się jeszcze uzbiera a ten hotelik w Brodnicy macie sprawdzony?[/QUOTE] O jak superowo :loveu: a SBD miała dzisiaj taką załamkę:cool3::cool3: Ucieszy się jak to zobaczy:crazyeye: Quote
sonikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='figa33']deklarowałam na wątku Trampa 30 zł wpłat na jego hotelik , mam nadzieję ,że te deklaracje przejdą na Rikiego (moja i inne ) jeśli tak się stanie deklaruję 50 zł na Rikiego poza tym , za pierwszy miesiąc wpłacę 200zł nie daje to oczywiście gwarancji dalszych wpłat, ryzyko jest ,ale może coś się jeszcze uzbiera a ten hotelik w Brodnicy macie sprawdzony?[/QUOTE] No nie wiem co napisać z wrażenia, naprawdę... Dziękujemy! Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 oby Tramp zostal tam gdzie jest , zalozenie bylo ze poki co to bedzie chwilowe DT z okazji kastracji , ale pani Jola zachwala Trampa tak ,ze rodzi to duze nadzieje. Poki nie uslysze wyraznego "Tak tramp zostaje u nas" i dopoki umowy nie podpisze , bede ciagnac watek Trampa z tymi deklaracjami tak na wszelki wypadek zeby nie zapeszyc. tfu tfu tfu , a jak juz padnie magiczne zdanie to pieniazki pojda tam gdzie sobie zazyczycie :). Czy tak moze byc ? Przepraszam ale wole chuchac na zimne Quote
figa33 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 pewnie , Tramp też musi mieć swoja szansę:lol: bosssse ,żeby każde zwierzę miało swoja szansę.. co ja piszę , późno jest , rozmarzyłam się...ech... Quote
mgie Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Sobota mija a tu żadnej nowej deklaracji. :-( Quote
Szarotka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Hej kto jeszcze jest chetny do uratowania Rudaska :):) nie mozna takiej szansy przegapic :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
figa33 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 strasznie tu pusto u Ciebie piesku , szanse są marne...:-( Quote
sonikowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jeszcze nie wszystko stracone..Jeszcze jutro powalczymy. Quote
Szarotka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='figa33']strasznie tu pusto u Ciebie piesku , szanse są marne...:-([/QUOTE] A ile brakuje i do kiedy ma byc ?? Trzeba polazic po innych watkach i pospamowac :p:p:p:razz::razz::razz: Quote
CoolCaty Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Bardzo potrzebne deklaracje, dla Rikiego to może jedyna szansa na opuszczenie Boguszyc. Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [B]DEKLARACJE:[/B] dzidda- 10 ZŁ sbd - 5 zł orpha - 5 zł Livka - 10 zł mikoada -10zł Florentynka - 10 zł szarotka - 20 dolarów kanadyjskich Figa33 - 50 zł (jesli Tramp zostanie w DS) [B]jednorazowo:[/B] CoolCaty - 50zł Figa33 - 200 zł Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='figa33']deklarowałam na wątku Trampa 30 zł wpłat na jego hotelik , mam nadzieję ,że te deklaracje przejdą na Rikiego (moja i inne ) jeśli tak się stanie deklaruję 50 zł na Rikiego poza tym , za pierwszy miesiąc wpłacę 200zł nie daje to oczywiście gwarancji dalszych wpłat, ryzyko jest ,ale może coś się jeszcze uzbiera a ten hotelik w Brodnicy macie sprawdzony?[/QUOTE] och, figa, dziękujemy :multi: trampowe deklaracja zostaja u trampa - nie ma co zapeszać. orpha, jednak sugeruj koledze - tak dyplomatycznie, jak się da :cool3:- że im dłużej tramp jest u nich, tym bardziej sie przyzwyczaja i powrót do jeziórka będzie cięższy psychicznie. [B]DEKLARACJE: [/B]dzidda- 10 ZŁ sbd - 5 zł orpha - 5 zł Livka - 10 zł mikoada -10zł Florentynka - 10 zł szarotka - 20 dolarów kanadyjskich = ok 52 zł Figa33 - 50 zł (jesli Tramp zostanie w DS) [B]jednorazowo:[/B] CoolCaty - 50zł Figa33 - 200 zł zatem mamy miesięcznych deklaracji 152 zł (Brakuje 200!) a jednorazowo 250 zł. idę na żebry.... Quote
orpha Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 SBD jestem dyplomatycznie naciskajaca caly czas , zalezy mi zeby Tramp nie musial juz wracac , mam nadzieje ze jednak zostanie juz tam gdzie jest na stale. Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witaj Riki śliczny psiaczku :p Czy można już wpłacać pieniążki :cool3: jeśli tak to proszę o nr konta;) Quote
orpha Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='sleepingbyday']kadarka czeka :cool3:[/QUOTE] kusicielka :eviltong: Quote
sonikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Livka'] Czy można już wpłacać pieniążki :cool3: jeśli tak to proszę o nr konta;)[/QUOTE] Livka, nie wiadomo czy Riki pojedzie. Jeśli nie będzie deklaracji, to nie pojedzie, więc i zbierać teraz nie ma co..:shake: Quote
Recommended Posts