Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

możesz spytać, ale ci nie odpowie, bo nie odpowiada na kluczowe pytania dotyczące technicznego działania forum, hehe,.

ja płacę abonament. z jakiej paki pchają i sie ze spamami, może zawirusowanymi, do moich ustawień????

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']riki jest gdzie był, nic sie nie zmieni na lepsze, dopóki nie wyjdzie ze schronu...[/QUOTE]

No tak racja nie można się spodziewać zmian dopóki Riki pozostaje w schronie :shake: on potrzebuje hoteliku jak powietrza, ktoś musi go przekonać że nie wszyscy ludzie są źli a do tego niestety są potrzebne pieniądze.:p
Dajmy mu szansę :razz:

Posted

[quote name='Szarotka']A ile brakuje ?? wyslijcie pw do ludzi. Czasami cos zostaje innym bo pies poszedl do domu.
Moge zadeklarowac $20, ale pierwsze wysle pod koniec miesiaca.[/QUOTE]

melduje się. linkowałam po wątkach, ale moż efaktycznie pw też?

szarotka, dzięki! czy to jednorazowa wpłata czy deklaracja miesięczna?

wszytsko jedno, kiedy wpłacisz, na razie zreszta nie wiemt, czy będzie co. musimy wiedziec mniej więcej do końca tygodnia, no moż etroche dłużej, ale mnie nie ma na necie przez weekend, więc nie ogarne tego!!!!

Posted

[quote name='sleepingbyday']ech, boje się....[/QUOTE]

Nic sie nie bój, może weeknd będzie lepszy. Choć przyznam, że nie wiem już gdzie i kogo prosić - kaukazy w długach, Gwiazdka bez grosza, Riki w zawieszeniu.. Pensji braknie.

Posted

Jaki on jest śliczny:lol: a może ktoś zdecyduje się wziąć do siebie na stałe tak ślicznego psiaczka:cool3::cool3:

[IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/27-4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Livka']Jaki on jest śliczny:lol: a może ktoś zdecyduje się wziąć do siebie na stałe tak ślicznego psiaczka:cool3::cool3:

[IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/27-4.jpg[/IMG][/QUOTE]

Właśnie, jak tu się miło wtulić w takie futro, kiedy pada i zimno...:-)