Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane bardzo Was przepraszam za dluuugie milczenie , ale mam mnostwo osobistych problemow ( TZ - i te sprawy...).Ostatnie tygodnie to byla dla mnie katastrofa.Jedyna pozytywna rzecz to , ze Bandi czuje sie znowu dobrze.Nawet byl ze mna w Polsce , bo balam sie wyjechac bez niego. Twardziel z naszego Bandyty , a ja sie uparlam , ze jeszcze nie pozwole mu mnie zostawic:p:loveu: Postaram sie , jak najszybciej napisac , co u nas slychac i jak bylo w Polsce. Pozdrawiam serdecznie.Mam nadzieje , ze wszystko u Was dobrze.:calus:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Itske napisał(a):
Ja bardzo pzrepraszam, ze się wtrącam - ale... ale mam 14 letnią Onkę, która sadząc po opisanych objawach przechodziła to samo/podobne - na zatrzykach i ich zawartości to ja się nie znam, ale piesek jest pod dobrą opieką weterynaryjną.
Moje suczydło jest od choroby na memotropilu, coś na wątrobę - (hepatil itp) oraz dość często - okresowo na glukozaminie (ta ludzka tańsza, a memotropil dosyć drogi, ale efekty niezłe) - i z psa wóczącego tylnymi łapami z przechylonym łebkiem zrobiła się całkiem dziarska staruszka ( no i jeszcze często gotuję jej żarcie na kurzych łapkach - robi się kleik, łapki tanie i "pięknie pachną"- a pies wcina) oraz masażyki - mam to szczęście, że umiem, ale to nie jest aż taka wielka filozofia.
sorki, mam nadzieję, że nie wtracam się z przemądrzalymi radami - chciałam sie podzielić, bo też mam psa w słusznym i dostojnym wieku;)

Pozdrawaiam Nowego Goscia.Ciesze sie z kazdych nowych odwiedzin i porad.:bye:

Posted

Pitty - dopiero zajrzałam - niestety jestem ostatnio ciągle na wyjazdach "pracowych". Wyjeżdżam skoro świt i wracam jak już mocno ciemno. Aż dziw, że moje zwierzaki takie cierpliwe i nie broją.

Oj odetchnęłam, że z Bandim dobrze. Martwiłam się, i to bardzo - naprawdę.

Kochana, podać Ci mój adres na PW ? Tylko który ? Tam gdzie mieszkam, meilowy czy inny. Człowiek ma teraz tyle adresów, że nie wiadomo o który chodzi :razz:.

• 2 weeks later...
Posted

Pitty - Bandi rzeczywiście piękny.

Ale napisz jak z jego zdrowiem. Chociaż jak napisałaś, że byłaś z nim w podróży to należy się domyślać, że jest dobrze.

• 2 weeks later...
Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Wesołych Świąt!!:* :loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

A ja mam dla Was niespodziankę.
Oto Pitty z Bandim - zdjęcia przed chwilą dostałam i wstawiam je.

Piękni oboje :

Czyż nie są kochani ??

Życzę Wam obojgu jeszcze wielu takich pięknych chwil.

Posted

cudowni!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
ehhh, a tak rzadko tu zaglądają :placz::placz:

Pitty śliczna dziewczyna :loveu::loveu::loveu:, a Bandi.. o la la co za przystojniak :cool3: