Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Msand
Posted

Carolina pozwoliłam sobie przesłac twoje dane osobowe do p. Ewy. Reszta osób, prosiłabym żeby przekazać swoje dane również (bezpośrednio) do w/w - chyba, że będzie znowu coś nie tak z podanymi adresami i podobnie jak Carolina i inni zainteresowani nie mogli wysłac wiadomości - to dajcie znać. Zasadniczo potrzebne są dane osobowe, adres zamieszkania, dane kontaktowe i była równiez mowa o peselu (sądze, że koordynatorka będzie się z Wami kontaktować w ramach uzyskania ewentulanie dalszych danych).

To grono widze, że rośnie bo i u fretek pomysł uruchomienia SDZ cieszy się zainteresowaniem (u szczurków także ;))

Posted

może pora odświeżyć temat? wczoraj odbyło się zebranie, został wybrany Zarząd Okręgu i niebawem kolejne spotkanie, na którym będą omawiane szczegóły działania. zapraszam osoby, które jeszcze nie włączyły się w sprawę a mają ochotę, Panowie! to wstyd ale na zebraniu był JEDEN MĘŻCZYZNA, czy tylko kobiety mają dość sił i charakteru na taką pracę?

ps. jeden mężczyzna + prezes i komendant, oczywiście ;) czyli w sumie trzech.

Guest Msand
Posted

Marta prześlij na email podany w cytowanym teksie - dane osobowe i kontaktowe do siebie. Jeżeli by nie dotarł, albo otrzymałabyś komunikat, że adres nie istnieje - daj znać. ok?

Guest Msand
Posted

Wydaje mi się, że to nie jest kwestia błędnego adresu, ale filtru na SPAM, stąd też może rzeczywiście z konkretnych domen - email wraca jako odrzucony. Stąd też gdyby pojawiły się zwroty - dajcie znać, ja wyślę ze swojego adresu (skoro jest akceptowany) ;)

Posted

Klementynkaa napisał(a):
dziękujemy :p a czy Twoja wypowiedź ma jakieś ukryte drugie dno? bo jakoś mi tak... :razz:

owszem..masz rację :roll: .
Piszecie,że Straż tworzą ludzie i to prawda..tylko,że oddziały straży nie są autonomicznymi jednostkami..lecz podlegają panu J., w Krakowie i w Poznaniu również działali ludzie zaangażowani bardzo w sprawę i to nie oni nawalili.

Posted

witam moja wiadomość doszła :)
dzisiaj się przekonałam ponownie ze musi taka straż powstać.
Przy jednej ze stron mojego bloku został potrącony kot, dopiero teraz szłam i dowiedziałam się ze ten kot leży tak w agoni od conajmniej 10 godzin!! Zabrałam go do weterynarza ale oczywiście na pomoc było zbyt puźno i kota trzeba było uśpić. Ja niewiem jak tak można przecież tedy przeszło conajmnie kilkaset osób i nikt nieskrucił jego cierpienia:-(
W dodatku to nie pierwszy raz jakiś czas temu rónież musiałam zabrac konającego kota natomiast niecały miesiąc temu zabbrałam wyżuconego 6 tygodniowego persa( całrgo w klaszczach i wychudzonego, naszczeście został wyleczony w Toważystwie Opieki nad Zw. i znalazł nowy dom)
poprostu bestie nie ludzie.:-( Jak tak można :-(

Posted

A ja wczoraj dostałam odpowiedź (tak się tylko domyślam), ponieważ przyszło to jako SPAM pod postacią jakiś znaków graficznych, kompletnie dla mnie niezrozumiałych...