jamnicze Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 My już jesteśmy w domu więc tylko powiem, że kciuki można już puścić, [B]Asiaczki [/B]osiągnęły pełny sukces :) Na Finałach w 4 konkurencjach 4 razy podium !!! w tym [B]NAJLEPSZA GRUPA HODOWLANA [/B] ALE O SZCZEGÓŁACH NIECH JUŻ NAPISZE WŁAŚCICIELKA GALERII :) Quote
zielona Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 OFIK BOB, BOG 3 Sajdi NAJ S.wR Romka BIS Puppy 2 Felka BIS Wet. Grupa 1 Bubuś CWC Quote
Alicja Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='jamnicze']My już jesteśmy w domu więc tylko powiem, że kciuki można już puścić, [B]Asiaczki [/B]osiągnęły pełny sukces :) Na Finałach w 4 konkurencjach 4 razy podium !!! w tym [B]NAJLEPSZA GRUPA HODOWLANA [/B] ALE O SZCZEGÓŁACH NIECH JUŻ NAPISZE WŁAŚCICIELKA GALERII :)[/QUOTE] [quote name='zielona']OFIK BOB, BOG 3 Sajdi NAJ S.wR Romka BIS Puppy 2 Felka BIS Wet. Grupa 1 Bubuś CWC[/QUOTE] :klacz: :Rose: :klacz: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Juz się melduję:) [COLOR=purple][B]deer Korenia Czarna_Owiecka kaskaSz Buszki[/B][/COLOR] - co do bucików: pojechałam pomyłkowo w crocs'ach klapeczkach, a miałam pojechac w krytych. Nic to! A zabrałam ze soba białe typu mokasyny i czerwone;) [COLOR=purple][B]Paula03 jamnicze[/B][/COLOR] - dzięki za ulżenie kibicującym w kciukach:) [COLOR=purple][B]zielona [/B][/COLOR]- jak zwykle skrótowo, bez ozdobników;) [COLOR=purple][B]Alicja understandme[/B][/COLOR] - dziękujemy!!!! Wystawa udała się wyśmienicie! Oprócz tego, że mieliśmy najmniejszy i najbrzydszy ring na wystawie, to naprawde nie ma się do czego przyczepić. Serio! Nawt do wyników:) Sędzia z Hiszpanii - sympatyczny pan, chyba lubiący, tak po prostu, zwierzęta, psy, nie traktujący oceny jako ciężkiej pracy... Z usmiechem do wystawcy, uzasadniający po angielsku swoje "wyroki". W moich baskach wspaniale wychwycił zarówno zalety, jak i niedostatki. Warto było pojechac:) Wyniki. Uhhhh, duzo pisac;) [COLOR=red][B]PSY kl.p LIUKSORAS Laisves Vejas - dosk.2 POSH MIRACLE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB kl.o OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, [SIZE=5]BOB, BOG3!!!!!!![/SIZE] SUKI kl.sz ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - v.p.1, [SIZE=5]Best Puppy2!!!!!!!!! [/SIZE] kl.p PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi!) kl.o LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2 PEACH ANGEL Asiaczek FCI - dosk.1, CWC kl.ch LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS. kl.w FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, [SIZE=5]BIS Veteran 1!!!!!!!![/SIZE] Grupa hodowlana - [SIZE=5]I miejsce!!!!!!!!!![/SIZE] [/B][/COLOR] Aj aj aj, emocje nada we mnie buzują:) Chcę bardzo podziękować Maduni, Zuzce, jamnicze & co., cienkiej, tomeckiemu, gosiaja&co., Sylwii i Piotrowi za wszelka pomoc przy tobołkach, psach i innych takich. Bez was pewnie nie ogarnęłabym tego bałaganu;) Gratuluję [COLOR=green][B]jamnicze[/B][/COLOR] i Sajduni kolejnego CACIB'a!!!!:) Gratuluję [COLOR=green][B]cienkiej i tomeckiemu[/B][/COLOR] [B]oraz Pince[/B] wniosku CWC i rozpoczęcia Interchampionatu!!!!:) Gratuluję [COLOR=green][B]ziółkowi i Zince[/B][/COLOR] wniosku CWC!!!!:) Gratuluję [COLOR=green][B]zielonej[/B][B] i Bubusiow[/B][/COLOR]i dużego CWC!!!!:) Gratuluję [COLOR=seagreen][B]Zuzce i Ofikowi [/B][/COLOR]BOG3!!!!:) Gratuluje [COLOR=seagreen][B]Kaya i Muszu[/B][/COLOR] pięknego pokazania się na ringu!!!:) I sama sobie gratuluję tez!!!! Romka znowu dała czadu, że juz nie wspomnę o Felce-weterance, niezłomnej wojowniczce w klasie weteranów;) I jeszcze raz baaaardzo gorąco dziekuję uczestnikom naszego udanego występu w konk. Grupa hodowlana, a mianowicie: [COLOR=blue][B]Zuzi i Ofikiem Maduni z Felką Kaya z Zinką jamnicze z Sajdunią tomeckiemu z Pinką i sama sobie tez gratuluję - Asiaczkowi z Erką. [/B][/COLOR] To była naprawde bardzo udana prezentacja hodowli Asiaczek, ale bez Was, tego występu by nie było:) Chapeau bas!!!! pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 wspaniale, że wystawa się udała i dała tak wiele satysfakcji, oby jak najwięcej takich wydarzeń :) jeszcze raz gratulujemy :multi: Quote
Alicja Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [COLOR=navy][B]Ogromnie Mnie radują wszystkie wyniki ale bardzo bardzo to , że Felcia została doceniona :loveu: i Grupa Hodowlana to :Rose:[/B][/COLOR] Quote
jenis Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Asiaczki jak zwykle poszalałay i dały czadu :) [COLOR=darkred]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] :klacz::klacz::klacz::klacz: [COLOR=#8b0000][/COLOR] Quote
Metheora Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Super -wielkie gratulacje- wspaniałe wyniki :) pewnie będą fotki :D Quote
lourdnes Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Melduje ,że wrzuciłam pierwsze fotki z Sopotu :) Quote
AgataP Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 gratulacje i od nas :multi: również miło było w końcu poznać Asiaczkową grupę :) Quote
Guest papillonek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Zostaje już tylko gratulować!!!:jumpie::multi: Quote
Madunia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Niestety Pani Asia pojawi się na forum prawdopodobnie jutro z powodu problemów z komputerem. Quote
ewtos Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Wielkie gratulacje raz jeszcze, to był Asiaczkowy dzień :multi: ! Miło mi było poznać wspaniałą drużynę . Quote
lourdnes Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Tricolorowo :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/685/img2647ln.jpg/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/5597/img2647ln.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/24/img2642z.jpg/"][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/6457/img2642z.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 :cool2: wspaniała ekipa [url]http://img685.imageshack.us/img685/5597/img2647ln.jpg[/url] Quote
Recommended Posts