Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakla, jak masz jakas rodzine w Lodzi lub kogos zaufanego, to przyjezdzaj do naszego lodzkiego schroniska, zachipuja go za free, bedziesz musiala jedynie adres lodzki podac ;-)

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wendka']Musialku czy przypadkiem nie przeplacilas? Za chipowanie zaplacilam 50 zl a sam paszport tez mnie kosztowal ponizej 100 zl....

Cena paszportu jest "urzędowa" - 51zł. Ceny czipów są różne, ale ja w swojej lecznicy zapłaciłam 99zł. Czyli też zapłaciłam tyle, ile Musiałek - 150zł. Na pewno można znaleźć te czipy gdzieś taniej (na forum chyba przewijała się cena 70zł), ale w sumie wyjdzie ponad 100zł...

Posted

[quote name='wendka']Musialku czy przypadkiem nie przeplacilas? Za chipowanie zaplacilam 50 zl a sam paszport tez mnie kosztowal ponizej 100 zl....

Może i przepłaciłam - nie wiem. Powiedziano mi że mam pojechać do lecznicy na Niepodległości i tam pojechałam i tyle ze mnie zdarli :))

Dla innych to przestroga :))

Posted

no witam wszystkich ktorych znam i ktorych nie znam :-)
ja chyba zbiore swoje .. dupsko :] bo czas najwyzszy znow siepokazywac.. choc my juz prawie weterani to tez cos mozemy pokazac nie? :-)
jedzie ktos z Wrocka?

ps. we wroclawiu za darmo mozna chipowac zarejestrowane i oplacone psy, ale niestety tylko wroclawskie

• 2 weeks later...
Posted

Ludek
to nie dyskryminacja - to są oficjalne zawody
u nas też na oficjalnych nie ma A0
tylko na nieoficjalnych robimy sobie "zerówki" a od zeszłego (jak to brzmi:lol: ) roku również "debiuty"

Posted

OlaAB napisał(a):
Ludek
to nie dyskryminacja - to są oficjalne zawody
u nas też na oficjalnych nie ma A0
tylko na nieoficjalnych robimy sobie "zerówki" a od zeszłego (jak to brzmi:lol: ) roku również "debiuty"

Przecież ja żartowałam:lol:. Mamy motywację, żeby ćwiczyć i nauczyć się w końcu slalomu:diabloti: .

Posted

Ludek
wybieraj się, naprawdę polecam - to nie chodzi nawet o wygraną co o naprawdę fantastyczną atmosferę podczas oficjalnych (bądź co bądź)zawodów
My Ostrave potraktowaliśmy jako trening Blusia - walkę z jego traumą dotyczącą startów na zawodach (po wypadku podczas jednych zawodów Blue zaczął uciekać z toru, to była pełna panika). Z góry zakładaliśmy Detki (na starcie pokazywałam sędzinie, że biegnę ze smakołykami) i powiem Ci, że prawie się popłakałam jak obcy przecież ludzie dopingowali Blue i jakie oklaski zdobyliśmy po przebiegnięciu całego toru.

Posted

Ola, teraz to juz nie ma innego wyjscia, jak tylko jechac ;) Tylko zastanawiam sie, jak to bedzie tam z moim mamutem...:roll:
Ale jedziem do Opavy, nawet mam juz zalatwione chipowanie za 110zl z paszportem, no ale...I prawie zupelnie przekoannych rodzicow ;)
Teraz tylko w czwartek do ziwazku sie zapisac, zdobyc karte pracy, pocwiczyc troche jeszcze(o ile pogoda nam na to pozwoli:/) i jechac! :lol:

Posted

dorotak napisał(a):
Cena paszportu jest "urzędowa" - 51zł. Ceny czipów są różne, ale ja w swojej lecznicy zapłaciłam 99zł. Czyli też zapłaciłam tyle, ile Musiałek - 150zł. Na pewno można znaleźć te czipy gdzieś taniej (na forum chyba przewijała się cena 70zł), ale w sumie wyjdzie ponad 100zł...

Hehe, ja u mojej sasiadki bede miec chipowanie z paszportem za 110, 50 za paszport, i 60 za chip ;)

Posted

PATIszon napisał(a):
Czyli w porzadku, jestem w miare normalna....

:loveu:

Dobrze, że oni czasem cyferkami piszą, bo człowiek przyjechałby miesiąc za wcześnie :lol: :lol: :lol: