amelka0 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ja również jestem tym jak najbardziej zainteresowana:lol: Quote
justine. Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 hehe no to jest juz nas troche :) jeszcze ze 20 takich osob :) Quote
carolinascotties Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Roxana napisał(a):Ja również chętnie przystąpię do tego programu i deklaruję swoje w nim uczestnictwo :) :cool3: :multi: Roksanko - pozdrawiam Cię serdecznie :):loveu: Quote
Guest Msand Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Carolina pozwoliłam sobie przesłac twoje dane osobowe do p. Ewy. Reszta osób, prosiłabym żeby przekazać swoje dane również (bezpośrednio) do w/w - chyba, że będzie znowu coś nie tak z podanymi adresami i podobnie jak Carolina i inni zainteresowani nie mogli wysłac wiadomości - to dajcie znać. Zasadniczo potrzebne są dane osobowe, adres zamieszkania, dane kontaktowe i była równiez mowa o peselu (sądze, że koordynatorka będzie się z Wami kontaktować w ramach uzyskania ewentulanie dalszych danych). To grono widze, że rośnie bo i u fretek pomysł uruchomienia SDZ cieszy się zainteresowaniem (u szczurków także ;)) Quote
Klementynkaa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 może pora odświeżyć temat? wczoraj odbyło się zebranie, został wybrany Zarząd Okręgu i niebawem kolejne spotkanie, na którym będą omawiane szczegóły działania. zapraszam osoby, które jeszcze nie włączyły się w sprawę a mają ochotę, Panowie! to wstyd ale na zebraniu był JEDEN MĘŻCZYZNA, czy tylko kobiety mają dość sił i charakteru na taką pracę? ps. jeden mężczyzna + prezes i komendant, oczywiście ;) czyli w sumie trzech. Quote
doris_day Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 No no to jak tak dalej pojdzie za pare tygodni bedzie komplet :) Quote
Guest Msand Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Marta prześlij na email podany w cytowanym teksie - dane osobowe i kontaktowe do siebie. Jeżeli by nie dotarł, albo otrzymałabyś komunikat, że adres nie istnieje - daj znać. ok? Quote
Roxana Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja posłałam swoje dane na ten pierwszy podany adres, narazie zwrot nie przyszedł, więc powinno być dobrze. Quote
Guest Msand Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wydaje mi się, że to nie jest kwestia błędnego adresu, ale filtru na SPAM, stąd też może rzeczywiście z konkretnych domen - email wraca jako odrzucony. Stąd też gdyby pojawiły się zwroty - dajcie znać, ja wyślę ze swojego adresu (skoro jest akceptowany) ;) Quote
Shanara Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 życze Wam dużo wytrwałości i powodzenia we współpracy z panem Jandą. Quote
Klementynkaa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Shanara napisał(a):życze Wam dużo wytrwałości i powodzenia we współpracy z panem Jandą. dziękujemy :p a czy Twoja wypowiedź ma jakieś ukryte drugie dno? bo jakoś mi tak... :razz: Quote
Schizoffrenia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Jak najbardziej za i mysle ze mam jeszcze co najmniej dwoje chetnych wreszcie cos pozytywnego pozdrawiam Quote
Shanara Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Klementynkaa napisał(a):dziękujemy :p a czy Twoja wypowiedź ma jakieś ukryte drugie dno? bo jakoś mi tak... :razz: owszem..masz rację :roll: . Piszecie,że Straż tworzą ludzie i to prawda..tylko,że oddziały straży nie są autonomicznymi jednostkami..lecz podlegają panu J., w Krakowie i w Poznaniu również działali ludzie zaangażowani bardzo w sprawę i to nie oni nawalili. Quote
doris_day Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hej, moja wiadomosc tez wrocila ale sproboje ponownie :) Quote
Guest Msand Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 jak nie pzrejdzie prześlij na mój adres: [email protected] a ja przeslę to p. Mądrzak Quote
Martach1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 witam moja wiadomość doszła :) dzisiaj się przekonałam ponownie ze musi taka straż powstać. Przy jednej ze stron mojego bloku został potrącony kot, dopiero teraz szłam i dowiedziałam się ze ten kot leży tak w agoni od conajmniej 10 godzin!! Zabrałam go do weterynarza ale oczywiście na pomoc było zbyt puźno i kota trzeba było uśpić. Ja niewiem jak tak można przecież tedy przeszło conajmnie kilkaset osób i nikt nieskrucił jego cierpienia:-( W dodatku to nie pierwszy raz jakiś czas temu rónież musiałam zabrac konającego kota natomiast niecały miesiąc temu zabbrałam wyżuconego 6 tygodniowego persa( całrgo w klaszczach i wychudzonego, naszczeście został wyleczony w Toważystwie Opieki nad Zw. i znalazł nowy dom) poprostu bestie nie ludzie.:-( Jak tak można :-( Quote
Roxana Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A ja wczoraj dostałam odpowiedź (tak się tylko domyślam), ponieważ przyszło to jako SPAM pod postacią jakiś znaków graficznych, kompletnie dla mnie niezrozumiałych... Quote
Mysia_ Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 a może lepiej by było jakby ten temat pojawił się na PWP, tu mało kto zagląda :roll: Quote
Klementynkaa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 zgodnie z sugestią przekładam temat. początki działania TUTAJ a teraz ciąg dalszy (mam nadzieje nastąpi ;) ) Quote
justine. Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 tak sie zastanawiam co z ta Strażą bedzie... Quote
jotka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Może raczej jako wątek przyklejony, bo na pwp też nie wszystko się czyta. Quote
Mysia_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 w kazdym bądź razie tu jest niezauważalny :shake: Quote
Recommended Posts