Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyobrażam sobie, ze łatwo nie było, po tym co wyprawiała w poczekalni.... :diabloti:.

a ja się wyrobiłam, tylko troszku przyjaciółka na mine czekała. a potem nerwy w poczekalni u lekarza, ale wygląda, z ewszytsko ok, oglądałam sobie dzieciaka na telewizorku :p

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
tzreba kombinowac transport! kto jeźdxi na trasie rawa maz - brodnica :cool3:?

ile to km mniej więcej?

to trochę ponad 200 km...

Posted

200 km to odetchnęłam - nie jest źle. jakby co, mamy zaskórniaki na transport :cool3:

ale jak pojedzie Pati to się jej km wydłużą bo musi jeszcze do Rawy dojechać..ale z nią się można dogadać:lol:

Posted

Riki rudzielcu kochany:loveu:
szykuj się na zmiany w życiu ;) i to zmiany na lepsze:cool3: już nie musisz się tak strasznie bać
Pakuj manatki już niedługo wyruszasz w drogę do prawdziwego raju:kciuki:

Posted

Tak, biedny Riki jeszcze nie wie co go czeka, a tam Ania już ostrzy nożyczki i filcaki ;-) Ja nawet nie zauważyłam na zdjęciach, ale Ania fachowym okiem już wypatrzyła dredy i kołtuny. Jak Riki trafi do Brodnicy, to potem już może na wystawach startowac. Albo do jakiejś psiej reklamy - o, np karmy dla psów z nadwagą :cool3:

Transport najlepiej powiązać z Soemą. Mamy trochę czasu.

Posted

ja to liczę, że o nieźle schudnie. bo teraz to jest płaski jak stół na grzbiecie. a optycznie jego szata jeszce to powiększa.

:megagrin::megagrin::megagrin:

Ode mnie będzie 50 z bazarku ... jak dożyje czwartku i wywiąże się ze swoich zobowiązań.

Posted

Mgie, ja Ciebie chyba też zatrudnię w ramach bazarku ogłoszeniowego.
I chętnie bym wszystkich zatrudniła do szukania DS.
Ten mały śmieszny Lisek z mojego banera siedzi w hoteliku od czerwca 2008, a ja mu wrzucam po 50 zeta od 16 miesięcy. Wiecie, ile to już kasy?
Wolałabym wpłacać na chorego, starego psa, którego jedyną szansą jest hotel czy płatny DT, a nie nie takiego żwawego młodego kolesia, który mógłby sobie chałupę u ludzi znaleźć. On mi blokuje działalność.

Posted

mmd napisał(a):
Mgie, ja Ciebie chyba też zatrudnię w ramach bazarku ogłoszeniowego.
I chętnie bym wszystkich zatrudniła do szukania DS.
Ten mały śmieszny Lisek z mojego banera siedzi w hoteliku od czerwca 2008, a ja mu wrzucam po 50 zeta od 16 miesięcy. Wiecie, ile to już kasy?
Wolałabym wpłacać na chorego, starego psa, którego jedyną szansą jest hotel czy płatny DT, a nie nie takiego żwawego młodego kolesia, który mógłby sobie chałupę u ludzi znaleźć. On mi blokuje działalność.

Jaki biedny ten lisek.Nie ma szczęścia a przecież jest ładny.
Wątek Liska zaniedbany strasznie. :-(

Posted

Livka napisał(a):
Znalazłam :lol:
Konto do wpłat :

Mizantropia
Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica
mbank
02 1140 2004 0000 3502 6069 0298

Tytułem-nick z dogo+RIKI!!

Jutro poprosze SBD zeby na pierwsza stronę wrzuciła..