Musiałek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Patiszonku!!!! dla mnie i dla Elki i dla mojego Marcinka !!! i dla 3 piesków (2 szelti i 1 aussie) Tak, tak, tak!!!!! Quote
PATIszon Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 W takim razie rezerwuje wam 4-osobowy pokoj, a nam 3-osobowy. Z Wami bedzie jeszcze Zaklina (o ile jedzie ) Rezerwuje od piatku do niedzieli. POszla rezerwacja, mam nadzieje ze sie nie okaze , ze miejsc nie ma..... Quote
Musiałek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 NIE!!!!!!!!!!!!!!! Mój Blue i Żakliny Żwirek w jednym pokoju to zabójstwo!!!! Prosze nie!!! a jakie są tam możliwości ???? Quote
Mokka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Musiałek napisał(a):NIE!!!!!!!!!!!!!!! Mój Blue i Żakliny Żwirek w jednym pokoju to zabójstwo!!!! Prosze nie!!! a jakie są tam możliwości ???? No to my weźmiemy Żaklinę do pokoju 4-osobowego, bo tam będą same suczki, a Wy zamieszkacie w trójce. Quote
PATIszon Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Mokka napisał(a):No to my weźmiemy Żaklinę do pokoju 4-osobowego, bo tam będą same suczki, a Wy zamieszkacie w trójce. Tez tak moze byc. Mnie wsio rawno! A pic i tak bedziemy nad jeziorem. Iwona, a jaki ty masz samochod, jesli mozna? Quote
zakla Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Zostawic Was samych na chwile no:lol: Nie no z Aresem mogloby byc zabawnie, sadze ze gorzej niz z Blue:eviltong: Tak wiec ja sie deklaruje do suczego pokoiku raczej, bardzo ladnie prosze;) Pati, a jaka jest cena? Bo juz tak wole miec przejzysty obraz wydatkow:p Quote
PATIszon Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 zakla napisał(a): Pati, a jaka jest cena? Bo juz tak wole miec przejzysty obraz wydatkow:p 200kc od osoby za noc, a noce spedzimy tam dwie. Quote
zakla Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dzieki :) A jeszcze koszt transporty gdybys mi mogla podac, tu albo na pw:p Quote
Musiałek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 PATIszon napisał(a):Tez tak moze byc. Mnie wsio rawno! A pic i tak bedziemy nad jeziorem. Iwona, a jaki ty masz samochod, jesli mozna? Skoda Octavia - jesli go nie rozwalę, bo ostatnio mam do tego wyjatkowy talent :cool3: Quote
Recommended Posts