Alicja Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Cienka']Olej odchudzanie bo się wtedy tylko człowiek bardziej nakręca, ze tego nie może, czy tamtego. Ja proponuje zmienić talerze na mniejsze i jeść wszystko, tylko mniejsze porcje.[/QUOTE] a akurat TZ kupił w Ikei większe :lol: będę jadła na deserowym :lol: Quote
Korenia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nawet nie chcę wiedzieć ile muszę nadrabiać :evil_lol: działo się coś mocno ciekawego ;> ? Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Alicja']O rany i jak tu się przy Was odchudzać :hmmmm:[/QUOTE] A kto mówi o odchudzaniu...? [quote name='Cienka']Olej odchudzanie bo się wtedy tylko człowiek bardziej nakręca, ze tego nie może, czy tamtego. Ja proponuje zmienić talerze na mniejsze i jeść wszystko, tylko mniejsze porcje.[/QUOTE] Ja jem wszystko na średnich talerzach. I jest OK. [quote name='Alicja']a akurat TZ kupił w Ikei większe :lol: będę jadła na deserowym :lol:[/QUOTE] Hahaha.... [quote name='Korenia']Nawet nie chcę wiedzieć ile muszę nadrabiać :evil_lol: działo się coś mocno ciekawego ;> ?[/QUOTE] Oj, z może jednak ponadrabiaj.Chociaz fotki;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Następny bazarek z moim udziałem:) [B] [/B] [INDENT] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213930-DUZO-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI....-do-15.09.2011-r.-g.24.00"]http://www.dogomania.pl/threads/2139...011-r.-g.24.00[/URL] Zapraszam, pomóżcie, chociaz poprzez podbijanie... Pzdr. [/INDENT] Quote
FredziaFredzia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Już skaczę na bazarek! Do odwiedzających Asiaczkowy temat - zajrzyjcie do mnie proszę, mam prośbę. :) Quote
Korenia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Asiaczek'] Oj, z może jednak ponadrabiaj.Chociaz fotki;) pzdr.[/QUOTE] Ponadrabiam ;) Mam nadzieję, że mi się uda dzisiaj ;) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='M&S']wiem;):):)[/QUOTE] :lol: [quote name='FredziaFredzia']Już skaczę na bazarek! Do odwiedzających Asiaczkowy temat - zajrzyjcie do mnie proszę, mam prośbę. :)[/QUOTE] Zaraz zajrzę:) [quote name='Korenia']Ponadrabiam ;) Mam nadzieję, że mi się uda dzisiaj ;)[/QUOTE] Przez sobotę i niedzielę mnie nie ma. Jestem w Kownie na wystawach. W sobotę mamy 11 basków, w niedzielę - 12. Ale się porobiło:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Ja już po spacerach. Kotleciki usmazone, pałeczki kurczakowe -upieczone. Obiad zjedzony:) Pzdr. Quote
Maalwi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ajajaja a ja tu głoda chodże, chyba lubisz pichcić :) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Maalwi']Ajajaja a ja tu głoda chodże, chyba lubisz pichcić :)[/QUOTE] Bardzo! Ale najbardziej - dla innych. Dla siebie to mi się nie chce. Dziwne, nie? pzdr. Quote
Maalwi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja najbardziej lubię, ja k dla mnei ktoś pichci :D Quote
M&S Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Bardzo! Ale najbardziej - dla innych. Dla siebie to mi się nie chce. Dziwne, nie? pzdr.[/QUOTE] To jest nas dwie.....;) O której jedziecie? Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='deer_1987']Gdzie tam dziwne ;) Normalka :)[/QUOTE] Lejesz miód na moje serce:) [quote name='Maalwi']Ja najbardziej lubię, ja k dla mnei ktoś pichci :D[/QUOTE] Ja tez! Ja tez! Tylko dlaczego nikt tego nie robi...? [quote name='M&S']To jest nas dwie.....;) O której jedziecie?[/QUOTE] Aletobie to Mania chociaz herbatę poda. A mnie...? Zbiórka jest o 00.00 pod moim blokiem. A wyjazd .... jakies 20 minut później:) pzdr. Quote
taxelina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja tam bym chciala zeby czasem ktos mnie w kuchni zastapil :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 No własnie. Od czasu do czasu taka zamiana byłaby tylko na plus:) pzdr. Quote
taxelina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No pomysl przychodzisz do domu a tu obiad na Ciebie czeka :loveu: Quote
M&S Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Asiaczek'] Aletobie to Mania chociaz herbatę poda. A mnie...? Zbiórka jest o 00.00 pod moim blokiem. A wyjazd .... jakies 20 minut później:) pzdr.[/QUOTE] Jak jest...... To ja już dobrej i szczęśliwej podróży życzę!!!!! O sukcesach wspominać nie będę;) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='deer_1987']No pomysl przychodzisz do domu a tu obiad na Ciebie czeka :loveu:[/QUOTE] Nie denerwuj mnie....!!!!!! [quote name='M&S']Jak jest...... To ja już dobrej i szczęśliwej podróży życzę!!!!! O sukcesach wspominać nie będę;)[/QUOTE] Tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
taxelina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nie denerwuje bo ja tak nie mam :( :diabloti: Quote
Recommended Posts