Asiaczek Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 deer - myslałam, że zacytowałaś szkodniki a nie moje baski... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Asiaczek']deer - myslałam, że zacytowałaś szkodniki a nie moje baski... Pzdr.[/QUOTE] No wiem, zorientowalam sie :) a ja specjalnie linka dalam przed komentarzem :) Quote
Okamia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [url]http://img607.imageshack.us/i/resizeofimg3520.jpg/[/url] śliczna piramidka :) Quote
Cienka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Pince filmik bardzo się podobał potem obejrzałyśmy jeszcze ze trzy filmiki z basenji :cool3: i nawet Jogi przyszedł i postnowił nam udowodnić, że on też umie śpiewać i nie musimy oglądać śpiewających basenji na youtubie. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Cienka']Pince filmik bardzo się podobał potem obejrzałyśmy jeszcze ze trzy filmiki z basenji :cool3: i nawet Jogi przyszedł i postnowił nam udowodnić, że on też umie śpiewać i nie musimy oglądać śpiewających basenji na youtubie.[/QUOTE] Zazdrośnik:) Pzdr. Quote
Cienka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Asiaczek']Zazdrośnik:) Pzdr.[/QUOTE] Chyba częściej będe go prowokować bo jego śpiewy, od kiedy jest z nami to można policzyć na palcach obu rąk. Pina to co innego śpiewem prowokuje ludzi do głaskania jej. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Obecnie w domu największym śpiewakiem jest Serek. Potem chyba Farik, Felka, od czasu do czasu zaśpiewa Żelka i Erka. Dżezik to chyba na końcu. A Wahzirek to wogóle milczek... ale za to jaki kochany:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Mam dla Was taką prośbę. Jeden z właścicieli basenji w Elblągu jest historykiem z zamiłowania i z zawodu i wydał książkę o swoim mieście. Obecnie trwa głosowanie pt. "Książka na zimę". Prośba dotyczy zagłosowania na Jego pozycję. Pomożecie? Oto link do strony. Wystarczy wejść, wypełnić kilka rubryczek, znaleźć książkę (dział: ...albumy... . Tytuł "Elbing: 1945..") i kliknąć przy tym tytule. To wszystko. Witam, [URL]http://www.ksiazkanazime.pl/?content=glosowanie[/URL] Ja juz zagłosowałam. Kto następny? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Okamia']Zagłosowane :)[/QUOTE] Okamia - bardzo dziekuję:) Pzdr. Quote
Okamia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Asiaczek']Okamia - bardzo dziekuję:) Pzdr.[/QUOTE] Nie ma za co ;) przy okazji dowiedziałam się o kilku przydatnych pozycjach ksiażkowych :) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Hahaha, full serwis w 1 linku:) Pzdr. Quote
Savannah Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 zagłosowane ;-) witamy wieczorkiem! :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zagłosowane :lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Savannah']zagłosowane ;-) witamy wieczorkiem! :)[/QUOTE] [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zagłosowane :lol:[/FONT][/QUOTE] Dziewczyny - bardzo dziękuję w imieniu Tomka:) Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jutro zagłosuje bo mi net chodzi jak traktor bez śilnika :diabloti: Quote
betka-sp Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ach...co sie nie robi dla Asiaczka ;) hahahhaha....zagłosowane;) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='przeszlus']Jutro zagłosuje bo mi net chodzi jak traktor bez śilnika :diabloti:[/QUOTE] [quote name='betka-sp']ach...co sie nie robi dla Asiaczka ;) hahahhaha....zagłosowane;)[/QUOTE] Dziękuję Wam bardzo w imieniu Tomka:) Pzdr. Quote
Korenia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zagłosowane :) Asiu paczuszka poszła przedwczoraj :) Quote
Cienka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Obecnie w domu największym śpiewakiem jest Serek. Potem chyba Farik, Felka, od czasu do czasu zaśpiewa Żelka i Erka. Dżezik to chyba na końcu. A Wahzirek to wogóle milczek... ale za to jaki kochany:) Pzdr.[/QUOTE] To chyba Joguś ma charakter po tatusiu:cool3:. Ostatnio robi też taki numer przychodzi na godzinę przed naszą pobutką. Ja dostaje 2 razy z łapy po głowie by go wpuścić pod kołderkę. Jak udaje że mnie to nie rusza to poprawka:eviltong:. Najczęściej go wpuszczam bo nie chce mi sie go odprowadzać, bo przeciez jeszcze tylko godzina snu i każda minuta się liczy(kiedyś przychodził wcześniej to zawsze był odprowadzany do posłanka) Też głosowałam Quote
Asiaczek Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Asiaczek']Mam dla Was taką prośbę. Jeden z właścicieli basenji w Elblągu jest historykiem z zamiłowania i z zawodu i wydał książkę o swoim mieście. Obecnie trwa głosowanie pt. "Książka na zimę". Prośba dotyczy zagłosowania na Jego pozycję. Pomożecie? Oto link do strony. Wystarczy wejść, wypełnić kilka rubryczek, znaleźć książkę (dział: ...albumy... . Tytuł "Elbing: 1945..") i kliknąć przy tym tytule. To wszystko. Witam, [URL]http://www.ksiazkanazime.pl/?content=glosowanie[/URL] Ja juz zagłosowałam. Kto następny? Pzdr.[/QUOTE] Weszłam na ranking i książka Tomka jest na 3 pozycji w dziedzinie albumów... O drugie miejsce przegrywa zaledwie 1 %... Może ktoś pomoże i zagłosuje? Pzdr. Quote
Recommended Posts