Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Pince filmik bardzo się podobał potem obejrzałyśmy jeszcze ze trzy filmiki z basenji :cool3: i nawet Jogi przyszedł i postnowił nam udowodnić, że on też umie śpiewać i nie musimy oglądać śpiewających basenji na youtubie.

Posted

[quote name='Cienka']Pince filmik bardzo się podobał potem obejrzałyśmy jeszcze ze trzy filmiki z basenji :cool3: i nawet Jogi przyszedł i postnowił nam udowodnić, że on też umie śpiewać i nie musimy oglądać śpiewających basenji na youtubie.[/QUOTE]
Zazdrośnik:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zazdrośnik:)

Pzdr.[/QUOTE]

Chyba częściej będe go prowokować bo jego śpiewy, od kiedy jest z nami to można policzyć na palcach obu rąk. Pina to co innego śpiewem prowokuje ludzi do głaskania jej.

Posted

Obecnie w domu największym śpiewakiem jest Serek. Potem chyba Farik, Felka, od czasu do czasu zaśpiewa Żelka i Erka. Dżezik to chyba na końcu. A Wahzirek to wogóle milczek... ale za to jaki kochany:)

Pzdr.

Posted

Mam dla Was taką prośbę.
Jeden z właścicieli basenji w Elblągu jest historykiem z zamiłowania i z zawodu i wydał książkę o swoim mieście. Obecnie trwa głosowanie pt. "Książka na zimę".
Prośba dotyczy zagłosowania na Jego pozycję. Pomożecie?
Oto link do strony. Wystarczy wejść, wypełnić kilka rubryczek, znaleźć książkę (dział: ...albumy... . Tytuł "Elbing: 1945..") i kliknąć przy tym tytule. To wszystko.
Witam,
[URL]http://www.ksiazkanazime.pl/?content=glosowanie[/URL]

Ja juz zagłosowałam. Kto następny?

Pzdr.

Posted

[quote name='Savannah']zagłosowane ;-) witamy wieczorkiem! :)[/QUOTE]

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zagłosowane :lol:[/FONT][/QUOTE]
Dziewczyny - bardzo dziękuję w imieniu Tomka:)

Pzdr.

Posted

[quote name='przeszlus']Jutro zagłosuje bo mi net chodzi jak traktor bez śilnika :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='betka-sp']ach...co sie nie robi dla Asiaczka ;) hahahhaha....zagłosowane;)[/QUOTE]
Dziękuję Wam bardzo w imieniu Tomka:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Obecnie w domu największym śpiewakiem jest Serek. Potem chyba Farik, Felka, od czasu do czasu zaśpiewa Żelka i Erka. Dżezik to chyba na końcu. A Wahzirek to wogóle milczek... ale za to jaki kochany:)

Pzdr.[/QUOTE]

To chyba Joguś ma charakter po tatusiu:cool3:.
Ostatnio robi też taki numer przychodzi na godzinę przed naszą pobutką. Ja dostaje 2 razy z łapy po głowie by go wpuścić pod kołderkę. Jak udaje że mnie to nie rusza to poprawka:eviltong:. Najczęściej go wpuszczam bo nie chce mi sie go odprowadzać, bo przeciez jeszcze tylko godzina snu i każda minuta się liczy(kiedyś przychodził wcześniej to zawsze był odprowadzany do posłanka)

Też głosowałam

Posted

[quote name='Asiaczek']Mam dla Was taką prośbę.
Jeden z właścicieli basenji w Elblągu jest historykiem z zamiłowania i z zawodu i wydał książkę o swoim mieście. Obecnie trwa głosowanie pt. "Książka na zimę".
Prośba dotyczy zagłosowania na Jego pozycję. Pomożecie?
Oto link do strony. Wystarczy wejść, wypełnić kilka rubryczek, znaleźć książkę (dział: ...albumy... . Tytuł "Elbing: 1945..") i kliknąć przy tym tytule. To wszystko.
Witam,
[URL]http://www.ksiazkanazime.pl/?content=glosowanie[/URL]

Ja juz zagłosowałam. Kto następny?

Pzdr.[/QUOTE]
Weszłam na ranking i książka Tomka jest na 3 pozycji w dziedzinie albumów... O drugie miejsce przegrywa zaledwie 1 %...
Może ktoś pomoże i zagłosuje?

Pzdr.